whipped cream

Aktiivijäsen
 • Content count

  1814
 • Joined

 • Last visited

About whipped cream

 • Rank
  Addikti

Recent Profile Visitors

585 profile views
 1. Löytyihän täältä tällainenkin ketju. Itse just lopettelen imetystä ja oireita on vaikka muille jakaa. Oon nyt noin kuukauden ajan imettänyt vain kerran vuorokaudessa (sitä ennen vaikka kuinka paljon, varsinkin öisin) ja oireita on mm. kauhea turvotus varsinkin sormissa ja mahassa, (em. syystä) puntari näyttää suuria lukemia, huimausta, huonoihoisuutta, hajuaistin herkistymistä ja huonoa oloa. Jostain luinkin, että imetyksen lopettamisen aiheuttamat oireet voi olla samanlaisia, kuin alkuraskauden oireet. Mulla kyllä pitää paikkaansa tämä. Ihana saada omat hormonit reilu viiden vuoden tauon jälkeen takaisin (kaksi raskaus- ja imetysaikaa ihan peräkkäin)!
 2. @akasha minä taas näen haalean haalean punertavan viivan.
 3. Fumfumin ja Ewwwien testeistä viivat bongattu
 4. @wannabemommylla haalean pinkki toinen viiva!
 5. Minäkin näen @Ewwwie jotain. Toivon niin että lähtisi vahvistumaan!
 6. @mustikankukka kuinka sun otsa voi nykyään? Hävisikö vaiva?
 7. Samuel. Myöskin Nikolas tuli mieleen, päätyy tosin siihen s-kirjaimeen..
 8. @Sanghi!! Pinkit viivathan siellä näkyy
 9. @Ewwwie
 10. @mustikankukka juu palasi. Se oli jännä, kun heti eka saunominen synnytyksen jälkeen tuntui iholla normaalilta.
 11. @mustikankukka oon lukenut tuon saman oireen täältä ennenkin! Mulla oli raskausaikana silmänympärykset tosi arat aina saunassa. Piti käsillä peittää kasvot aina kun löylyä heitettiin.
 12. Tikrunen en osaa sanoa näenkö testissä mitään, mutta on varmasti eroja eri raskauksien (ja pissojen) välillä. Siihen vaikuttanee mikä dpo alkio on kiinnittynyt ja kuinka kauan pissa on ollut rakossa. Toivottavasti viiva lähtee vahvistumaan.
 13. Jotain näen minäkin ewwwien testissä
 14. Meillä lapsilla ikäeroa 2v 4kk ja kuopuksen vauvavuosi oli raskas, se on myönnettävä. Eikä se ollut suinkaan raskas vauvan vuoksi, vaan esikoisen, joka oli ihan jäätävässä uhmaiässä. Nyt jälkeenpäin ajateltuna vuosi meni nopeasti ja nykyään lapsista on jo niin ihanasti seuraa toisillensa. Ja onhan se niin kiinni lapsista ja perheistä ylipäätänsä, kuinka kukakin kokee minkäkin. Vauvavuoden rankkuudesta huolimatta ihana kuitenkin, kun ikäero on suht pieni. Noin muuten ei toisen lapsen syntymä muuttanut juurikaan mitään, vaan kyllä mun mielestä se esikoinen toi sen suurimman muutoksen.
 15. @wannabemommy on kyllä selkeä toinenkin viiva.