amanita

Aktiivijäsen
  • Content count

    141
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by amanita

  1. Niin kauan ku ei supista ni on vamaan ok. Kaikista kovimpia hierontalaitteita kannattaa ehkä välttää...' Napu, Niin ärsyttäviä ku nuo vuodot onki ni aika usein ne on vaarattomia. Varsinki ku hyytymiä ja kipuja ei oo ollu. Tsemppiä.
  2. Ei ainakaan kannata käydä Hesessä suoraan sen jälkeen
  3. Onnea bee ja vauva <3
  4. Meillä ei ekalla kerralla ultrattu ollenkaan ku puhuttiin ruokavaliosta ym. Sain siellä ajan seuraavalle käynnille jossa ultra... Mutta mulla oli kätilön aika voi olla että sulla ultrataan ku suoraan lääkärille. Toisaalta noilla viikoilla ei kyllä vielä varmaan vaikutusta painoon.
  5. Jaana25, ei tartte käydä.
  6. Sokerirasitus ohi... Nyt kauhulla odotetaan tuloksia. Pitäisköhän huomenna soittaa neuvolaan että osaa varautua ku perjantaina aika. Kääk. Nyt ei ollu kyllä lähellekään niin kamala ku oli alko paljon myöhemmin se rasitus ja lähempänä mun omaa rytmiä.
  7. Dorothy Perkinssillä on tullu äiyiysvaatekokoelma jossa koot 22 asti. DP Curve mallistossa koot 28 asti. http://bigbirthas.co.uk/pregnancy/plus-size-maternity-clothes/ tossa on linkki missä listattu useempi uk (?) kauppoja.
  8. Kyllä siinä ihan selvästi jotain on. Toivotaan vahvistumista. Varsinkin jos menkat alkaa vasta loppu viikosta ni ei ihme että himmeitä näyttää. Niin mullaki oli eka vaikka oli jo myöhemmällä. Jänniä aikoja...
  9. tjottailtiin 2.5v ja tulosta tuli puolen vuoden yrityksen jälkeen.
  10. Eikö nuo liuskaa ja neula oo kaikille (tarvitseville) ilmasia hoitotarvikejakelussa?
  11. Ei oo kukaan sanonu että pitäis palauttaa
  12. Tais olla vaan joku lööppi ku ei mistään löytyny mitään tietoja...
  13. Mua kans jännittää seuraava raskaus. Ei kyllä vielä olla alettu yrittämään. Paino korkeempi ku koskaan ja pelottaa miten raskaus menee. Pitää yrittää pudottaa edes jotain. Toisaalta ylipaino vaikeutaa raskautumista ni ehkä kerkeen hoikkua ennen
  14. Onnea Happpy
  15. Apua. Kamala kokemus teillä. Onneksi yksityisellä oli asiallinen kohtelu ja saitte asianmukaiset tiedot. Mua on kans ultrattu Oulun keskusneuvolassa ja jos oisin saanu samanlaista kohtelua ni oisin lamaantunu ihan täysin. Pitää nyt vaan toivoo että tää paino laskee ennen seuraavaa raskautta vaikka sairaanhoitopiiri on vaihtunut.
  16. kinuskimansikka, mää ostin 200e matkarattaat ja silläki kuulemma saa auton. Meidän tyttö ei kyllä mee mihinkään autoon jonka saa kahella sadalla. Ei voi ola muuta ku romut.
  17. OYS

    Miehelle vierailuaika 12-19 ja jos oli muita lapsia ni niille pari tuntia illalla. On eka lasten teholla saa olla vaikka 24/7 ni ei ollu rajoituksia. Jotain hyvää siinäkin.
  18. Just tuli facessa joku linkki ettei yritysaikanakaan sais hirveenä törpötellä... Ei sillä. Tuo alko ei oo koskaan mitenkään erityisesti maistunu mutta kun hedelmöitys tapahtu viime kesälomalla niin tulihan siinä jonkin verran juotua.
  19. Mulla on vähän :ninja: mahakompleksia ja muutenki oon ottanu kuvia raskausmahasta vasta näin loppuraskaudesta. En vois kyllä ajatellakaan että maksaisin jollekki kuvien ottamisesta. Mahakuvat on kyllä nättejä vaikka paljaista mahoista en niin välitäkään... Ehkä jos joskus olisin raskaana lähempänä normaalipainoa niin voisin palkita itseni kuvalla. Mies kyllä tykkäis... Ja onhan ne ammattilaisen ottamat kuvat ihan eri luokkaa mitä ite tai jonku kaverin kännykällä näpsäsemät.
  20. En muuta raskinu ostaa kun kotiutumisbodyksi tän
  21. Laitetaanpas ketju seuraukseen. Vauvojen nimiä on niin kiva bongailla. En malta oottaa että pääsen paljastamaan meidän tyllerön nimen =) iikin pojalla tosi kiva nimi. Itekki oon miettiny ota toista nimee mutta mies ei oo oikeen lämmenny.
  22. Aaa... Myös facebookissa oon sellasessa ryhmässä missä on la 05/15 sekä vauvat 2015 mutta se alkaa olla sen verran laaja että saatan häippästä tai ainaki poistaa newsfeedistä.
  23. Joo, vau.fi.... Ei taida tulla muuta mieleen... Ja myös sisarpalstalla oon jotain kirjotellu raskaudesta.