Miuku

Aktiivijäsen
 • Content count

  359
 • Joined

 • Last visited

About Miuku

 • Rank
  Aktiivi

Recent Profile Visitors

228 profile views
 1. Rv 18 otin minäkin mammahousut käyttöön. Vanhoistakin farkuista osa vielä menee, mutta jos joutuu koko päivän niitä pitämään, niin alkavat painaa todella ikävästi.
 2. Tein kaksi liuskatestiä ja sitten vielä digin, että varmasti uskoin olevani raskaana
 3. Mulla tuli iltaisin aina kylmä, meni hirveesti kylmiä väreitä. Sitten oli myös pari päivää sellainen olo, että flunssa on tulossa. Mahassa oli myös menkkamaista juilintaa. Plussa tuli mulle kyllä yllätyksenä, että mulla ei ollut minkäänlaista ennakkooloa siitä, että oon raskaana
 4. Tällaiset monsterihousut haluun kans tehdä http://kuplablog.blogspot.fi/2012/12/monsterihousut.html. Noista oon nähny monia eri versioita nettiä selaillessani.
 5. Juurikasvua ajattelin värjäillä ihan normaalisti koko raskauden ajan.
 6. Taije, kiitos suomenkielisestä pöllöpipon ohjeesta! Oon ihastellut noita pipoja, mutta en oo sattunut löytämään suomenkielistä ohjetta. Toi menee ehdottomasti mun tehtävälistalle
 7. Minä ainakin komppaan SweetChilin ehdotusta noista ohjeista! Ois mukava saada uusia ideoita täältä!
 8. Ihana ketju! Mä oon jo tehny listaa, että mitä kaikkea tälle esikoiselle neuloisin Pipoja, villatakki, villasukkia, tumput, villahousut, peitto jne. Ihana kun nyt saa tehdä omalle vauvalle, aikaisemmin oon neulonut kaikkea kummilapsilleni. Ostin myös alkukesästä ompelukoneen ja pitäisi yrittää myös sillä tehdä vaatteita. Ompelukoneella en oo tehny vaatteita viimes kun ylä-asteella, joten aluksi voi tulla monta harjoittelukappaletta..
 9. Meillä varsinkin mies toivoo tyttöä. Itsekin olen haaveillut tytöstä, mutta nyt kun yritys on alkanut, niin haaveissani on terve lapsi, sukupuolella ei ole väliä.
 10. Oon huomannu, että ihan "vahingossa" oon kaupassa eksynyt mehuhyllyn ääreen tässä viime aikoina Ihmettelin, kun greippimehua ei oo löytynyt, mutta täältä löysinkin sitten vastauksen, että valiolla tosiaan on nyt vaan tuota greippi-verigreippi mehua. Voipi olla, että sieltä hyllyltä sellainen mehu vielä lähtee mun mukaani, kun uusi kierto lähtee käyntiin. Ei kai siitä haittaakaan ole
 11. Mä oon kyllä jo pidemmän aikaa käynyt ihastelemassa vauvan vaatteita ja ostellut sitten niitä ihanuuksia kummilapselle Itselleni en uskalla vielä ostaa vauvajuttuja. Ostan sitten vasta, kun se plussa tärähtää. Ihastelu ja haaveilu siis jatkukoon!
 12. Minä 28, mies 27 ja ensimmäinen lapsi myös meillä toiveissa.
 13. Foolihappoa täälläkin syödään. Itse asiassa oon nyt syönyt paljon sellaista, mitä raskaana ollessa ei sitten voi syödä, esim. juustoja Kahvin juontia oon yrittänyt vähentää.
 14. Joo, musta on kyllä hauskaa, että ensin ollaan ihan suht cool asian suhteen, mutta hetken päästä etsitään jo pinnasänkyjä