assie

Aktiivijäsen
  • Content count

    516
  • Joined

  • Last visited

About assie

  • Rank
    Aktiivi

Recent Profile Visitors

446 profile views
  1. Sanghille hurjasti onnea! Ja Martta, kolmas maalis/huhtikuinen?
  2. Hurrrjasti onnea Sanghille!
  3. Mulla ei ainakaan kemiallisessa noi liuskatestit todellakaan näyttäneet noin vahvaa viivaa! Ihan saman vahvuisia testejä oli mulla viime viikolla plussatessa ja sit pregcheckin puikkotesti näyttikin yhtäkkiä melkein tasavahvaa viivaa, vaikka viikkoja oli vasta 4+0 tai 3+6. Nyt vasta eilen kun huvikseni testasin, näytti liuskatesti tasavahvoja viivoja, kun viikkoja mulla nyt huimat 4+6. Suosittelen siis apteekin oman tai ton pregcheckin puikon ostamista (ne on käytännössä sama testi muuten), ne näyttää enemmän "oikein" mun mielestä kuin nuo liuskat .
  4. Pitää tuoda tää kuva tähänkin ketjuun. Nyt kp 26/28-30 ja dpo 10 tai 11. Eikös siinä pienen pieni plussa näy...? http://aijaa.com/9onFaE
  5. Äh, mä en oikein tiedä kuulunko tälle puolelle vai en, mut en mä oikein muutakaan paikkaa kysymyksilleni keksi. Onko teillä muilla jo lapsellisilla ollut hankaluuksia jo ekan lapsen kanssa vai onko onnistunut ihan luomusti? Meillä siis sellainen tilanne että esikoinen sai alkunsa ekasta tjottailukierrosta (on nyt 1v 7kk), mutta tokaa ollaan kohta yritetty vuosi ilman tulosta. Ihmetyttää että mikä on vialla, kun todistettavasti ollaan yksi lapsi pystytty saamaan aikaan ilman apuja, mutta kai nää tilanteet sitten muuttuu . Entä lasketaanko se vuoden yrittäminen ennen gynelle soittoa ja mahdollista tutkimuksiin hakeutumista ihan siitä asti kun on aloittanut yrittämisen, vaikka ois keskenmenoja tullut sen vuoden aikana? Mulla oli tuulimuna keväällä ja se todettiin vasta joskus rv11 ja nyt syksyllä varhainen km tai kemiallinen, mut yritys on siis alkanut tammi-helmikuussa 2015.
  6. Jee, niba!
  7. Oo, onnea Lacrimosa! Ja sit oma kuva-arvoitus... nyt kp 33/30 ja tooooosi haalea haamu edelleen. Näättekö te tän? http://aijaa.com/G9X7QA Edit. Tässä vielä vähän paremmassa valossa otettu kuva. http://aijaa.com/M3Pxd6
  8. Täytyypä kirjoittaa oma kokemus tänne myös. Mulla todettiin tuulimuna viime viikolla, viikkoja silloin 10+3. Olin jo etukäteen aavistellutkin, että ei oo ihan kaikki kunnossa ja ultrauksen tulos ei sen takia ollut mikään shokkiyllätys. Lääkäri sanoi, että tällaisissa tapauksissa kun viikkoja on jo noin paljon, halutaan lääkkeelliset tyhjennykset hoitaa osastolla, että kaikki menee varmasti hyvin ja koko homma on kerralla ohi. Koska oli viikonloppu tulossa, sain mukaani esilääkkeen (mifegyne) ja käskyn ottaa se lauantaina ja maanantaiaamuna osastolle. Joillain jo mifegyne aiheuttaa vuodon alkamisen, mutta mulla ei, ei alkanut vuoto eikä tuntunut muutenkaan mitään. Lueskelin viikonloppuna sitten netistä kaikenlaisia kauhutarinoita lääkkeellisestä tyhjennyksestä ja maanantai jännitti niin, etten yöllä saanut nukuttua kunnolla. Maanantaiaamuna (eli eilen) menin sitten osastolle ja sain oman huoneen ja ekat 4 cytotecia kohdunsuulle ja ennakoivasti buranan ja panadolin. Makailin siellä sitten sängyllä ja katselin telkkaria, melkein kuin hotellissa olisi ollut . Pieni vuoto alkoikin sillä, mutta sitten sain vielä kolmen tunnin päästä 2 cytotecia kielen alle ja sitten alkoi kunnon vuoto. Mitään kipuja ei ollut, vähän mahaa jomotteli, mutta tuntui ihan tavallisilta menkoilta, ei sen kummempaa. Tässä vaiheessa kaikki raskausmateriaali (yyh, mä en myöskään tykkää tästä sanasta yhtään) tulikin ulos, kaksi raskauspussia (tää oli yrittänyt lähteä kaksosraskautena liikkeelle) ja hyytymiä ja vähän ajan päästä myös istukka. Sitten ultrattiin, eikä mitään kummempaa enää näkynyt, paitsi joku paksumpi limakalvon osa, jonka takia annettiin vielä 2 cytotecia varmuuden vuoksi. Pari hyytymää tuli vielä tämän jälkeen ja siitä asti vuoto on ollut "normaalia", eli ihan kuin olisi tosiaan menkat. Iltapäivästä pääsin sitten kotiin ja olo on tosi normaali ja hyvä, niin henkisesti kuin fyysisestikin. Keskusteluapua olisin saanut jos olisin halunnut, mulle painotettiin moneen kertaan, että saa ja pitää soittaa jos siltä tuntuu ja voin puhua kätilön, lääkärin, hoitajan tai psykiatrisen puolen hoitajan kanssa jos vaan haluan. Itse en kokenut tarvitsevani henkistä tukea, mä olen tän asian jo käsitellyt päässäni aiemmin, mutta oli hyvä tietää, että apua on saatavilla jos sitä tarvii . Nyt ainakin tuntuu siltä, että tää meni mun kohdalla niin hyvin kuin vaan voi mennä ja toivottavasti tää on esimerkkinä siitä, että lääkkeelinen tyhjennys ei ole kaikkien kohdalla kamala, kivulias kokemus.
