Philippa

Aktiivijäsen
 • Content count

  90
 • Joined

 • Last visited

About Philippa

 • Rank
  Tavis
 • Birthday April 1

Profile Information

 • Interests
  Ruoanlaitto & leipominen & homemaking <3

Recent Profile Visitors

308 profile views
 1. Aika hiljainen ketju taitaa olla tämä. Tulin nyt tähän ketjuun, kun meidän poika (5 vuotta) on asperger-piirteinen ja jatkotutkimuksia tulossa. Lähinnä ongelmana huumorintajun puute ja veljen kiusaaminen.
 2. Ei koskaan vauvakuumetta mutta nyt alkanut miettiä että olisi ihanaa ostella pieniä vauvanvaatteita. Mutta meidän lapset on nyt tehty.
 3. Ennen lasta oli hyvät välit. En tiennyt mitä kaikkea on heidän perheessä vuosien aikana ollut. Oli mukavaa ja rentoa yhdessä. Lapsi syntyi ja vieläkin oli ihan ok. Oli ensimmäinen lapsenlapsi niin sai paljon huomiota. Mutta sitten tuli uhmaikä lapselle ja sitä ei isovanhemmat jaksaneet. Olisi pitänyt olla paikallaan ja leikkiä hiljaa. Tilanne on nyt pahentunut kun onkin jo kaksi touhukasta ja väliin uhmakasta lasta. Juhannuksena pelkäsin että lyövät vanhempaa lasta kun hermostuivat sen riehumiseen. Lähdettiin pois aikaisemmin kuin mikä meillä oli alunperin suunnitelmissa. Mies kertoi minulle kotona millaista on hänen lapsuudessa ollut. Ei mennä käymään kuin vasta sitten joskus tulevaisuudessa ehkä. Itkettää nytkin tämä asia.
 4. Voi miten ihana. Silleen myö kumpikin aateltiin.
 5. Ei ole itselle käynyt mutta tuntemalleni naiselle on. Kumi petti.
 6. (Olenkohan vastannut tähän jo aikaisemmin.) Kolme kuukautta meni.
 7. Meidän perhe käyttää aina. Tuntuu pahalta kun yhdessä lapsiperheessä ei käytetä oikeastaan koskaan.
 8. Kyllä on punaviini ja alkoholi muutenkin auttanut miun raskaaksi tulemista. Ihan oon koko kierron juonut ja vasta plussasta lopettanut. En oo varonut juomista ennenkö on plussa tullut. Yksi tai kaksi alkoholiannosta kerta. Pari kertaa viikossa.
 9. Taas oli laitettu meidän lapsen kuva ilman lupaa. Yksi perhe meillä kylässä otti kuvia. Ovat jakaneet ne FB:ssa.
 10. Meidän neljävuotias ihanasti yksi ilta alkoi luetella ketä kaikkia kuuluu hänen perheeseen. Siinä tuli kuultua serkut ja kummit mummien ja muiden lisäksi. Aikasta ihanata miten lapsi ajattelee perheen ja suvun noin omalla tavallaan.
 11. Ihan hölmöä olisi tehdä lapset nuorina vain siksi että se olisi automaattisesti parempi ratkaisu kuin vanhempana lasten hankkiminen. Vanhempana voi moni asia olla paljon paremmin kuin nuorena oli.