Laura27

Aktiivijäsen
 • Content count

  1032
 • Joined

 • Last visited

About Laura27

 • Rank
  Addikti

Profile Information

 • Location
  Keski-Suomi

Recent Profile Visitors

283 profile views
 1. @Laukki miltä aamun testi näytti?
 2. @Vesililja me on aiemmissa easkauksissa päätetty nimi jo odotusaikana ja puhuttu lapsesta sillä nimellä ihan avoimesti. Ainoastaan toiset nimet on jätetty salaisuudeksi ristiäisiin saakka.
 3. Mä olen halunnut aiemmissa raskauksissa tietää ja ehdottomasti myös tässä. Sanoinkin miehelle, että minä en ultrasta lähde ennen kuin sukupuoli on selvillä! Koen itselleni sen tosi tärkeäksi, tuntuu että en saa oikein kontaktia vauvaan ennen kun tiedän, onko siellä tyttö vai poika. Konkretisoi mulle lapsen ihan täysin ja sit on helpompi suunnitella tulevaa. Ylihuomennahan rakenneultra jo onkin!
 4. Muistaakseni kaikista kolmesta oon plussannut dpo11, selkeä toinen viiva näkyi!
 5. Me otettiin esikoista odottaessa pakkaus, toisesta raha kun ostettiin sillä turvakaukalo. Meinasin ensin ottaa nyt kolmannesta taas pakkauksen, mutta nähtyäni sen totesin ettei meillä tulisi vaatteet varmastikaan käyttöön. Meillä lapset olleet muutenkin tosi siroja ja monet pakkauksen vaatteista melko leveitä. Eli varmaannotetaan raha, mikä on ihan mahtava etuus sekin.
 6. Tai siis hän, ei tuo.
 7. @Chimelli en oo expertti näissä, mutta jos 14+ viikolla voi nubin vielä nähdä, niin sithän tuo näyttäisi pojalta!
 8. @Ewwwie testasitko tänään?
 9. Musta tuossa aiemmassa Ewwwien testissä näkyi himmeä viiva, mutta tässä uusimmassa en näe mitään. Viivan paikoiksi minäkin veikkaisin, siis.
 10. https://aijaa.com/3YdBg2 No niin! Nyt tuon omani, mitäs raati sanoo tästä?
 11. Musta taas toi @happpyn nub näyttäisi menevän just samaa linjaa kuin selkäranka. Tai siis luultavimminkin en vaan osaa katsoa. Pää on kyllä jotenkin poikamainen. Voiko siltä ultraajalta erikseen pyytää kuvaa nubista?
 12. Merkataan!
 13. Meillä typy 1v9kk, ehkä kohta menee kymppi rikki. 1,5v neuvolassa just 9000g.
 14. Viides raskaus menossa, kaikista raskauduin yk 1. Esikoista yrittäessä oltiin kuitenkin lapsettomuushoidoissa, sillä ovulaatiota tehtiin se 1v 4kk.
 15. Koitin ensimmäisen kerran 8+1 viikolla, mutta äsken, eli 9+2 viikolla sain vahvat äänet kuulumaan ihan häpyluun yläpuolelta! Vatsalla ei juurikaan rasvaa.