amanita

Aktiivijäsen
 • Content count

  141
 • Joined

 • Last visited

About amanita

 • Rank
  Aktiivi

Profile Information

 • Location
  Pirkanmaa

Recent Profile Visitors

273 profile views
 1. Niin kauan ku ei supista ni on vamaan ok. Kaikista kovimpia hierontalaitteita kannattaa ehkä välttää...' Napu, Niin ärsyttäviä ku nuo vuodot onki ni aika usein ne on vaarattomia. Varsinki ku hyytymiä ja kipuja ei oo ollu. Tsemppiä.
 2. Ei ainakaan kannata käydä Hesessä suoraan sen jälkeen
 3. Onnea bee ja vauva <3
 4. Meillä ei ekalla kerralla ultrattu ollenkaan ku puhuttiin ruokavaliosta ym. Sain siellä ajan seuraavalle käynnille jossa ultra... Mutta mulla oli kätilön aika voi olla että sulla ultrataan ku suoraan lääkärille. Toisaalta noilla viikoilla ei kyllä vielä varmaan vaikutusta painoon.
 5. Jaana25, ei tartte käydä.
 6. Sokerirasitus ohi... Nyt kauhulla odotetaan tuloksia. Pitäisköhän huomenna soittaa neuvolaan että osaa varautua ku perjantaina aika. Kääk. Nyt ei ollu kyllä lähellekään niin kamala ku oli alko paljon myöhemmin se rasitus ja lähempänä mun omaa rytmiä.
 7. Dorothy Perkinssillä on tullu äiyiysvaatekokoelma jossa koot 22 asti. DP Curve mallistossa koot 28 asti. http://bigbirthas.co.uk/pregnancy/plus-size-maternity-clothes/ tossa on linkki missä listattu useempi uk (?) kauppoja.
 8. Kyllä siinä ihan selvästi jotain on. Toivotaan vahvistumista. Varsinkin jos menkat alkaa vasta loppu viikosta ni ei ihme että himmeitä näyttää. Niin mullaki oli eka vaikka oli jo myöhemmällä. Jänniä aikoja...
 9. tjottailtiin 2.5v ja tulosta tuli puolen vuoden yrityksen jälkeen.
 10. Eikö nuo liuskaa ja neula oo kaikille (tarvitseville) ilmasia hoitotarvikejakelussa?
 11. Ei oo kukaan sanonu että pitäis palauttaa
 12. Tais olla vaan joku lööppi ku ei mistään löytyny mitään tietoja...
 13. Mua kans jännittää seuraava raskaus. Ei kyllä vielä olla alettu yrittämään. Paino korkeempi ku koskaan ja pelottaa miten raskaus menee. Pitää yrittää pudottaa edes jotain. Toisaalta ylipaino vaikeutaa raskautumista ni ehkä kerkeen hoikkua ennen