opaali

Aktiivijäsen
  • Content count

    412
  • Joined

  • Last visited

About opaali

  • Rank
    Aktiivi
  1. Mun sf-mitta huiteli myös käyrien yläpuolella lähes koko raskauden ajan, lapsivettä oli normaali määrä ja vauva syntyessään (38+1) oli 3,3kg.
  2. Minulla on kahdenlaisia kokemuksia alkuraskauden verenvuodosta. Ekassa raskaudessa tuhruttelu alkoi muistaakseni melko pian plussan jälkeen, ei kipuja eikä mitään erityistä, kohdusta löytyi pieni syke rv6+, seuraavassa ultrassa rv9+ alkio oli eloton ja kehitys pysähtynyt rvlle 6+. Lääkkeellisellä tyhjennyksellä hoidettiin. Tässä nykyisessä raskaudessa myös turhuttelua pariinkin otteeseen, välillä jopa verensekaista limaa, viikkoja en muista enää. Raskaus kuitenkin jatkui normaalisti ja nyt viikkoja 27+3 ja vauvalla ollut kaikki hyvin joka ultrassa. Nuo vuodot on todella raastavia ja pelottavia, mutta suurin osa kuitenkin taitaa olla niitä harmittomia "hormonivuotoja", niinkuin minulle neuvolalääkärissä sanottiin.
  3. Mua ärsyttää kans kommentoijat, liittyi ne sitten mahaan tai muuhun kroppaan. Varsinki sillon ärsyttää, jos aluksi sanotaan että ootpa tukevassa kunnossa ja kohta kommentoidaan että eihän sun maha oo paljoo ees kasvanu.. tai sitten se että kysytään "joko se kohta syntyy". Nyt siis raskausviikkoja 27+3. Ne positiivisemmat kommentit kauniista raskausmahasta taas saa ihan hyvän mielen, kunhan sitä ei aleta jankuttamaan. Koskeminen on ehdoton ei, se ärsyttää suunnattomasti! Taidan jatkossa taputella takaisin jos joku vielä iholle tulee..
  4. katjaa, ihana tuo sun juttu Mä pillitin viime viikolla töihin mennessä kun näin harakan roskapussilla ruokailemassa.. voi ressukkaa!
  5. Taitaa olla vessan kaapissa..
  6. Täällä on ihan huippuja juttuja Itsellä ei ainakaan vielä ole tunteet ihan noin pinnassa, enemmänkin saan vaan (sisäisiä) raivareita. Saas nähdä milloin pillitys alkaa..
  7. Minulla vuotoja oli viikon verran ihan alkuraskaudessa, kävin ultrassa pari päivää vuodon loppumisen jälkeen ja ainakin silloin kaikki oli vielä hyvin. Toivottavasti on nytkin.
  8. Tämä on hyvä lista, ei nuita kaikkia voi ulkoa oppia, mutta täältä voi käydä varmistamassa mistä on kyse jos ei itsellä raksuta..
  9. dpo 10 haamu, dpo 12 selkeä plussa.
  10. Tsemppiä ja tahdon voimaa tupakanpolton lopettamisen kanssa taisteleville! Itse olen polttanut 15 vuotta, välillä todella paljonkin, välillä satunnaisesti mutta lakkoja en ole pitänyt. Nyt olen ollut plussasta asti polttamatta, eli vähän vajaan kk:n, eikä tee enää yhtään tiukkaa. Olen aina sanonut lopettamiseen painostajille että lopetan sitten kun itsestä siltä tuntuu oikeasti ja siihen on joku hyvä syy (koska tiedän etten muuten olisi saanu pidettyä tupakanhimoa kurissa) ja nyt sen tein. En todella tiedä olenko savuton koko lopun elämääni, tuskin, mutta raskauden ja (mahdollisen) imettämisen aikana en polta. En antaisi itselleni ikinä anteeksi jos vauvalla olisi jokin hätänä ja se todennäköisesti johtuisi tupakasta. Vaikka ei se lopettaminen autuaaksi tee, kuitenkin se pienentää riskiä.
  11. yk7
  12. 7+ alkoi pahoinvointi.