Tassunen

Jäsen
  • Content count

    48
  • Joined

  • Last visited

About Tassunen

  • Rank
    Tavis
  1. Eka neuvolakäynti osui lomalle, mutta entäpä jatkossa? Ovatko neuvolakäynnit (/ultrat ym. tarkastukset) palkattomia poissaoloja töistä?
  2. Kiitos Kasma ja muut! 180 taitaa olla mun ikäiselle jo melkein maksimisyke. Mä luin jostakin, että 150 olis suositeltava maksimisyke raskaana oleville, ja että sen yli syke saisi nousta vain hetkellisesti. Tuntuu lenkkeilyt nyt jo siltä, että taidan joka tapauksessa keskittyä vaan matalasykkeisin peruskestävyys lenkkeihin raskauden aikana
  3. Kiitti! Mäkin ajattelin, et varmaan parempi ottaa pois heti, kun maha alkaa kasvaa. Voihan sen sit ottaa uudestaan, jos se umpeen ehtii menemään. Jatkan tyhmiä kysymyksiä: onko raskauden alussa jo jotakin sykerajaa, jonka yläpuolelle liikkuessa ei saisi syke nousta? Joks mun pitää lopettaa kovemmat juoksutreenit ihan alkumetreillä? Kuinka pitkälle muut juoksijanaiset on jaksaneet treenata? Musta tuntuu, että vauhti hidastuu aika nopsaan ihan itestäänkin. Ihan alussa ollaan, ja jalka ei vaan fyysisistä tai psyykkisistä syistä nouse ihan niinku normaalisti.
  4. Miten napakoru ja kasvava maha sopivat yhteen? Kuinkahan pitkälle raskautta napakorua voi pitää, onko jollakin kokemusta? Mulla on ollut koru noin kuusi vuotta. Meneekö helposti umpeen raskausaikana?
  5. Ollaan oltu yhdessä vuodesta 2007, josta ekat vuodet etäsuhteilua eri maissa. Nyt olisi esikoinen haaveissa...
  6. Asumisoikeusasunnossa. Syksy vielä pitäisi asua kahdessa eri kaupungissa töitten takia, ja etsiä samalla yhteistä omaa rivaria.
  7. Parhaalle ystävälle heti, miehelle kahden plussan jälkeen. Muut saa odottaa.
  8. Naamassa järkyttävästi finnejä, ja itku herkässä. Harrastan juoksua, eikä juoksu viikkoa ennen plussaa kulkenut kovin kevyesti. En tiedä voiko näin varhaisessa vaiheessa raskaus todella vaikuttaa oikeasti vielä, mutta siltä tuntui.
  9. Neljänsistä luomumenkoista tuli plussa.
  10. Clearbluen mukaankin se on todellakin plussa. Ilosta huolimatta olen ihan paniikissa
  11. Minä 31, mies 28. Ensimmäinen on meilläkin toiveissa.
  12. Me ollaan oltu yhdessä kuusi vuotta, siitä tosin etäsuhteilua suurin osa. Tänä keväänä pääsiäisen aikoihin mies lopulta suostui jättämään ehkäisyn pois. Mä olisin ollut valmis jo pari vuotta sitten.
  13. Olen kertonut kolmelle parhaalle ystävälle ja siskolleni. Mies ei ole kertonut tietääkseni kenellekään. Vanhemmille ei olla kerrottu, en kestäisi "jokojo?" kyselyjä niiltä, ihan riittävän kauan on tähän yrittämiseen mennyt muutenkin aikaa.
  14. Pidempään sivusta foorumia seurailleena, menetän nyt tämän postauksen myötä foorumineitsyyteni Plussaa vai ei, mitä mieltä ootte...? Hailakka viiva on minusta nähtävillä (en tiedä näkyykö kuvassa yhtä "hyvin"). Koskaan aikaisemmin en ole saanut minkäänlaisia viivoja testeihin, joten toiveet on korkealla... Tänään olisi pitänyt kuukautisten alkaa
  15. From the album Tassusen kuvia