Black_Dahlia

Rekisteröitynyt
  • Content count

    7
  • Joined

  • Last visited

About Black_Dahlia

  • Rank
    Aloittelija
  1. Aamulla tein negatiivisen raskaustestin (jota selittelin kyllä sillä, että menkkojen pitikin alkaa vasta to ja mulla ei ollut mikään sellainen early-testi) ja äsken alkoi tuhruvuoto ! Eli se on kp1 ja sanoinkuvaamaton pettymys jälleen. (kiitos kaikille tsempeistä!)
  2. HMMM tästähän se mielikuvitus vasta villiintyykin: oksensisn tänä aamuna kesken kahvin juonnin!? Olo oli siis aivan normaali kun aloin syömään aamupalaa, yhtäkkiä tuli todella huono olo ja yrjö lensi! Dpo 13 ja menkkojen pitäisi alkaa viimeistään to. Ja koska olo on nyt melko normaali niin en usko että kyseessä olisi vatsatautikaan...?
  3. Noniin, eihän se mitään kiinnittymisvuotoa ollut kun ihan menkat päätti tulla viikkoa aikaisemmin kun piti... BUUUU.
  4. Ovulaatiosta viikko, vasen tissi on arka ja rusehtavaa vuotoa tullut muutama tippa, kiinnittymisvuotoako ?! Olen myös aivan kuupasta sekaisin, kävin äsken hiplaamassa valmiiksi ostettuja vauvanvaatteita ja vollottamassa....
  5. Sitten joskus jos lapsia saadaan, niin nimivaihtoehtoina tytölle olisi Aada, Elli, Ella, Nelli tai Ninni. Meillä on (todella harvinainen) pitkähkö suomalainen sukunimi jonka kanssa ei hirveän pitkä etunimi käy.
  6. Myönnän olevani niin pieni ihminen, että olen tuntenut todella suurta kateutta kun sukulaiset ja ystävät ovat plussanneet ekalla yrittämällä. Aluksi olen tietenkin iloinen aina kaikista vauvauutisista, mutta kun meillä on yritystä takana jo reilusti yli 2vuotta niin myöhemmin aina sitten hiipii takaraivoon se katkera ajatus että miksi en ikinä minä, miksi kaikki muut ja tätä olenkin kotona yksinäni itkenyt monet kerrat.
  7. Luin tämän topicin läpi ja tätä vehnänalkioöljyä pitää kyllä käydä ostamassa heti huomenna! Yritystä on takana nyt yli 2vuotta tuloksetta, joten ei siitä varmasti mitään haittaakaan ole...