Tepsa

Aktiivijäsen
 • Content count

  2167
 • Joined

 • Last visited

About Tepsa

 • Rank
  Addikti

Recent Profile Visitors

3071 profile views
 1. Mä uskaltasin melkein sanoo et noi on kaikki vaan hemmetin räikeitä viivanpaikkoja!...
 2. ja sit oon myös kuullut että suolen "mylvintä" aiheuttaa myös kohtuun liikettä joka vaikuttaa sit ultrakuvan selkeyteen, että vähänkään ilmaa liikkuu suolen puolella nii sekin voi vaikuttaa. Mulla kerran yhessä ultrassa oli opiskelija ultraamassa ja sitä gyne neuvoi, nii gyne sano siinä et taitaa suoli liikkua sen verran että pitää painaa sitä ultra-anturaa vähä paremmin että näkee selkeämmin.
 3. napanuora näyttäs mun mielestä menevän vauvan alla ja pään takana, tuo harmaa voi olla esim vaikka lapsivettä tai kohdun seinämää tms. eli ultra ei ole tarpeeksi selvästi läpäissyt kohtua, mullaki nuita ollut joissain ultra kuvissa, nuo on aika ultraaja kohtaisia et näkyykö siinä kuvassa vai ei.. toiset ultraajat painaa sen ultra-anturan paremmin mahaa vasten ja toiset painaa sen kevyemmin.
 4. Ja edelleen yksi mikä tätä paikkaa hiljentää, varsinkin odotuspuolta on se että perustetaan se odotusryhmä facen puolelle, sinne on sitte odottajien helpompi kirjotella kaikkea.. jos haluaa saada täällä pidettyä ketjut aktiivisina niin en suosittelisi perustamaan faceen ryhmää kuin ehkä ihan loppuraskaudessa tai vasta kun vauvat on syntyneet. Ja toinen on kun facessa on muita vauva-/äitiys-/odotusryhmiä jonne tuntuu kovin monikin kirjoittelevan/liittyvän, niin sitten unhoittuu tämä foorumikirjoittelu Mä kyllä ite tykkään mieluummin kirjoitella täällä nimimerkin takana.. kuin facessa omalla nimelläni.. (Mäkin muuten aikanani löysin tänne foorumille googlettamalla.. Mut en vielä sillon rekisteröitynyt tänne, pari vuotta ensi käynnistäni täällä sit rekisteröidyn tänne kuumeilemaan toista lastani)
 5. Ekasta kävin vaan nt-ultran ja rakenneultran Toisesta kävin ar-ultrassa, nt-ultrassa ja rakenneultrassa (ar-ultrassa siksi koska olin kokenut kaksi alkuraskauden keskenmenoa ekan ja tokan välissä, halusin varmistua että masussa on jotain elämää) Kolmannesta mun täytyy sanoa etten eden muista, ainakin kaks ar-ultraa neuvolalääkärin tekemänä, koska en yhtään tiennyt alussa raskausviikkojani, koska plussasin pitkästä kierrosta niin haluttiin sit varmistaa viikot ultralla ja sit ekassa ar-ultrassa ei näkynyt vielä ollenkaan elämää nii sit piti käydä kontrolliultrassa parin viikon päästä ja sillon sit näkyi elämää, sit oli nt-ultra ja rakenneultra (saatto olla nt-ultran ja rakenneultran välissäki pari ultraa verivuotelujen takia lääkärin tekemänä), sit oli päivystyksessä verivuodon takia taas ultraa rakenneultran jälkeen, sit äippäpolilla olin seurannassa loppuraskauden ja sielä joka käynnillä ultrattiin ja niitä käyntejä sinne oli muistaakseni kolme ja nuiden välissä kävin myös neuvolalääkärillä ja sieläkin ultrattiin melkein joka kerralla.. ja sit loppuraskaudessa neuvolaterkka tarkisti vauvan asennon ultralla kun oli epävarma siitä miten päin vauva sielä on. Eli joku kymmenen (vähä reilu) ultraa oli kolmannesta..
 6. n.3v9kk yhdessä ja n.9kk naimisissa kun esikoisemme syntyi.
 7. Ewwwie Onnea!
 8. @Snapper ootko vielä testaillu?
 9. ^^no ainakin sen viivanpaikan näen, mut väristä en osaa sanoa.. @Ewwwie kuinkas sielä?
 10. Snapperin tossa kuivuneessa testissä näen jonkinlaisen viivan, mut en osaa väristä sanoa. Toivottavasti viiva lähtee sieläkin vahvistumaan!
 11. ^sielä ollu samanpainoinen poika syntyessään kuin minulla päivitän oman vauvelin kokotietoja: 3kk pituus oli 64.7cm 4kk paino: 8750g / pituus: 68.5cm 5kk paino: 9340g / pituus: 69.7cm
 12. @Ewwwie miltä tuo tämän aamun testi näytti kuivuessaan? Onko vahvistunut eilisestä? äläkä nyt oikeesti poistu täältä, (paitsi ku tuonne odotusklubeihin), mä niin kovin toivon että saat sen pysyvän plussan, olisit sen kyllä niiin ansainnu jo! ja mä kans suosittelisin kokeileen tota digiä, vaikka ne on kyl aika kalliita (vai onko enää?)!
 13. ^^Hyvä että sanoit. Mä nimittäin olin unohtanut tyystin että nuissa on livenä näkynyt ihan värikin! mutta tosiaan kuvista on niin hankala nähdä, mä ainakin tietokoneella näen aika huonosti nuo viivat, niin niistä on omaa mielipidettä tosi hankala sanoa. (mun oli pakko ettiä jostain omasta testistä kuva, niin joo eei sitä väriä siinä kuvassa näkynyt). pahoittelut myös minulta, tarkoitukseni ei ollut olla "loukkaava"..
 14. Nuista viivoista on kyl niin hankala sanoa, tuo tän päivänen on jotenki tollanen kapeahko viivanen, eli sillä perusteella vaikuttas viivanpaikalta! Toivon todella että viiva vahvistuis, mut en tiiä onko enää kovin suuria mahiksia jos on jo dpo13? testailetko yhä myös iltaisin? itellä kokemuksena et illalla tullut vahvempi viiva mitä aamulla (siis ihan samana päivänä testattu). toki myös kokemuksena nuo hiton viivanpaikat monen kierron lopussa ja mietin et reagoiko ne testit alkamassa oleviin menkkoihin?! tuskin, mut kaikkea sitä silloin yritysaikana mietti..
 15. Ewwwie Kyllä sielä jonkinlainen viiva haamuilee! ootko aatellu digillä testata millon?