Tepa_82

Jäsen
  • Content count

    14
  • Joined

  • Last visited

About Tepa_82

  • Rank
    Aloittelija
  1. En tiedä mihin tämä kuuluisi mutta... Tuulimuna todettiin np-ultrassa viikolla 11+4. Sain lähetteen polille jossa lääkäri määräsi Cytotekit ja otin lääkkeet kotona. Vuotoa tuli mielestäni hyvin ja oletin että kaikki on tullut pois. Neljän viikon päästä tästä oli kontrolli HCG joka oli 7. Tästä meni noin kuukausi niin alkoi outo tuhruttelu joka jatkui muutaman päivän kerralla ja sitten loppui aina hetkeksi kunnes alkoi taas. Varasin ajan yksityiselle gynelle, kun aikaa oli kulunut kaksi kuukautta ekoista Cytotekeistä. Gyne teki sitten löydöksen, että kohdussa onkin jotain jäämiä tuulimunasta ja sain taas lähetteen polille. Polilla sain sitten toisen Cytotek annoksen ja kontrolli uä:n seuraavalle viikolle, jossa sitten edelleen näkyi jotain, johon sitten sain kolmannen Cytotek satsin... Näillä kahdella vikalla Cytotek annoksella ei ollut kummoinsta vaikutusta ja vuotoa tuli todella niukasti. Nyt aikaa on kulunut kuukausi tuosta viimeisestä annoksesta ja tuhruttelua tulee taas. Ymmärrän että vuotoa voi olla useita viikkoja mutta kuinka kauan teillä on kestänyt että tuhruttelu on loppunut?
  2. Eihän tämä tänne kuulu mutta kun en keksi parempaakaan paikkaa! Eli onko äitiysvaatteissa sama mitoitus kuin normi vaatteissa jossa on vain huomioitu masu!?
  3. Tilasin ebay.comista 25ovistestiä + 25 raskasutestiä maksoivat posteineen noin 14euroa.
  4. Heh samaa utelua, vihjailuja ja suoria kommentteja saaneita siis on muitakin. Paras oli kun kaverini lapsi kysyi ihan vakavalla naamalla mieheltäni että miksi sinulla ei ole vauvakuumetta???
  5. Mieli tekisi ruveta kutomaan jotain pientä...mutta yritän malttaa mieleni.
  6. Lilly juurikin näitä ovulaation jälkeisiä epätietoisuuden päiviä....
  7. Te jotka olette mittailleet lämpöjä, millä välillä vaihtelut ovat tapahtuneet ovulaation jälkeen?
  8. Mietin vain että pitääkö mehun olla juuri greippimehua kun esim. puolukassa ja karpalossakin on foolihappoa?! puolukkamehua meinaan löytyy kotoa.
  9. Mie niin toivoin että nyt olis tärpännyt, mutta ehei... kp1
  10. Onko tämä nyt sitten kiinnittymisvuotoa vai mitä? Ovulaation tikutettu 16.10 ja nyt sitten dpo8 alkoi niukka rusehtava vuoto lähinnä pyyhkiessä eikä edes joka kerta silloinkaan...
  11. Auttakaa... Ensimmäiset luomumenkat tuli pillereiden lopettamisen jälkeen ja olivat kummalliset... Todella niukkaa vuotoa oli 24-26.9 ja sitten 27-29.9 oli hieman runsaapi vuoto. Eli onko 1kp tuolloin 24.9 vaiko 27.9 jolloin menkat tuli runsaampana?