Lethe

Aktiivijäsen
  • Content count

    490
  • Joined

  • Last visited

About Lethe

  • Rank
    Aktiivi
  • Birthday 11/08/82
  1. Ihan selkee homma Laura <3
  2. Kyllä! Kustukea loppuraskauteen Kieltämättä tota paperia menee, kun käy yön aikana sen seitsemän kertaa vessassa. Anoppi soitti aamulla miehelle into piukeena et "joko siellä Lethellä supistelee kovasti???". Ööö... no ei supistele, yhtään
  3. Mä tuun Sanghi laulaan samaa valitusvirttä. Tänään 39+4 ja rapiat 30 astetta lämmintä joka helkkarin päivä. Mihkään ei uskalla lähtee, uimaan ei saa mennä ja mitään ei voi tehdä kun toi maha on ihan mieletön tankki. Supistuksiakaan ei tule, mistään limatulpista nyt puhumattakaan. Ei oo helppoa nauttia näistä "viime"hetkistä
  4. Vihdoin sain otettua kuvia noista ultrakuvista. Tässä kuva ar-ultrasta rv 7+2 (mä en edelleenkään näe siinä mitään ) Ja tässä muutama kuva nt-ultrasta parin viikon takaa, jolloin vastasi viikkoja 11+6.
  5. Doppleri tui postissa tänään ja sain heti kuuluun sydänäänet Nyt siis siis 9+6.
  6. Onko turvallista syödä raakamaidosta valmistettua perunalaatikkoa, sehän on kuitenkin paistettu uunissa?
  7. Meillä oli tänään tosi kiva ensimmäinen neuvolakäynti Mieskin oli mukana ja mukava neuvolantäti huomioi tosi kivasti meitä molempia. Otettiin paino, verenpaine ja rupateltiin tunnin verran. Aikaa varatessa ei ollut puhetta pissanäytteestä, mut sekin otettiin ja hoitaja katsoi siitä ne pikatestit. Hyvä, et sain jotain tirautettua kippoon, kun olin tietty just käyny vessassa ennen lähtöö Ensimmäistä odotetaan, joten meillä oli kaikkia tyhmiä kysymyksiä, joihin saatiin hyvin vastauksia ja parhaamme yritettiin vastailla kaikkeen mitä meistä haluttiin tietää. Neuvolasta sain ohjeet, joiden mukaan varasin aja labraan verikokeisiin rv10 ja siitä puolentoista viikon päähä nt-ultran (täällä käydään viereisen kaupungin Terveystalossa kunnan piikkiin nt-ultrassa). Hyvä fiilis jäi ja raskaus konkretisoitui ihan uudella tavalla. Maanantaina on omakustanteinen ar-ultra, joka jännittääkin aika paljon
  8. Mä testasin ekan haamuplussan kp40, kierrot mulla oli ollu luokkaa 35-39. Yhden negan testasin kp34. Haamuplussan dpo saattaa olla 12, mutta tää tarkentuu vasta myöhemmin.
  9. Mulla oli tissit ihan mielettömän kipeet ja välillä vähän huimasi. Alavatsassa tuntui välillä ihmeellistä nirhimistä, ei varsinaisia menkkakipuja.
  10. Itse poltin joskus nuorempana, mies ei ole koskaan polttanut. Lopetin joskus 8 vuotta sitten ja sittemmin olen polttanut vain joskus viihteellä. Nyt plussan jälkeen ei vamasti tule vedettyä ensimmäistäkään henkosta.
  11. 4kk. Yk3 tärppäsi (oli aika pitkät kierrot pillerien jälkeen).
  12. Pakko se on jo itsekin uskoa... Viime torstaina tuli liuskatestiin haalea plussa ja tänään näytti digi "Raskaana, 2-3 viikkoa"
  13. Kiitos Scarpetta. Lämmöt pysyy koholla, käyn siis kipaisemassa sen kirveen takaisin sieltä kaivosta
  14. Onkohan mahdollista, että olisin ovuloinut, vaikka aamulämmöt kävi mahdollisen oviksen jälkeen muutaman päivän ihan normilukemissa? Ensin ne pomppas ja pysyi 4 päivää korkeina, sitten tuli 3 päivää normaalilukemia ja tänään nousivat taas sinne mihin alunperin pomppasivat. Ihan selkeää ovisplussaa en saanut testeillä niin, että testiviiva olisi ollut kontrolliviivaa vahvempi, mutta viivat olivat about yhtä vahvat just oletetun ovisajankohdan alla. Tää on eka kierto, kun aktiivisesti ovista bongailen ja lämpöjä mittailen .Fertility friend on tällä hetkellä sitä mieltä, että ovista ei tapahtunut. Limoja sain kyllä oikeisiin aikoihin bongattua ja nyt tissit on vähän kipeytyneet, kuten yleensäkin loppukierrosta. Yk 3 menossa pillerien lopettamisen jälkeen, joten ihan selkeetä kuvaa mulla ei kierrosta ja erilaisista oireista kierron aikana ole.