Laura27

Aktiivijäsen
  • Content count

    1063
  • Joined

  • Last visited

About Laura27

  • Rank
    Addikti

Profile Information

  • Location
    Keski-Suomi

Recent Profile Visitors

482 profile views
  1. @Ewwwie! Ihanaa nähdä sut täällä viivojen kera, oon monta kertaa miettinyt että miten sulla menee. Onnea onnea!
  2. @Serena käy lataamassa kuva sivulle aijaa.com, ja linkitä tänne sivun osoite!
  3. Max on ihan kiva nimi, selkeä suomalaisellekin, mutta sopii myös kansainvälisesti. 8. Otava?
  4. Ensimmäisestä kuukautiset alkoivat aika lailla tasan vuosi synnytyksen jälkeen ja heti ensimmäisistä kuukautisista raskauduin uudestaan. Toisesta kuukautiset alkoivat 1v 5kk synnytyksen jälkeen ja taas raskauduin heti ensimmäisestä kierrosta. Molemmissa tapauksissa imetys jatkunut vielä, oikeastaan niin pitkälle kunnes maito raskauden myötä sit jossain vaiheessa loppunut.
  5. Kahdesta ensimmäisestä annettiin tyttölupaus ja tyttöjä he olivat. Nyt tästä kolmannesta luvattiin poikaa, ja itsekin kyllä heti ultrasta nähtiin että haaroväli on erinäköinen, kuin tytöillä oli. Toki varmuus saadaan sit vasta jokusen viikon päästä synnytyssalissa!
  6. @SuzieL no nyt näkyy PCssäkim selkeä viiva! Onnea!
  7. @Eleeo pari seuraavaa päivää varmasti kertoo, kuinka käy. Pidetään peukkuja ja laisa heti meille tiirailtavaa kun taas on! @Maisamou hyvältä näyttää, oi ihanaa!!!
  8. @Katris mä näen vain yhden viivan.
  9. Munkin silmät erottavat molemmissa viivan! @Secretariat joko testasit?
  10. Mäkin näin aiemmissa viivanpaikkoja, mutta tuo vihreähän on jo ihan selkeä ja viimeisimmässä PCssäkin näen toisen viivan!
  11. Joooooo kuvia kuvia kuvia!
  12. Ewwwie
  13. Mä 22+5 nukun vielä lähes koko ajan mahalleen, mutta niin että toinen jalka on koukussa. Muistelen, että aiemmissa raskauksissakin oon nukkunut mahallaan tosi pitkällekin. Itse ajattelen niin, että on varmaan turvallista niin pitkään kuin tuntuu hyvältä.
  14. @Ewwwie noidsa aiemmissa testeissä näin toisen viivan, mutta tuossa pcssä en enää. Uskoisin siis, että kyseessä oli ennemminkin kemiallinen kuin kohdunulkoinen. Tai ainakin toivon niin. Tsemppiä!
  15. No niin! @Ewwwie kyllä siellä toinen viiva näkyy!