whipped cream

Aktiivijäsen
 • Content count

  1757
 • Joined

 • Last visited

About whipped cream

 • Rank
  Addikti

Recent Profile Visitors

543 profile views
 1. @Sanghi!! Pinkit viivathan siellä näkyy
 2. @Ewwwie
 3. @mustikankukka juu palasi. Se oli jännä, kun heti eka saunominen synnytyksen jälkeen tuntui iholla normaalilta.
 4. @mustikankukka oon lukenut tuon saman oireen täältä ennenkin! Mulla oli raskausaikana silmänympärykset tosi arat aina saunassa. Piti käsillä peittää kasvot aina kun löylyä heitettiin.
 5. Tikrunen en osaa sanoa näenkö testissä mitään, mutta on varmasti eroja eri raskauksien (ja pissojen) välillä. Siihen vaikuttanee mikä dpo alkio on kiinnittynyt ja kuinka kauan pissa on ollut rakossa. Toivottavasti viiva lähtee vahvistumaan.
 6. Jotain näen minäkin ewwwien testissä
 7. Meillä lapsilla ikäeroa 2v 4kk ja kuopuksen vauvavuosi oli raskas, se on myönnettävä. Eikä se ollut suinkaan raskas vauvan vuoksi, vaan esikoisen, joka oli ihan jäätävässä uhmaiässä. Nyt jälkeenpäin ajateltuna vuosi meni nopeasti ja nykyään lapsista on jo niin ihanasti seuraa toisillensa. Ja onhan se niin kiinni lapsista ja perheistä ylipäätänsä, kuinka kukakin kokee minkäkin. Vauvavuoden rankkuudesta huolimatta ihana kuitenkin, kun ikäero on suht pieni. Noin muuten ei toisen lapsen syntymä muuttanut juurikaan mitään, vaan kyllä mun mielestä se esikoinen toi sen suurimman muutoksen.
 8. @wannabemommy on kyllä selkeä toinenkin viiva.
 9. Mun ilmeisen erikoinen raskausoire molemmissa raskauksissa oli se, että raskaana ollessani en ollut läheskään niin herkkä, kuin normaalisti. Hauska huomata taas, kun hormonit palautuu pikkuhiljaa ennalleen, että kylläpä taas tirauttelen itkuja milloin ihanille mainoksille ja milloin millekin.
 10. Pahoittelut @Ewwwie. Toivoisin niin jo pysyvää plussaa teille!
 11. Viivanpaikan ainakin. Toivottavasti viiva vahvistuu pian, @Ewwwie.
 12. @Maallinen olento ihana juttu!
 13. Kyllä vahvistuu. Tee ihmeessä digi illalla.
 14. @Maallinen olento eilisessä testissä en nähnyt mitään, tässä näen viivan.
 15. @Vilhelmiina83 onpa ikävää. Saako kysyä että kuinka teillä näkyy tuo, ettei anoppi huomioi keskimmäistä samalla tavalla, kuin toisia? Meillä vähän samaa, että eskoinen on suosikki. :/