Chantala

Aktiivijäsen
 • Content count

  399
 • Joined

 • Last visited

About Chantala

 • Rank
  Aktiivi
 1. Siis koppaa kiinnittäessä pitää tarkastaa, että ne kopan "jalat" on oikeassa asennossa ennen kiinnitystä, jotta koppa asettuu oikein vaakatasoon. Mistä olet löytänyt Buffaloiden vaunukoppaan liittyvistä ongelmista keskustelua? Mä olen lukenut vastaavasta ongelmasta vain vanhanmallisten Donkeyn ratasistuimen kanssa, mutta siinäkin vaunukoppa toimii ok.
 2. Onkohan se vaunukoppa ollut oikein kiinnitetty? Mulla buffaloiden koppa on ainakin ihan vaakatasossa, eikä pää todellakaan roiku jalkoja alempana.
 3. Ilmeisesti se on muotoiltu js käy vasta ratasistuimeen, ei vaunukoppaan?
 4. Meilläkin on edessä lämpöpussin hankinta Buffaloihin. Onko kenelläkään kokemusta Bugaboo High Performance-lämpöpussista? Sopiihan se myös vaunukoppaan, vaikka kuvissa se näyttää olevan kuppi-istumeen muotoiltu?
 5. Käyttäjään -Mimmu- ei saa yhteyttä, eli ilmeisesti pumppu on nyt sitten poistunut vaukkarikierrosta
 6. Yhteensä 9kg tuli, ekan viikon aikana tippui 6kg janyt 8 viikkoa sektion jälkeen jäljellä on edelleen 2,5kg.
 7. Minä haluaisin kokeilla tuota sähköpumppua, mahtaako se olla vielä Ninuh:lla?
 8. Kiitos linkistä duudeli! Minullekin on todella tärkeää, että neuvola on lähellä. Toivottavasti suunnitelma ei mene tällaisenaan läpi.
 9. Kukaan ei onnitellut, enkä kyllä edes tunne itseäni yhtään äidiksi vielä. Äitienpäivänä minulla oli rv 36+6. Muuten juhlittiin omaa äitiäni ja isoäitiäni ihan normaalisti.
 10. En todellakaan kysele, aivan liian henkilökohtainen ja herkkä/kipeä aihe monille. En kysy edes yleisellä tasolla, tyyliin haluatko joskus tulevaisuudessa lapsia. Toki aiheesta keskustelen ystävien ja muiden läheisten kanssa, mutta en halua asettaa ketään kiusalliseen tilanteeseen kysymällä.
 11. Meilläkin kestovaipat ovat se hyödyttömin juttu. Tosi sääli, että niitä on uudessakin äitiyspakkauksessa.
 12. Mitä tutkimusta teette ja mihin oppilaitokseen? Miten käsittelette vastaajien henkilötietoja, kun kerran anonyymiä vastausmahdollisuutta ei ole? Yleensä tutkimuksiin liittyviin kyselyihin liitetään nämä tiedot sekä tutkimuksen tekijöiden nimet.
 13. ^Mulle sanottiin, että sen pitäisi jakautua mahdollisimman tasaisesti päivälle, siksi tuo 3x annostus. Mulla oli myös noita 200mg ja niitä sai pienittyä ihan hyvin. Mitään hyötyä niistä ei kyllä mulle ollut ja oksenttelu jatkuu edelleen 22+6
 14. Musta kyllä tuossa alemmassa testissä näyttäisi olevan jotain punertavaa toisenkin viivan kohdalla. Toivottavasti lähtee siitä vahvistumaan, eikä ole vain testien vika
 15. Bertta, kyllä se plussa on! Paljon onnea!