Fragaria

Aktiivijäsen
  • Content count

    570
  • Joined

  • Last visited

About Fragaria

  • Rank
    Aktiivi
  1. Ipuliina, ei välttämättä, mutta usein kai pahenee. Mulla oli vaikea kausi tuossa n rv 20-22, sen jälkeen mennyt nyt 5 viikkkoa paljon paremmin. Mä itse asiassa lisäsin vähän hiilareita ruokavalioon takaisin,niin pysyy paastot mulla parempana... Tässä tosin pari olin nousee enemmän, kuin VHH,mut en nyt sit tiesä, kumpi on parempi.
  2. Jeee! Mullakin pitkä paasto viime yönä ja 4.9!
  3. ^mä kans niin toivon, ettei jouduttais antaa lisämaitoa, et saisin oikeasti kokeilla sitä täysimetystä. Viimeksi siis itse vähän sössin sen,kun kombo tiheä imu+refluksiepäilyt saivat mut 3 vk kohdalla pois lapsentahtisesta imetyksestä.
  4. ^ et oo ainut. Viimeksi ei annettu lisämaitoa ollenkaan, vaik yks muttaustulos oli jotenkin rajalla/just alle, mut maito nousi nopeasti ja homma oli hanskassa. Mä varmaan yritän saada omaa maitoa mukaan sairaalaan, jos vaan yhtään irtoaa (esikoista odottaessa ei ainakaan tullut yhtään maitoa ennen synnytystä, nyt toki imetyksen lopetuksestakin on vasta pari kuukautta aikaa tällä hetkellä)
  5. Kyllä mulle se eväsleipä oli ehdoton. En olisi varmaan päässyt lähimpään kahvilaan asti (ja ne on tosi lähellä molemmissa huslabin pisteissä, joissa oon käynyt). Lämmin litku on kurjempaa juoda kuin kylmä, mutta siihenpä et itse pysty vaikuttamaan. Puhelimeen akku täyteen, niin tekemistä riittää. Mä oisin kyllä voinut harrastaa small talkia muiden kanssa, mutta eipä kukaan oikein näyttänyt vastaanottavalta tai tarttunut mun johonkin pieneen kommenttiin, jonka kerran sanoin.
  6. Hei taas, enpä oo muistanut käydä täällä ja just oli tullut sitä keskustelua, mitä kaipasin. Terkuin kaks paastoylitystä tällä viikolla ihan pieniä toki, mut ärsyttää. Nyt sit ehkä luvassa ä-polilähete.
  7. Joo siis yöruualla saan sen paaston alemman kyllä,mutta omasta mielestä se on vähän huijausta. Tai siis et en näe mun raskauden tai vauvan kannalta itse hirveää wroa, et onks mun paastpspkeri 5.2 vai 5.5, mut en haluais noita 5.5 ottaa, koska sit joutuu syyniin... Ja toisaalta haluaisin löytää hyvän ja järkevän iltapalan. Ja taas voi huomata, et mikä toimii yhdellä, ei ehkä toimi toisella.
  8. Mä just odottelen uuden pakkauksen julkaisua. Tätä 2016 pakkausta en haluaisi (ellei mies välttämättä halua) ja haluaisin nähdä sen seuraavan pakkkauksen, et mitä tehdä. Toisaalta varmaan ihan rajoilla on joka tapauksessa, et kumman saa.
  9. Mulla on samat mittailut kuin kullannupulla. Vähän paastoarvot ovat rajoilla koko ajan, joten kertokaapa, miten olette saaneet niitä kuriin. En usko, että mitään isoa ongelmaa kuitenkaan on. Syön sillai melko vhh, leipää, sokeria jne vältellen. Esikoisen aikaan meni ok, mutta nyt paastoarvon ovat sen n 0.3-0.5 yksikköä korkeammat melkein koko ajan.
  10. Mä juon käytännössä vain vettä ja kupillisen maitokahvia päivittäin. Sitrusvichyä joskus, mut pysyn erossa kaikista makeutetuista juomista,oli ne sitten sokeria taso makeutusainetta.
  11. Ja nyt siis toista odottelen ja radi napsahti jo aikalailla viikoilla. Tällä kertaa vain paastoarvon ylitys, 5,5.
  12. Bee, hurjan paljon sulla on kontrollia, vaikka arvot ovat pysyneet hyvinä! Mulla oli esikoisen rasituksessa aikanaan 2 arvoa yli, kävin diabeteshoitajan kansa juttelemassa ja hakemassa liuskat. Kun ylityksiä ei tullut kuin pari moneen viikkoon, en raportoinut niitä enää kuin omalle neuvolaterkalle,eikä minkäänlaista ylimääräistä ultraa, käyntiä missään tai erityistä kokoarviota ollut ollenkaan.
  13. Joo se leipäsuositus on ihan järjetön! Mä ainakin karsin paljon enemmän hiilareita, kuin mitä ohjeessa olin ja pidin vaan huolen riittävästä kuidunsaannista esim syömällä kasviksia.
  14. Mä myös tulin tänne katsomaan, löytyisikö muita edullisia kuin tuo Perhe-Arte. Mulle kävisi ihan hyvin kätilön suorittama ultraus, mutta tuo Perhe-Arte ei oo sijainniltaan niin hyvin saavutettavissa niihin aikoihin, kun siellä oli aikoja tarjolla, joten eipä onnistu. Eli tiedättekö, onko muita paikkoja, joissa kätilö ultraisi? .S. : vaikka kätilö ei ehkä voikaan laittaa lähetettä, niin eiköhän sen saa aika nopeasti, jos tällain ikävä tilanne olisi...
  15. kyllä siinä jotain näkyy, onko oikeasti väriä, niin tosi vaikea sanoa! Mä täällä kurkkailen itselleni lisää seuraa tuonne kesäkuisiin <3