Tepsa

Aktiivijäsen
 • Content count

  2106
 • Joined

 • Last visited

About Tepsa

 • Rank
  Addikti

Recent Profile Visitors

2331 profile views
 1. n.3v9kk yhdessä ja n.9kk naimisissa kun esikoisemme syntyi.
 2. Ewwwie Onnea!
 3. @Snapper ootko vielä testaillu?
 4. ^^no ainakin sen viivanpaikan näen, mut väristä en osaa sanoa.. @Ewwwie kuinkas sielä?
 5. Snapperin tossa kuivuneessa testissä näen jonkinlaisen viivan, mut en osaa väristä sanoa. Toivottavasti viiva lähtee sieläkin vahvistumaan!
 6. ^sielä ollu samanpainoinen poika syntyessään kuin minulla päivitän oman vauvelin kokotietoja: 3kk pituus oli 64.7cm 4kk paino: 8750g / pituus: 68.5cm 5kk paino: 9340g / pituus: 69.7cm
 7. @Ewwwie miltä tuo tämän aamun testi näytti kuivuessaan? Onko vahvistunut eilisestä? äläkä nyt oikeesti poistu täältä, (paitsi ku tuonne odotusklubeihin), mä niin kovin toivon että saat sen pysyvän plussan, olisit sen kyllä niiin ansainnu jo! ja mä kans suosittelisin kokeileen tota digiä, vaikka ne on kyl aika kalliita (vai onko enää?)!
 8. ^^Hyvä että sanoit. Mä nimittäin olin unohtanut tyystin että nuissa on livenä näkynyt ihan värikin! mutta tosiaan kuvista on niin hankala nähdä, mä ainakin tietokoneella näen aika huonosti nuo viivat, niin niistä on omaa mielipidettä tosi hankala sanoa. (mun oli pakko ettiä jostain omasta testistä kuva, niin joo eei sitä väriä siinä kuvassa näkynyt). pahoittelut myös minulta, tarkoitukseni ei ollut olla "loukkaava"..
 9. Nuista viivoista on kyl niin hankala sanoa, tuo tän päivänen on jotenki tollanen kapeahko viivanen, eli sillä perusteella vaikuttas viivanpaikalta! Toivon todella että viiva vahvistuis, mut en tiiä onko enää kovin suuria mahiksia jos on jo dpo13? testailetko yhä myös iltaisin? itellä kokemuksena et illalla tullut vahvempi viiva mitä aamulla (siis ihan samana päivänä testattu). toki myös kokemuksena nuo hiton viivanpaikat monen kierron lopussa ja mietin et reagoiko ne testit alkamassa oleviin menkkoihin?! tuskin, mut kaikkea sitä silloin yritysaikana mietti..
 10. Ewwwie Kyllä sielä jonkinlainen viiva haamuilee! ootko aatellu digillä testata millon?
 11. Jotain hyyyvin haaleaa viivaa olen ehkä näkevinäni Ewwwie:n testeissä. Toivottavasti nyt lähtee kunnolla vahvistuun!! Testasitko tänään illalla?
 12. Mulla viimeisimmässä raskaudessa tuli pitkin raskautta veristä vuotelua. 22+0 viikolla piti mennä käymään päivystyksessäkin kun aamulla vessareissulla pöntön vesi meni verestä ihan punaiseksi ja paperi oli pyyhittäessä ihan veressä, päivystyksessä ultrasivat ja vuoto ei tullut kohdusta ja vuotohan oli kerenny myös jo loppua kun päivystykseen pääsin, mutta tuon jälkeen pääsin äitipolille seurantaan. sekä tietty neuvolalääkäri halus seurata tilannetta aina kun vuotelua oli. joskus sit (viikkoja en muista) nii käytin maitohappobakteeri -kuurin (siis niitä mitkä laitetaan tonne alapäähän) ja ton jälkeen ei enää verivuotoja näkynytkään. ite epäilin et joku tulehus aiheutti nuita vuoteluita mulla! Tsemppiä stina - toivottavasti vuotoja ei sielä enempiä tulis!
 13. OAS

  Niin se vain kumottiin tuokin poikkeuslupa ja synnytykset oulaskankaalla loppuvatkin JO tänä vuonna! surullista... vaikka omalla kohdallani lapsiluku on täynnä
 14. Esikoisesta vedet valui kotona veskin lattialle. Toisesta olin jo synnytyssalissa täysin auki, mut vedet ei ollu itestään tullu joten kalvot puhkottiin siinä. Ja kolmannesta synnytys käynnistettiin kalvojen puhkomisella