  9. Ihan selvä plussa mun mielestä, tervetuloa joulukuisiin JuuLia .
  10. ^^Kuulostaa mustakin tosi hyvältä . ja mulla ainakin toi hcg on noussut tosi eri lailla eri raskauksissa, esikoisen kohdalla plussasin jo viikolla 3+3 ja ihan tosi vahvasti, nyt sain haamujen haamun viikolla 4+2 ja seuraavana päivänä haalean plussan. Vielä 4+4 tein samanmerkkisen testin kuin esikoisesta, eikä siinä ollut viiva vieläkään yhtä vahva kuin esikoisen kohdalla. Vahvistunut toki tuosta haamusta ja haaleasta plussasta, mutta ei eri raskauksia näköjään voi vertailla .
  11. Ihan selvä plussa . Tervetuloa joulukuisiin .
  12. Mitäs sanotte, haamu vai haaleaakin haaleampi plussa..?
  13. Mulle tuli painoa jotakuinkin 10 kg ja reilu viikko synnytyksen jälkeen ollaan raskautta edeltäneessä painossa . Eli kaikki kertynyt paino oli joko vauvaa tai turvotusta, en valita!
  14. En huomannut, että täällä olisi erikseen keskustelua verkkokaupoista (tai sitten olen puusilmä, sekin on mahdollista...), joten laitetaan varoittava esimerkki tänne. Kyseessä siis Vauvattaren verkkokauppa. Tilasin heiltä joulukuun alussa Oran Taiga-vaunut, jotka olivat hyvässä alennuksessa ja mukaan luvattiin vielä sadesuoja ja hoitolaukku. Yritin tilata laskulla (Klarna), mutta jostain syystä järjestelmä ilmoitti, että luottorajani on täynnä, vaikka kaikki vastaavat laskut maksan aina pois heti tavaran kotiin saatuani. No, maksoin sitten verkkopankin kautta, vaikka varsinkin tuollaisissa isommissa hankinnoissa olisi kiva saada tuote ensin kotiin ja maksaa vasta sitten... Vaunuille luvattiin muistaakseni 5-7 päivän toimitusaika ja kotiinkuljetus. Meni pari viikkoa, eikä vaunuja alkanut kuulua. Otin sitten kauppaan yhteyttä, että missähän vaunut mahtavat viipyä ja sieltä vastattiinkin pian, että posti oli ilmeisesti hukannut vaunut ja he laittavat heti uudet tulemaan. Vaunut tulivatkin sitten muutaman päivän kuluttua kotiovelle, kaikki hyvin. Sadesuoja ja hoitolaukku kuitenkin puuttuivat ja kun niistä kysyin, sanoivat että ne tulevat jälkitoimituksena. Joulukiireiden ja muiden takia unohdin koko jälkitoimituksen, kunnes joskus tammikuussa muistin, että ai niin joo, tällaisetkin luvattiin. Ei kun yhteyttä vauvattareen ja he lupasivat laittaa heti puuttuvat tavarat tulemaan. Mitään ei kuitenkaan kuulunut taaskaan ja meni taas joitain viikkoja odotellessa, ennen kuin laitoin uutta viestiä vauvattareen (nyt oltiin jo helmikuun puolivälissä). Lupasivat taas laittaa heti puuttuvat tavarat tulemaan ja vielä tilille hyvityksen myöhästymisestä. Laitoin seuraavassa viestissä tilinumeroni ja sieltä vastattiin, että ok, asi kunnossa. Tämän viestin jälkeen sadesuoja ja hoitolaukku vihdoin tulivatkin ja ajattelin, että asia on kunnossa. No, luvattua myöhästymishyvitystä ei vieläkään ole tilillä näkynyt, vaikka viimeisimmän viestin jälkeen olen laittanut kaksi eri sähköpostia tuonne, ja kysynyt että missä luvattu hyvitys viipyy. Kumpaankaan viestiin ei ole vastattu yhtään mitään . Luvatut tavarat olen siis saanut, mutta se on vaatinut tosi aktiivista yhteydenpitoa liikkeeseen ja vaikka tässä myöhästymishyvityksessä ei varmastikaan isoista rahoista puhuta, ärsyttää ihan periaatteesta se, että jotain luvattua asiaa ei hoidetakaan loppuun! Lisäksi liikkeen yhteydenpito on jotenkin outoa, sähköpostit kirjoitetaan ilman tervehdyksiä ja allekirjoitusta, tyyliin "joo, tavara laitetaan tulemaan jollei ole hoidettu jo". Kyllä mua kiinnostaa aina tietää, kenen kanssa mä verkossakin asioin! Aika ihmeitä saa tapahtua, että vauvattaresta tilaan enää yhtään mitään.
  15. Mä itkin yhtenä päivänä miehelle sitä, että saunassa on liian kuuma . Miehen pokka piti kyllä ihan hyvin ja se lohdutteli, mutta jälkeenpäin naurettiin kyllä ihan urakalla. Toisena päivänä itkin sitä, että mies ei tajunnut tuoda kaupasta ruokaa (laitoin sille tekstarilla puutelistan, mutta oletin että se sen lisäksi tajuaa myös tuoda jotain syötävää), vaikka mulla oli sille päivälle jo ruoan aineet valmiina kaapissa...