whipped cream

Aktiivijäsen
 • Content count

  2051
 • Joined

 • Last visited

About whipped cream

 • Rank
  Addikti

Recent Profile Visitors

1536 profile views
 1. @Snapper raskaustestin tulos näyttää kyllä tosi hyvältä!!
 2. Paljon paljon onnea @Ewwwie!
 3. On kyllä todella avuliaita! Joka ikinen kerta, kun olen tarvinnut apua, olen sitä saanut heti ensimmäiseltä ohikulkijalta. Kaupassa kurottelin pakastehyllyllä ison mahani kanssa, niin eka ohikulkija kysyi että mitä haluaisin hyllyltä. Toisella kertaa pukkasin loskassa ostoskärryjä lapsi kyydissä, niin taas eka ohikulkija nappasi kärryjen etuosasta kiinni ja veti kaverina. Leos leikkimaassa mun lapsi kaatui, näin sen kauempaa. Niin yks iskä riensi siihen paikalle ja kysyi lapseltani että sattuiko jne. Näitä esimerkkejä on kyllä paljon. Ja hyvä niin.
 4. @Snapperin testissä näen haalean viivan. Toivottavasti lähtee vahvistumaan!
 5. Mulla on 6 kummilasta. Ilomielin suostuisin vielä kummiksi, jos joku läheinen pyytäisi. Nimimerkillä sisarusten lapsia odotellessa.
 6. Vihreässä testissä näkyy kyllä selkeä viiva!
 7. Kyllä mulla ihan se itse alapää oli kaikista kipein esikoisen jäljiltä. Parhaiten tunnetta kuvastaa ehkä ”turvonnut siili”. Turvotus, kipu ja törröttävät tikit estivät istumiset täysin. Viikko siinä meni ja sitten alkoi helpottamaan. Toisen synnytyksen jälkeen kipuja ei ollut, hän kun syntyikin edullisemmassa asennossa (eikä eppariakaan tarvinnut leikata).
 8. Periaatteessa ihan ok, mutta ei sitten kuitenkaan. 6. Atte?
 9. Kuulostaa aika väännellyltä nimeltä. 5. Maks?
 10. Ewwwien testissä toista viivaa näkyvissä, toivottavasti lähtee vahvistumaan.
 11. Kummastakin lapsesta on hyvin selkeästi näkynyt kumpaa sukupuolta ovat. Ja piti paikkaansa.
 12. Tuolla ne on laatikossa vuosia olleet.
 13. Meillä aikalailla sama kuin @Doremifalla. Pitää koputtaa puuta, mutta toistaiseksi ainakaan kuopuksen (2v2kk) uhmailut eivät ole yltäneet lähellekään esikoisen uhmailujen tasoa.
 14. Esikoinen maistoi kiinteitä ekan kerran 4,5kk iässä ja säännöllisesti alkoi saamaan 5,5kk iässä. Kuopus aloitti kiinteät 6kk iässä.
 15. Esikoisesta haluttiin tietää ja kuopuksesta mies halusi ja minä ehkä en. Ultraamisen alettua sovittiin, että mietitään vielä hetki halutaanko tietää. No eipä siinä kauaa mennyt, kun vauvan jalkoväli vilahti ohimennen ruudussa, niin eipä siinä ollut kyllä epäilystäkään että kumpi sieltä on tulossa.