Laura27

Aktiivijäsen
 • Content count

  863
 • Joined

 • Last visited

About Laura27

 • Rank
  Aktiivi

Profile Information

 • Location
  Keski-Suomi

Recent Profile Visitors

206 profile views
 1. Mä en valmistautunut raskauteen millään erityisellä tavalla, normaalia terveellistä elämää. Nyt plussan jälkeen aloitin foolihapon. Olisiko siitä foolihaposta voinut olla hyötyä jo ennen raskautta? Kun eikös se ole vesiliukoinen vitamiini, eli ei kerry elimistöön?
 2. Kiitos @petrap! Toivon niin, että pysyy kyydissa. Tosta mun kirjoituksesta paistaa ”pieni” kyynisyys...
 3. https://aijaa.com/OzL2om Dpo12, eikös tämä ole jo plussa?
 4. Tuliko Valrianille vielä oireisiin selvyyttä?
 5. Eikö muut dpoile?
 6. Mäkin tulin laittamaan nyt muistiin! Edit: Nää mun oireet ei sit ole kuviteltuja raskausoireita, vaan ihan kierron eri vaiheen juttuja kirjaan muistiin! Dpo-1 selkeä plussa illalla testiin Dpo0 ovis klo 13:05, järkyttävän kivun saattelemana. Dpo 1-4 ei oireita, kuivaa dpo 5 hieman menkkamaista jomottelua alavatsalla ja selässä. Iho kiiltää ja vatsa tosi turvonnut. Olo=en ole raskaana dpo 6 aamuyöllä pientä jomottelua vatsassa, mikä jatkui koko päivän. Suht kirkasta valkovuotoa. Hiukset rasvoittui noin sekunnissa. Dpo 7 pientä juilintaa alavatsalla, ei muita oiteita. Varma tunne=ei raskaana. dpo8 kovempaa, menkkamaista kipua alavatsalla. Kipua myös ponnistaessa tai aivastaessa. Rinnoissa ei tuntemuksia. Reissussa, kuukautissuojat varuulta pakattu mukaan. dpo9 alavatsakipu helpottanut, vatsa turvonnut ja juostessa koskee, samoin ponnistaessa. Rinnat normaalit. Olo ei raskaana. doo10 pientä satunnaista juilintaa lukuunottamatta ei minkäänlaisia oloja. Odotellaan kuukautisia alkaviksi. dpo 11 ei muutosta oireisiin. Aamulla herätessäni tunsin jostain kumman syystä kuitenkin pientä toiveikkuutta, et josko kuitenkin olisi tärpännyt. Tunne voimistui ja iltapäivällä testiä ostaessani olin jo varma raskaudesta. Haalea plussa testiin tulikin!
 7. Voi ewwwie. Ymmärrän, että fiilikset aika matalalla.
 8. Mä myös!
 9. Ewwwien haamu bongattu!
 10. Ewwwie, valkoiseltahan tuo näyttää. Nyt kahdessa kierrossa sulla on tainnut jotain kuitenkin yrittää tapahtua, eli siis toivoa on! <3
 11. Ewwwie komppaan Lavellaa, jospa se vielä siitä plussaksi muuttuu? <3
 12. Ewwwien iltahaamu bongattu!
 13. Täällä taas Ewwwien testejä jännäämässä ja odottamassa! Viimeisimmässä oon mäkin näkevinäni jotain.
 14. En saanut kännykälläni muokattua negatiiviksi. Eniveis, itse uskon ennemmin viivanpaikaksi kuin miksikään muuksi, toki ehkä vielä muutaman päivän päästä täytyy tehdä varmistusnega. Muutaman päivän on vaan ollut erikoisia kipuja alavatsalla, erilaisia kuin ovulaatiokivut aiemmin. Rinnat aavistuksen täyteläisen oloiset ja alakerrassa paikat turvonneet. Mulla ei ole vieläkään kierto synnytyksen jälkeen käynnistynyt, lapsi 1,5v. Aiemmissa raskauksissa rinnat olleet alussa todella kipeät, minkä takia uskon että kyseessä kuitenkin vaan jotain hormonivaihtelua, mikä selittää oireet. Tai sit se ovulaatio.
 15. https://aijaa.com/DWGETA