Huppapuppa

Aktiivijäsen
 • Content count

  352
 • Joined

 • Last visited

About Huppapuppa

 • Rank
  Aktiivi

Recent Profile Visitors

917 profile views
 1. @Tinas onpa harmillista! Voimia jatkoon!
 2. @Tinas kovin hiljaista on tällä hetkellä jäsenten puolellakin, varmaan jossain vaiheessa taas vilkastuu. Tsempit Pas:iin! Hyvä että sait apuja tuhrutteluun.
 3. Seuraava siirto on viimeinen. Ainakin tällä hetkellä tuntuu, että hoidetaan alta pois ja sen jälkeen alkaa jollain tapaa uusi elämänvaihe, saa alkaa tämän kaiken paskan jälkeen katsoa oikeasti eteenpäin. Vaikka ne näkymät onkin aivan toiset kuin mitä reilu 5 vuotta sitten haaveiltiin.
 4. Plussa tuo on.
 5. Tinas harmillista! Tsempit jatkoon. Täällä kans pp12 ja kirkas nega
 6. Kyllä tuossa vähän väriä munkin silmään on. Uutta testiä parin päivän päästä.
 7. @Tinas mulla on testipäivä ensi keskiviikkona. Viikko pitäis siis vielä kärvistellä... Siirretty alkio oli nelipäiväinen, c50/75 (en oikein tiedä mitä tuo tarkoittaa, solumäärä ilmeisesti jollain tapaa), lääkärin mukaan ihan hyvä alkio. Tänään aamupäivällä oli lugemönjän seassa pieni määrä verta. Yksi pieni klimppi ja epämääräisen oranssihtavaa veristä mömmöä. Panikoiduin, mutta toisaalta mieli elättää toiveita hiukan viiveellä tulleesta kiinnittymisvuodosta... Sen jälkeen ei oo verta näkynyt. Muistaakseni näissä lääkkeellisissä passeissa on alkanu vuoto vasta lääkkeiden lopettamisen jälkeen, tästä en ole varma. Aamusta oli myös pientä menkkamaista kipua. Muuten ei oireita edelleenkään. Sormet ja varpaat ristissä myös sinulle!
 8. Hienoa Tinas! Käyn tätäkin ketjua lukemassa ja oon hengessä mukana, vaikka aktiivisemmin osallistun tuohon "aktiivijäsenten" keskusteluun. Neljännen ja viimeisen ivf:n ekaa Pas:sia piinailen... pp 6, ei oikein mitään oireita.
 9. Kiki25, hoito suunnitellaan aina yhdessä lääkärin kanssa. Sun ei siis tarvitse etukäteen päättää kummalla kaavalla menet.
 10. Ketjun ulkopuolelta (onnesta ei siis tietoakaan) tuun kertomaan, että @sarvis meille tehtiin alkionkuoren avaus Taysissa. Ihmettelin sitä lääkärille ääneen, kun mulla oli kans käsitys että niitä ei julkisella tehtäisi, niin lääkäri sanoi että kokolailla kaiken he tekee mitä yksityispuolellakin.
 11. Jep, lisätty on. Koitan tässä päästä kärryille moderaattorin hommista
 12. Jos lapsettomuuspuolella on tarvetta, mä voin ruveta.
 13. Tietääkö joku, onko vähähiilihydraattisesta ruokavaliosta hyötyä lähinnä silloin, jos on PCO, vai olisko siitä iloa näissä asioissa muutenkin? Kilpirauhasen vajaatoimintaan mulla on jo lääkitys.
 14. Kyllä mäkin siinä haamun näkisin.
 15. Sanghi, hieno viiva, onnea! Toivotaan että kaikki menee hyvin.