Tepsa

Aktiivijäsen
 • Content count

  1875
 • Joined

 • Last visited

About Tepsa

 • Rank
  Addikti

Recent Profile Visitors

1464 profile views
 1. happpylla selkeä haamu
 2. ^Kyllä siinä näkyy jotain viivaa. Mutta joo, rfsu:n testit antaa kyl tosi selkeitä viivanpaikkoja (ainakin mulla kokemuksena), muttta taitaa nykyään melkein joka testi antaa niitä selkeitä viivanpaikkoja.
 3. Ewwwie
 4. ^Ei ole ohjeistettu neuvolasta eikä etes äitipolilta. Oisko et ohjeistaisivat vasta sitten jos äidillä ois raskausaikana tullut useampia ylityksiä verensokereissa? Mulla on tullut vain yksi ylitys ja kaikki sanonu vaan et se ei haittaa ja kehuneet nuita muita arvoja.
 5. ^Jonkulaista viivaa siinä näkyy, mut vaikea tosiaan sanoa et onko väriä.
 6. ^No onneksi vuoto alkoi, vaikka eihän se toivottua ollut! Tsemppiä uuteen kiertoon ja foorumi taukoon!
 7. aa, okei! Mulla kun toi vajaatoiminta huomattiin vasta nyt raskauden aikana, ja mun alotusannos oli 25mikrog/4krt viikossa. sit piti nostaa joka päivälle toi 25mikrog ja sit taas nostettiin et joka toinen päivä otan 50mikrog ja sit muina päivinä 25mikrog.
 8. ^Minkä kokoinen annostus sulla nyt on? Ku ei välttämättä kyl tarvi heti nostaa sitä annostusta, sitähän seurataan verikokeilla.
 9. Kantsisko kokeilla jollain eri merkkisellä testillä? Kattua miltä se näyttäis...
 10. Mä nään ainaki sen toisen viivan reunat, mut vois kyl olla sit viivanpaikka! Väriä en erota kuvasta, sit jännästi pikkukuvassa näkyy selkeämmin toi viiva! Mut jos on viivanpaikkoja noi, niin on kyllä taas niin törkeitä!
 11. ^Kyllä siinä jotain näkyy, väristä vaan en osaa sanoa.
 12. Miltähän näyttäs jos kokeilisit testata jollain eri merkillä?
 13. mää kyllä nään tuossakin testissä jotain viivantapaista, mut taitaa olla ihan vaan viivanpaikka...
 14. On vielä mahdollisuudet plussaan, kun vasta dpo11 nyt menossa! Mikä dpo sulla on yleensä menkat alkanu? Ja oliko et sulla todettiin kilpirauhasen vajaatoiminta? siinä tosiaan voi hetki mennä että lääkitys alkaa tehoaan. Mulla todettiin kans tässä tän vuoden alussa kilpirauhasen vajaatoiminta, ja lääkitystä seurataan verikokeilla kuukauden välein ja sitä on pitänyt kolme kertaa nostaa ja tuon kolmannen nosto kerran jälkeen näyttäs että alkais oleen kohillaan, tai ei ainakaan lääkitystä tarvinu nostaa. kattoo sit parin viikon päästä mikä on taas tilanne et joudunko vielä nostaan annoskokoa! Ja sit nuista testeistä vielä, et mun mielestä aamulla ja illalla otettua testiä ei voi verrata keskenään. suosittelen testaamaan illalla (joko tänään tai huomenna)
 15. ^voi sitä illallakin testata Mulla itellä kokemuksena iltaisin vahvemmat tulokset mitä aamulla*