hennnnna

Jäsen
  • Content count

    12
  • Joined

  • Last visited

About hennnnna

  • Rank
    Aloittelija
  1. Rv13+4. Mulla oli eka lääkärineuvola jossa se sano että noita puikkoja voi kokeilla, jos ei auta ni voi ottaa yhteyttä lääkärii. sanohan se kyllä et joillaan se kuuluu raskauteen.
  2. Hah kaikenlaisia! Täytyy varmaan ladata
  3. Onko teistä kukaan "kärsiny" raskauden aikana runsaasta valkovuodosta? Mulla on lisääntyny se ihan hirveesti.. häiritsee ihan kun aina alushousut märkinä. Lääkäri suositteli maitohappobakteeri emätinpuikkoja, yhtenä iltana nyt käytetty sellasta. Katsotaan auttaako.. jos jollain tällästä on ollu ni onko se helpottanu jossain vaiheessa raskautta?
  4. Rv13+2 kuunneltiin ekan kerran ja pienen etsimisen jälkeen ne sieltä löyty kuulosti ihan kiitolaukalta
  5. En muista muuta kun että menkat oli reilun viikon myöhässä, olisko ollut 8tai 9päivää. kyllähän sen jo arvaskin ilmsn testiä
  6. Rv13+2 menossa ja olin kolmisen viikkoa sit 3päivää sairaslomalla. Oli ihan hirveän heikko olo eikä ruoka pysyny sisällä. Luojan kiitos se meni ohi ja pääsin takasin töihin..
  7. Mä lopetin viikko plussan jälkeen, olin monta viikkoa polttamatta kun oli niin paha olokin ettei maistunu.. nyt oon polttanu 1-2 viikossa.. onkohan toi kauhean paha :/ sähkötupakkaa (nikotiinitonta) tulee myös käytettyä. Ei ole siis kyse nikotiinintarpeesta vaan siitä tavasta...
  8. Heti ekan ultran jälkee eli rv11+2
  9. Mä ostin ihan sellasen tikkumallisen ni kyllä se roskii meni sit kun oli tuloksen nähny oishan siitä voinu kuvan ottaa..
  10. Mä en kertonut ite, joku muu oli menny kertomaan, mut toisaalta ei se kyllä haittaa pomo tuli onnittelemaan ja puhutaan sit mun kesäloman jälkeen lisää. Kuuli viime viikolla ja viikkoja oli silloin 12+.
  11. Olen ihaan uus täällä, käynny vaa kattelemassa ja lueskelemassa teiän juttuja ja nyt vihdoin rekisteröidyin! Täällä rv13+2 menossa ja kuva on parin viikon takaa, jos tämä kuva nyt teille näkyy