Elliana

Aktiivijäsen
 • Content count

  1110
 • Joined

 • Last visited

About Elliana

 • Rank
  Addikti

Recent Profile Visitors

661 profile views
 1. Esikoisen synnytys alkoi vesien menolla 03, supistukset alkoivat 06 ja vauva syntyi noin klo 19. Kuopuksesta alkoi samaan tapaan 02:30, supistukset 03 ja 06 oli vauva sylissä.
 2. Blanca <3 Se on ihan oma henkilökohtainen helvettinsä tietää että oma kroppa petti ja vauva oli täydellinen. Se seuraava raskaus on pelottava kokemus mutta hyvin päättyessään myös haavoja parantava. Voimia matkaan.
 3. Blanca <3 Meinasi tulla itku kun luin tuosta lasten videosta. Esikoinen oli reilut 2v kun kerrottiin raskaudesta ja oli niin innoissaan muttei sitten ymmärtänyt kun kerrottiin että vauva ei tulekaan kotiin. Kyseli vielä kuukausia sen jälkeen asiasta ja joka kerta itsellä tuli kyyneleet silmiin. Voimia kovasti.
 4. Blanca osanottoni. Meidän vauva syntyi 19+0 vaikean raskauden jälkeen. Kysyit että kauanko kesti ymmärtää ja muistaa. Itse suht nopeasti sisäistin sen että vauvaa ei tulekaan, mutta joku pieni osa päässäni ei sitä tehnyt ja useita viikkoja luulin kuulevani viereisestä huoneesta vauvan itkua. Ei ikinä siitä huoneesta missä olin, mutta viereisestä. Haamupotkut tuntuivat myös kuukausia.
 5. Ekaterina mun mielestä 2 ei oo vielä sarja mutta kolme on jo. Tosin oma lehmä ojassa, oma sisarussarja 3 lasta ja itse se eriävällä kirjaimella alkava.
 6. Hups, ehtikin Onda väliin. Miira on tavallaan tosi sievä mutta mulle tulee mieleen kissan nimi. 8+ Tuosta Anrista, on naisen nimi, entinen työkaveri. Tirsa? (muistaakseni nainen, tuli lehdessä vastaan)
 7. Ihan ok. 7+ Anri?
 8. Ihana! Mun top10 nimiä. 10+ Inka?
 9. En oo yhtään varma sukupuolesta joten 5-, veikkaan poikaa? Untamo?
 10. Eikös se oo Pocahontaksesta se pesukarhu? 7- Aurora?
 11. Flunssainen Tanja. 6- Aino?
 12. Komeilee tällä hetkellä listaykkösenä poikien listalla itselle. 10+ Tauno?
 13. Kiva perusnimi, 8+ Patrik?
 14. Aika omituinen, lemmikkieläimen nimi ehkä. 4- Taimi?
 15. Kaverin koiran nimi, en oikein osaa nähdä ihmisellä. 7- Shirly?