Arya

Aktiivijäsen
 • Content count

  453
 • Joined

 • Last visited

About Arya

 • Rank
  Aktiivi
 1. Hienosti vahvistuneet!! Onnea!!
 2. Tapaksia tekee vietävästi mieli, niin heittäkääs muutamia kovia juustoja mitä uskaltas syödä? Onko kovat goudat ok?
 3. Voiko mitää tujumpaa nenäsumutetta käyttää raskauden aikana? Apteekissa annettiin vaan jotain suolaliuosta, mutta pakko olla jotain muuta...
 4. Näkyy, mutta jos on sofi one testi, niin voi olla hyvinkin viivanpaikka, mitä ainakin mulle antoi joka kerta ja ihan turhaan. Suosittelen hakemaan pc! Pidetään peukkuja!!!
 5. Kyllä näkyy ja pcssä ihan selvästi punertaa!!
 6. Onko mitään lihasrelaxanttia nitä void käyttää? Kauhee niskajumi ja hedari, eikä lääke ja venyttely nyt auta. Hierojalle aika varattu, mutta kaikkivoipa tiger balsami olis muka kielletty??!! Onko mitään millä vois helpata??
 7. Mites ulkomaiset tuoreet mansikat?? Riittääkö hyvä huuhtelu?
 8. Kyllä selvät punertavat viivat molemmissa!!
 9. Toisesta kierrosta ja ensimmäisestä luomukierrosta. Ensimmäiset kuukautiset kkm jälkeen käynnistettiin lääkkeillä hoidon aloitusta varten, joita kuitenkin päätimme siirtää. Hyvä niin!
 10. Oih, kiitos kaikille ^ Mä ainakin viivanpaikan nään. Toivotaan, että muutaman päivän päästä tulis väriäkin!
 11. Testi tehty ja tasavahvat viivat tuli! Ihan hurjaa, että voi noin heittää vai johtuko sitten päivällä laimeasta pissasta. Tuolla plussa vai ei-ketjussa kuvat.
 12. Koko eilinen meni jo valmiiksi surressa ja aamulla tallustin vessaan kun viimeiselle tuomiolle, mutta mutta tälläinen sieltä pamahti ruutuun ja sitten onkin itketty tää aamu En tajua kuin noi voi noin heittää, mutta nyt en kiitollisempi voisi olla!! Suur kiitos myös te kaikki ihanat tsemppaajat! Jospa me vihdoin saatas pieni käärö syliin asti!!
 13. En tehnyt kun ei ollut enää testejä ja hyvä niin koska jouduin käymää yöllä 2 pissalla. Tänään hain sitten 2pkt pc:n testejä et pitää huomenna taas tehdä...
 14. Joko pitää alkaa toivo heittää - Ylhäältä täs päivänen 3h pidätyksellä - Eilen 2h pidätyksellä - Ti aamu - Ma aamu ??????
 15. Kysyisin pc:n testeistä kun su, ma ja ti (kaiken vahvin) sain vahvistuvaa plussaa ja nyt eilen to ja nyt pe päiväpissasta haalistuvaa, että mitähän tässä nyton tapahtumassa?? Omien laskujen mukaan nyt olisi 4+2-3... Sunnuntaina ajattelin digillä vielä varmistaa tilanteen, mutta jos siihen tulee 1-2, niin mitäs sitä sitten alkaa tekemään tai mihin soittaa vai odottaako vaan vuotoa? Täs ei voi taas käydä näin..................................................