Niki

Jäsen
  • Content count

    14
  • Joined

  • Last visited

About Niki

  • Rank
    Aloittelija
  1. Pennyä en miellä suomalaiseksi nimeksi, annan 5. Patrick?
  2. No jos mä taas jatkan Miitta on mielenkiintoinen ja vähän erilainen nimi, itsellä se henkilöityy hyvin vahvasti Miitta Sorvaliin. Annan 7,5. Elise?
  3. Elsa on tavallaan kiva, mutta ehkä jokin kuitenkin tökkii. Annetaan 7. Entäs Katri?
  4. Pahus, unohtui käydä kommentoimassa, vaikka vastauksenne kyllä luin - kiitos niistä! Seurailin nyt omia tuntemuksia ja jätin ar-ultran tekemättä. Luulen, että siitä olisi itselleni seurannut ennemmin turhaa levottomuutta ja malttamattomuutta kuin mielenrauhaa. Tilanne olisi varmaan ollut toinen, mikäli olisi ollut vain lievät raskausoireet, saati kipuja tai vuotoja. Nt-ultraan on nyt muutama viikko ja sitä odottelen suurella mielenkiinnolla!
  5. No johan on Nyt kyllä suoraan sanottuna epäilyttää hieman... Kertokaa toki kokemuksia, jos joku on käyttänyt!
  6. Tein pari erittäin herkkää liuskatestiä n. 27&28 päivinä (kierto keskimäärin 30-32pv), mutta olivat negatiivisia. Kiertopv 30 sain jo illalla testattua vähän haalean, mutta selkeän plussan.
  7. Tulee kyllä itsellekin tämä ketju tarpeeseen! Nyt 6+3 ja kuvotus vaan pahenee. Täällä listatut "syötävät" ruoat on antaneet itsellekin vinkkiä, mitä voisi kokeilla. Tuntuu vaan ikävästi painottuvan pelkkään hiilihydraattiin kohta tämä ruokavalio, vaikka mulla oli niin suuret suunnitelmat huipputerveellisestä ruokavaliosta raskauden aikana... No, ehkä tää tilanne tästä vielä paranee.
  8. Heti epäillessäni tärppiä aloin syödä foolihappoa, tätä tosin olisi ollut hyvä syödä jo ennen yrittämistäkin, mutta en saanut aikaiseksi... Lisäksi söin D-vitamiinilisää. Molemmat jätin pois plussauksen jälkeen, kun aloin syödä Multitabsin raskaus- ja imetystabuja. Mieleni tekisi kyllä syödä vielä D-vitamiinia lisäksi, sillä tuo virallinen suositus 10mikrogrammaa on kyllä aika vähän, vaikka riittänee näin kesällä. Kuinka paljon te muut syötte D-vitamiinia?
  9. Rv 6 alkoi oikeastaan koko päivän kestävä melko voimakas kuvotus, lähes kaikkien ruokien ajattelukin tekee pahaa. Toistaiseksi olen taistellut oksentamista vastaan (tiedä sitten onko siinä mitään järkeä), mutta yökkäilen päivittäin. Saa nähdä kauanko kestää ja paheneeko...
  10. Kiitos vastauksistanne Sama Vieras ja Pomp! Vielä yksi tyhmä kysymys, mitä näitte ar-ultrassa varsinaisesti itse kuvassa? Sydänäänien kuuleminen olisi varmasti kyllä hieno kokemus, varsinkin näin esikoista odottavalle. Lisäys vielä, että varhaisilla viikoilla se syke tosin taitaa lähinnä näkyä ultrassa, eikä kuulua, mutta siis hienoa olisi tavalla tai toisella havaita pienen sydämenlyönnit
  11. Meillä edelleen pohditaan, että mennäänkö ar-ultraan (nyt alkamassa 7. rv) vai odotetaanko neuvolan nt-ultraan (ilm. rv 12-13 aikoihin). Luin kyllä ketjua läpi, mutta kysyisin vielä teiltä muilta, mitkä olivat mielestänne ar-ultran hyödyt ja kannattaako sinne mielestänne mennä?
  12. Muoks. Siirsin viestin toiseen paremmin aiheeseen sopivaan ketjuun.
  13. Onko tuoreita kokemuksia ja hintatietoja Femedasta? Täällä arvotaan vielä varhaisultraan menoa...
  14. Ensimmäinen kierto meni häämatkalla ajatuksella "tulee, jos on tullakseen" ja toisella sitten selkeästi yritimme tärppiä, joka sitten tulikin. Eli olisiko vastaus sitten yk2... Edit: Osaako joku sanoa, miksei äänestys onnistu eikä vastauksiakaan pääse näkemään?