whipped cream

Aktiivijäsen
 • Content count

  1667
 • Joined

 • Last visited

About whipped cream

 • Rank
  Addikti

Recent Profile Visitors

460 profile views
 1. Mun ilmeisen erikoinen raskausoire molemmissa raskauksissa oli se, että raskaana ollessani en ollut läheskään niin herkkä, kuin normaalisti. Hauska huomata taas, kun hormonit palautuu pikkuhiljaa ennalleen, että kylläpä taas tirauttelen itkuja milloin ihanille mainoksille ja milloin millekin.
 2. Pahoittelut @Ewwwie. Toivoisin niin jo pysyvää plussaa teille!
 3. Viivanpaikan ainakin. Toivottavasti viiva vahvistuu pian, @Ewwwie.
 4. @Maallinen olento ihana juttu!
 5. Kyllä vahvistuu. Tee ihmeessä digi illalla.
 6. @Maallinen olento eilisessä testissä en nähnyt mitään, tässä näen viivan.
 7. @Vilhelmiina83 onpa ikävää. Saako kysyä että kuinka teillä näkyy tuo, ettei anoppi huomioi keskimmäistä samalla tavalla, kuin toisia? Meillä vähän samaa, että eskoinen on suosikki. :/
 8. Sanoisin jo ihan että plussa, selkeästi näkyy värillinen viiva.
 9. Ei kyllä ole häpeän asia @tossavainen. Kävin jo aiemmin lukemassa, mutten vielä ehtinyt kommentoida. Ehdottomasti pitäis munkin mielestä lto:n hoitaa palaute positiivisen kautta, eikä listata negatiivisia asioita. Tsemppiä teille toivotan.
 10. Paljon onnea @mymmeli85
 11. Näkyy toinen viiva!
 12. Punertava viiva näkyy
 13. Ilman muuta laitatte Jessen nimeksi, jos niin haluatte. Jos vähän ilkeästi sanon, niin sepä on se ja sama mitä muut siitä ajattelevat. Teidän lapsi ja teidän päätös. Meidän pojasta tuli käytännössä saman niminen, kuin mun serkku. Mutta myöskään me ei olla tekemisissä hänen kanssaan.
 14. Komppaan lavellaa; ihan normaalilta vauvakuumeilulta kuulostaa! Ja ehdottomasti tikkuja tänne tiirailtavaksi aina kun siltä tuntuu. Toivottavasti teille olisi pienokainen pian tulossa.
 15. Mun silmään näyttää viivanpaikalta. :/ Yritin etsiä omia kuviani kyseisestä testistä, kun sain tosi selkeitä viivanpaikkoja esikoisen ja kuopuksen välillä, mutta oon tainnut jo poistaa ne.