Helmina

Aktiivijäsen
  • Content count

    445
  • Joined

  • Last visited

About Helmina

  • Rank
    Aktiivi
  1. En saanut ja täytyy myöntää etten koko asiasta ollut kuullut ennenkuin täältä foorumilta vähän aikaa sitten sellaisista luin. Joten eipä ihme, ettei mieskään ollut kuullut.
  2. Esikoinen käynnistettynä 37+2 ja toinen spontaanisti 39+0
  3. En todellakaan luokittele itseäni lapsirakkaaksi ja muiden lapset ei ihan hirveesti (omia kummilapsia lukuunottamatta) "kiinnosta". Mutta oma lapsi on kyllä todella rakas ja silmäterä! Kai se oma aina on oma...
  4. Kokoarvio vaihteli 1,9-2,4kg:n välillä, 2,7kg oli syntyessään. (rv37+1).
  5. Jonkin verran auttoi. Tosin, en tiedä oliko syynä aika, sea band-rannekkeet vai tuo vitamiini...
  6. Ei ainakaan kahden vuoden jälkeen ole kaduttanut. Joskus on mietityttänyt, että olisiko toisena tai kolmantena nimenä pitänyt antaa joku suvussa kulkeva nimi kuitenkin. Mutta kun mikään niistä ei sovi etunimen kanssa, josta pidän todella paljon, niin se ei varsinaisesti harmita kuitenkaan.
  7. rv10 lähtien on tullut äitiyshousuja käytettyä. Vanhat farkut mahtuu vielä, mutta inhoan sitä painavaa/puristavaa tunnetta mahan päällä. Ja näin toisen kohdalla on kyllä nopeammin joutunut siirtymään äitiyshousuihin kuin ekan kanssa. Minkähänlainen kupu tästä vielä paisuu... Huh huh...!
  8. Oikein hyvin sujui hoito ja synnytys Kokkolassa! Ei mitään erityistä hampaankolossa ainakaan..
  9. Ajattelin tästä toisesta kertoa np-ultran jälkeen, Ensimmäisen kohdalla taisin kertoa vähän aiemmin...
  10. 9+2 kokeiltiin ekan kerran ja heti kuului. Tosi alhaalla pieni oli, joten ite ei olis osannut niin alhaalta kyllä mitata.
  11. Meidän 2 vuotias nukahtaa noin 20-20.30 maissa. Sänkyyn viedään kyllä aikaisemmin. Herää 7-8.30 välillä. Päiväunille heräämisestä riippuen, 12.30-13 välillä ja nukkuu 1-2 tuntia. (harvoin kahta tuntia).
  12. Meidän 2-vuotias oli 83,5cm pitkä ja vähän reilu 10kg. Syntyi vähän etuajassa ja on ollut aina pienehkön kokoinen.
  13. 2 vuotiaana omaan/isojen sänkyyn, mutta sänky vielä ihan meidän sängyn vieressä...
  14. Täällä ollaan clearblue-testien fani!
  15. Panadolia olen ottanut. Nyt on tulehduksen takia antibioottikuuri, se kyllä vähän kauhistuttaa, mutta kun ei virtatietulehdusta hoitamattakaan voi jättää...