whipped cream

Aktiivijäsen
 • Content count

  1875
 • Joined

 • Last visited

About whipped cream

 • Rank
  Addikti

Recent Profile Visitors

635 profile views
 1. Ewwwien testissä toista viivaa näkyvissä, toivottavasti lähtee vahvistumaan.
 2. Kummastakin lapsesta on hyvin selkeästi näkynyt kumpaa sukupuolta ovat. Ja piti paikkaansa.
 3. Tuolla ne on laatikossa vuosia olleet.
 4. Meillä aikalailla sama kuin @Doremifalla. Pitää koputtaa puuta, mutta toistaiseksi ainakaan kuopuksen (2v2kk) uhmailut eivät ole yltäneet lähellekään esikoisen uhmailujen tasoa.
 5. Esikoinen maistoi kiinteitä ekan kerran 4,5kk iässä ja säännöllisesti alkoi saamaan 5,5kk iässä. Kuopus aloitti kiinteät 6kk iässä.
 6. Esikoisesta haluttiin tietää ja kuopuksesta mies halusi ja minä ehkä en. Ultraamisen alettua sovittiin, että mietitään vielä hetki halutaanko tietää. No eipä siinä kauaa mennyt, kun vauvan jalkoväli vilahti ohimennen ruudussa, niin eipä siinä ollut kyllä epäilystäkään että kumpi sieltä on tulossa.
 7. Muutti. Ennen raskautta kivuliaat ja runsasvuotoiset menkat, ja raskauden jälkeen niukat ja kivuttomat.
 8. Olin 29 kun aloin odottamaan esikoistani ja 30 kun hän syntyi. Halusin aloittaa perheen perustamisen alle kolmikymppisenä ja tämähän käytännössä toteutui.
 9. Ekassa puoli-istuvassa. En tykännyt, kun sänky oli liian kohoasennossa, koin ponnistamisen vaikeaksi. Tokassa ponnistin kylkiasennossa ja se oli paljon parempi!
 10. Nuorempi oli 1v 10kk siirtyessään perhepedistä kerrossängyn alasänkyyn.
 11. Meidän 2v. menee nukkumaan noin klo 21 ja heräilee seiskan jälkeen. Tää on sellainen keskiarvo. Päikkäreitä nukkuu vielä noin tunnin päivässä. Ja se on jännä, että mitä myöhäisempään yöunille meno menee, niin sitä aikaisemmin herää. Ja vastaavasti mitä aiemmin nukahtaa, niin sen paremmat mahikset on siihen, että aamustakin nukkuu hieman pidempään.
 12. Omakotitalossa asutaan. Lapsille olisi omat makuuhuoneet, mutta toistaiseksi ovat yhdessä nyt toisessa niistä.
 13. Ekasta täytin todella tunnollisesti, mutta tokasta en niinkään. Täytyy kyllä sanoa, että näin toisella kierroksella ei siihen ole ollut aikaakaan samalla tavalla. Mutta neuvolakorttiin oon koittanut kaikki virstanpylväät merkata. Pitänee sieltä kopsata myös vauvakirjaan.
 14. Onnea @stina!
 15. Näkyykö tässä nub? (ei mun kuva ) Muoks. kuva pois