Tepsa

Aktiivijäsen
 • Content count

  1985
 • Joined

 • Last visited

About Tepsa

 • Rank
  Addikti

Recent Profile Visitors

1609 profile views
 1. Esikoinen (poika) painoi syntyessään 3340g. 1v. painoi 9650g ja 1,5v painoi jo 11.40kg. Eli 10kg on tullu joskus vähän päälle 1v. keskimmäinen (tyttö) painoi syntyessään 3306g. Ja hitusen päälle 10kg on painanut 2v5kk iässä. kuopus (poika) ei pysty vielä sanomaan (on nyt vasta hieman reilu 1kk (painoi 1kk neuvolassa jotain 5,5kg (syntyessään oli reilu 4kg)
 2. Mulla ei niinkään vauvakuume tullu synnytyksen jälkeen mut raskauskuume kyllä ja tosi voimakkaana! On sitä vielkin (siis raskauskuumetta) ja synnytyksestä kohta kuukausi.
 3. OAS

  Kesäkuussa kävin taas synnyttämässä oulaskankaalla. Tälläkin kertaa jäi hyvä mieli ja sain ihanan synnytyskokemuksen. synnytys käynnistettiin ja salissa kävi useampi kätilö ja välillä lääkärikin. synnytys eteni kalvojen puhkaisusta oksitosiiniin ja siitä sitten sain omalla tahdilla tehdä kaiken, mua ei käsketty ponnistaa, vaan se ponnistus tuli ihan mun omasta tuntemuksesta, mutta silti kätilö ohjeisti tilannetta hyvin. Osastoltakin jäi hyvä maku, huoneissa kierreltiin säännöllisesti kysymässä vointia ym. ja aina kun kelloa soitin niin hoitaja tuli tarkistamaan. hyvin myöskin kuunneltiin jos oli mielenpäällä jotain ja kerran yhtä asiaa kysyivät myös lastenlääkäriltä kun hoitajat ei osanneet vastata siihen. Mutta sain tuohonkin asiaan mielenrauhan sitten. Ihana paikka tuo oulaskangas, mutta onko oikeasti niin että se tämän vuoden loppuun mennessä loppuu? Niin surullista jos tuo loppuu!
 4. Onnea Malviina, Ewwwie ja stina Toivottavasti stinalla vuotelut on harmittomia!
 5. ^Onneksi tuo tuhrukin aika monesti on täysin harmitonta. Tiedän kokemuksesta että ihan verivuodotkin voi olla harmittomia ja raskaus jatkuu hyvin.
 6. No nyt kyl Ewwwien testissä näkyy haamu! Samoin Malviinalla. Toivottavasti kummankin haamut vahvistuvat! Edit: Vieläkö Ewwwiellä tuhruttaa?
 7. kolme loppuunasti mennyttä raskautta kokeneena; Niin kyllä se vauvamaha ja ne vauvan liikkeet siel masussa on parasta!
 8. ^näyttäs viivanpaikalta! pahoittelut, fumfum
 9. Pahoittelut, Leluaasi wannabemommyn testi näyttäs viivanpaikalta Samaten kuin Ewwwien pc näyttäs mun silmään viivanpaikalta. Toivottavasti viivanpaikat vaihtuis plussaviivoiksi!
 10. Onnea, Rosetta82
 11. happpylla selkeä haamu
 12. ^Kyllä siinä näkyy jotain viivaa. Mutta joo, rfsu:n testit antaa kyl tosi selkeitä viivanpaikkoja (ainakin mulla kokemuksena), muttta taitaa nykyään melkein joka testi antaa niitä selkeitä viivanpaikkoja.
 13. Ewwwie
 14. ^Ei ole ohjeistettu neuvolasta eikä etes äitipolilta. Oisko et ohjeistaisivat vasta sitten jos äidillä ois raskausaikana tullut useampia ylityksiä verensokereissa? Mulla on tullut vain yksi ylitys ja kaikki sanonu vaan et se ei haittaa ja kehuneet nuita muita arvoja.
 15. ^Jonkulaista viivaa siinä näkyy, mut vaikea tosiaan sanoa et onko väriä.