Taiku

Aktiivijäsen
 • Content count

  318
 • Joined

 • Last visited

About Taiku

 • Rank
  Aktiivi

Profile Information

 • Location
  Tampere

Recent Profile Visitors

529 profile views
 1. Ulriikka ei oikein herätä tunteita puoleen eikä toiseen. Vaikea keksiä arvosanaakaan, mutta olisko sitten vaikka 7. Sumu?
 2. Me ollaan käytetty Sironaa syyskuusta asti selkä menosuuntaan. Ollaan tykätty juurikin kääntämis- ja kallistamismekanismista. Risuna ehkä se, että vastaan laittavaa lasta on hankala tunkee siihen kuoppaan ja saada vyöt laitettua hyvin, mutta varmaan sama juttu muidenkin istuimien kanssa. Ei oo kyllä mitään kokemuksia muista istuimista. Tilattiin my-babyshop.de -verkkokaupasta ja nyt näyttäis maksavan 430 e, sen verran maksettiin itsekin. Kaikki sujui hyvin tilauksen ja toimituksen kanssa.
 3. Lehdestä bongattu Kevät (n) ja Milko (m). Toi Kevät on kyllä aika ihana, tulee hyviä mielleyhtymiä.
 4. Mites Mutsyt? En siis tiedä niistä sen enempää kuin että yhdellä tutulla pitkällä pariskunnalla on Mutsyt ja jossain esittelytekstissäkin niiden mainittiin sopivan pitkille työntäjille.
 5. Mulla alkoi lievä menkkajomotus perjantaina päivällä, johon ei kipulääkekään ihan auttanu. Oli kuitenkin täysin kestettävissä ilman irvistelyäkin. Iltaa kohden jomotus loppui. Lauantaina heräsin sitten klo 02 todella epämukavaan menkkajomotukseen enkä pystyny enää makaamaan. Siitä ne supistukset sitten lähti ja tyttö syntyi sunnuntaina aamuviiden aikoihin. Raskauden aikana ei ollu siis koskaan aikasemmin ollu menkkajomotusta.
 6. Taitaa olla Tuomas Enbusken tyttären nimi. Tosi kaunis ja hyvä merkitys, mutta vähän häiritsee, että on adjektiivi ("hän on hyvin eloisa" tai se "eloisa" Virtanen). 8. Eeti?
 7. Noin 9 kk iässä jätettiin yösyöttö pois. Yritin jättää jo aikasemmin, joka onnistuikin jonkin aikaa, mutta sitten alkoi herätä huutamaan yöllä eikä auttanu muu kuin maito. Pari viikkoa myöhemmin onnistui lopullisesti.
 8. Tyttö oli syntyessään 3775 g ja 10 kg raja meni rikki n. 9 kuukauden iässä.
 9. Maustekahvi: Mun mielestä Valo on tosi kiva, sitä mietin omalleni, jos olis tullu poika. En kyllä oo ihan varma olisinko uskaltanu kuitenkaan antaa sitä... Merkitysnimiä: Aatos, Armas, Auvo, Jalo, Into, Uljas, Onni, Tarmo, Toivo, Sisu ja Sulo. Luontonimiä: Myrsky, Kari, Ahti, Havu, Kuura, Kuutti, Pyry ja Terho.
 10. Tuli tosta Palmusta mieleen, että jossain vauvalehdessä oli joskus Palma (n).
 11. yell: Aarni ja Alvar on ihania nimiä! Mites Aarni Armas/Aatos Samuel tai Aarni Eino Juhana?
 12. Iiris on kaunis. Tykkään kukkanimistä, mutten uskaltais omalleni antaa r-kirjainta sisältävää nimeä. 9. Valtti?
 13. Schnappille vielä: Iiris ja Irene.
 14. iiki: Tommi, Teppo, Valtteri, Valtti, Iikka, Ilkka, Veikka, Karri, Antto, Kalle, Voitto, Onni, Immo, Ukko, Otto, Tuukka, Turkka, Ossi, Okko, Santtu. Siinä ainakin muutama
 15. mimmmii: Hilma, Elma, Malla, Sanni, Seela, Senja, Selja, Janna tai Nella? Schnappi: Meeri, Mariella, Meira, Aura tai Aurora?