Snow

Aktiivijäsen
 • Content count

  336
 • Joined

 • Last visited

About Snow

 • Rank
  Aktiivi
 1. Kyllä täällä kuulolla ollaan, vaikka ei varsinainen yritys enää olekaan päällä.
 2. Onda, kiitos nopeasta vastauksesta! Taidan ma soittaa neuvolaan ja pyytää verikokeet ihan oman mielenrauhan takia.
 3. Olisin vielä kysellyt, että minkä oireiden perusteella asiaa alettiin teillä tutkimaan? Oliko perinteiset käsien ja jalkojen kutinat? Mulla itelläni ei ollut mitään noita ns. perinteisiä oireita. Nyt on ilmaantunut kutinaa kainaloissa (never before! ja samat dödöt käytössä kuin ennenkin) ja ristiselässä + hieman alavatsalla. Voi tietty johtua vain kuivasta ihosta, mutta vainoharhaisuus nostaa päätään... Nyt kuitenkin menossa vasta 19+1.
 4. Kyllä munkin mielestä titrin testissä paistaa plussa.
 5. GE kyllä siinä on viivat! Vahvistumisia!
 6. Meillä ultrattiin 39 +3, jolloin painoksi arvioitiin 3 kg. Tyttö syntyi samana päivänä, mutta oli 2660 g.
 7. Itse reissasin viime raskauden aikana työmatkoilla ihan urakalla: mm. Britannina, Saksa, Italia, Ranska, Sveitsi, Hollanti. Pikkasen katoin, mitä söin, mutta salaattia ym. tuli kyllä syötyä. Ainoa epämukavuus oli noilla suuremmilla raskausviikoilla nousun ja laskun aikana vauvelin aktivoituminen ja potkiminen. Ilmeisesti paineen vaihtelut saivat havahtumaan ja jumppaamaan urakalla. Kannattaa kattoa, että reissulla on mukana mukavat vaatteet ja hyvät kengät. Niin ja muistaa juoda sitä vettä riittämiin. Mulla on kans työmatka 145 km, joten en myöskään osaa ajatella "pieniä automatkoja" matkusteluna.
 8. Kyllä tuo minustakin plussalta näyttää.
 9. Nostan tätä... Itsellä todettiin tämä siis ihan raskauden loppuvaiheessa. Ma soittivat neuvolasta et pitäis mennä polille. Tiistaina mulla oli aika sovittuna joka tapauksessa ja sovittiin et meen sit. Olisivat ilmeisesti käynnistäneet, jos ei tyttö olisi päättänyt tulla itse samana päivänä eli tuolloin oli 39+3. Olisinkin kysynyt, että millä viikoilla tämän puhkeaminen yleensä huomataan ja jos teillä oli se edellisessä raskaudessa niin otettiinko seuraavissa raskauksissa verikokeita kuinka usein?
 10. Meillä ensimmäisen työnimi oli Nappis ja pitkään kutsuttiin vielä syntymän jälkeenkin. Tälle uudelle tulokkaalle ei ole vielä keksitty nimeä, jos sitten ultran jälkeen uskaltaisi...
 11. Oikein paljon onnea Mariahs myös tätäkin kautta! Kiva, kun ollaan samassa odotusklubissa.
 12. Pahoittelut Rouva 7/2011!
 13. Kyllä on June selvä plussa! Onnea vielä tätäkin kautta!
 14. Mä myös nään viivat molemmissa! Viivan vahvistumisia!!!
 15. gazini: Toivottavasti olet saanut apua tuohon tulehdukseen. kävitkö hakemassa kortisonipiikit? sins: Kylläpä on ikävä tilanne. Toivottavasti nuo niveloireet pysyvät poissa ja suolisto saadaan kuntoon. Täällä edelleen odotellaan sitä plussaa. Ilman lääkkeitä olen nyt ollut kohta puolitoista vuotta ja se kyllä tuntuu. Tiistaina kävin viimeksi ottamassa 10 piikkiä kortisonia eri niveliin. Jospa näillä selviäisi taas seuraavat pari kuukautta. Toiveena olis tietty, että se plussa tulisi nyt mahdollisimman pian (meneillään siis yk 11).