Jofa

Jäsen
  • Content count

    52
  • Joined

  • Last visited

About Jofa

  • Rank
    Tavis
  • Birthday 01/12/84

Profile Information

  • Location
    Åbo
  1. Join ihan normisti plussaan asti. Tosin mun alkoholin käyttö oli luokkaa 1-2 sidukkaa tai skumppalasia pari kertaa kk.
  2. Aina ollu 9-10 pvän luteaali, ja raskaaks tultiin ekast yrityksest.. Pelkäsin kyl etukäteen, turhaan näköjään. Nyt ollaan puoles välis mahankasvatusprosessia.
  3. Olen värjännyt juurikasvun kerran kuukaudessa, ja aion myös jatkaa sillä rutiinilla plus hiuslakkaa kuluu. Lisäksi käytän silmämeikkiä kuten ennenkin. Muita tököttejä en käytäkään.
  4. Oli opiskelua, jatko-opiskelua, uran luomista.. sit yhtäkkiä sanoin aviomiehelleni, et eiköhän lykkäämisen syyt oo jo käytetty. Ehkäisyt lens sit kaaressa roskiin. Tein ekat testit salassa, ja sit hain digitestin: raskaana 2-3. Ei tarvinnu miehen tihrustaa viivoja. Nyt ollaan onnemme kukkuloilla, ja toivotaan, et kaikki menis vaa hyvin. Onnellista odotusta myös muille!!
  5. Minä 31v. ja mies 34v. Ensimmäisestä tosiaan haaveillaan.
  6. OMG, OMG, OMG, OMG... Sieltä se ovulaatioplussa pärähti aivan selkeenä kp18!! Tikkuun pissimisen aloitin jo kp4. En oo ovuloinu taas 8 kuukauteen, mut jotenki oli tässä kesän lopulla sellanen olo, et nytpä aion vauvakuumeissani tehdä senkin..
  7. Edellisiin mietteitä: On varmaan ihan saakelin piinaavaa... ..mut, mut, mut on kiva, että teillä on kuitenkin viel mahkui tähän kiertoon!! Toivotaan paljon viivoja ja viel oikeisiin paikkoihin! Oma tilanne: :dash2:
  8. Ihanaa Anye, mä kaipasin vähän tähänkin ketjuun onnistumisia! Tääl on kp15, ovista ei näy ei kuulu.. Tokkopa sellaista taas saadaan edes aikaiseksi.. Huoh, tikuttelu jatkukoon.
  9. kp 13, ja nyt jo 9 negatiivista ovulaatiotestiaamua takana. Huomenna vaihdan clear bluen digitesteihin - se kp 14 ois niinku looginen paikka aloittaa niiden käyttö. Kyllä tää tästä. Toivottavasti kohta saa vaihtaa jo toisiin testeihin, eikä aina näitä ovulaatioita kytätä..
  10. kp10 ja tikuttelu jatkuu..vaikka sit seuraavat 100 päivää! Ovis ei näytä viel oireitaan. Mul on toi fertility friendin vippikin ollu jo jonkin aikaa apuna. Se on aikas kiva tällaselle addiktille. Jotenki sitä tulee orjallisemmin seurailtuu noi lämmöt ja limatkin. Täällä kun tosiaan on yritystä ollu niin kauan takana, ettei ylilyöntejä ole enää mahdollista tehdä!
  11. Tällä hetkellä 19,3. Lääkärin neuvojen mukaan on nosteltu kohti kahtakymppiä! Kohta se sinne pyöristyykin..Tittidii!!
  12. Nyt on kp 6, ja 3 ovistestiä tehty jo. Ovulaatiota tuskin odoteltavissa ennen kp 16, mut on touhotettava..
  13. Kappas, kun tällainenkin ketju osui silmiin. Itse olen nostanut painoindeksini 17 -> 19. Lääkäri tosin sanoo, että vieläkin saisi painoa tulla. Yritys on kova. Eniten ehkä rasittaa se, että jos painoa tulla humpsahtaa, niin ulkopuoliset rupeaa utelemaan raskaudesta.. Saattaa pikkasen viiltää. Noh, ehkä tälläkin tarinalla onn joskus vielä onnellinen loppu.
  14. Yritystä jaksoittain yhteensä 3,5 vuotta takana - edelleen yritetään. Minulla pco, kierto ihan päin helv*ttiä, ja ikääkin vuosi vuodelta enemmän (jännä juttu).. Lääketiede ollut apuna viimeisen vuoden ajan.
  15. Komppaan edellistä kirjoittajaa aivan täysin. Nyt olen valinnut täysin sen linjan, että kaikille utelijoille lähtee napakka : "eiköhän se ole ihan meidän asia, milloinka niitä lapsia tulee!" - kommentti. En oikeastaan mieheni lisäksi puhu edes parhaille ystäville tai sisaruksille aiheesta. Nyt hiljattain valitsin hyväksi osoittautuneeksi tavaksi tulla tänne nettiin keskustelemaan aiheesta. Jotenkin sitä nyt vasta on ymmärtänyt, ettei olekaan yksin.