Lallis

Aktiivijäsen
  • Content count

    301
  • Joined

  • Last visited

About Lallis

  • Rank
    Aktiivi

Recent Profile Visitors

855 profile views
  1. Onnea pikkukakkonen! Ei tosiaan tarvitse arvailla, että onko vaiko ei ja tosi varhaisella dpo:lla vielä noin selvästi. Tsemppiä jatkoon! Ja onnea myös Trinity.
  2. Onnea plussanneille! Wannabemommy, ei se tosiaan testejä tekemällä sen enempää plussaksti tai negaksi muutu. Mutta jos tuossa ylemmässä linkissä on molemmat r-testejä eikä esim. toinen ovistesti, niin ihan selvä toinen viivahan siinä vihreäpäisessä testissä on. Viivanväristä on vaikea sanoa läppärin ruudulta, mutta testaisin kyllä vielä, jos kyse on r-testistä. Joka tapauksessa dpo:t ennen 10 ja vielä siinä 10 ja 11 aikaan on aika epävarmoja tuloksen suhteen. Missään tapauksessa ei ennen dpo 10 kannattaisi edes testata, kiinnittyminen tapahtuu käsittääkseni dpo 6-9 välillä normaalisti ja sitä ennen mitään ei tietenkään näy testissä ja hetki kestää, että se pienen pieni määrä hcg:ta, joka ehkä verestä jo olisi mitattavissa, näkyy virtsassa ja sitä kautta kotitesteissä. Mutta vaikeaahan se on odottaa testaamista. Useista raskauksistani vain 1 tai 2 on näyttänyt häviävää haamuviivaa ennen dpo 10 ja joissain ylipäätään mitään viivaa vasta dpo 11 tai 12.
  3. Trinity, kyllä siinä jotain näkyy! Mikä dpo on menossa! Mulla tuollaisia on näkynyt joskus dpo 10 aikoihin. Tsemppiä vahvistumiseen!
  4. Onnea sanghi!
  5. Onnea, tosiaan aivan selvä tulos!
  6. Joo vähän OT, mutta kyllä mun pitää päivittää johonkin varmaan koko homma ja lopputulos, että ei jää jollain toisella hullulla googlailijalla lopputulos pimentoon. Itseäni aina häiritsee, kun ei tiedä kuin sitten kävikään. Mutta siis kävin viimeksi ultrassa 8+6 ja kaikki oli kuten pitääkin, tai sikiökaiku nyt oli 3 päivää pienempi, mutta laite antoi tuloksen 8+3(+-6), eli vaihteluväli lääkärin mukaan selitti heiton. Sydänäänetkin kuuluu jo dopplerilla ja nyt on menossa 10+1. Ensi viikolla on taas ultra ja ehkä siinä näkee jo niskaturvotuksenkin. Olen edelleen tosi varovainen raskauden kanssa ja epäuskoinen. Mutta tulevaisuus näyttää kuinka käy.
  7. Minusta aivan selvä viiva ja jos on vasta dpo 10, niin ihan tosi hyvä viiva. Minusta siinä edellisessäkin oli kyllä selvä viiva. Jos otat ikkunan edessä ja vähän lähempää kuvan, niin varmaan värikin välittyisi kuvasta
  8. Minäkin näen ihan selvän viivan, tosin väri on aika harmaa. Mutta lähipäivät näyttää, miten edistyy!
  9. Nukkelapsi: Onpa kyllä perin outoa. PC:n testiviivan kyllä pitäisi olla näkyvillä myös testiajan päätyttyä. CB:n ohjeiden tekstit on aika epämääräisiä ja eivät täysin pidä totuuden kanssa paikkaansa. Googlaamalla löytyy testikuvia, joissa on avattuja testejä ja miltä ne näyttää erilaisilla viikoilla. Esim. ei raskaana: http://1.bp.blogspot.com/-Lb-F7MmSj6I/VTqTUIo8rmI/AAAAAAAA2fU/DoXjQvZWglY/s1600/WP_20150417_016.jpgja toinen kuva, jossa näkyy myös miltä näyttää, kun 1-2 viikkoa raskaana http://3.bp.blogspot.com/-w5YEPYfVggU/VTqqDuBCRyI/AAAAAAAA2ho/KFtDHCZ9Fc0/s1600/WP_20150422_042.jpg. Toivottavasti kuitenkin ois vaan viallinen testi tai niin aikainen vaihe, ettei vielä näytä viikkoja.
  10. tepalla ja camikilla on haamut! onnea vahvistumiseen! Saanuska, mulla testit matalilla hcg:lla käyttäytyy juuri noin! toivottavasti alkaa vahvistua ja viiva tulla nopeampaa esille! ei noin selvää viivaa kyllä tule, jos ei ole hcg koholla=raskaana. mikä dpo on menossa?
  11. Tulin päivittämään omaa tilannetta. Eilen alkoi taas rusehtava ja vähän punertava tiputteluvuoto ja olin aivan varma, että kesken meni. Tänään ip ultrassa näkyi kuitenkin 6+5 vastaava sikiökaiku ja SYKE! En tiedä pitääkö olla huolissaan siitä, että koko oli 2 päivää jäljessä ja kasvua oli vain 5mm/7vrk. Tosin lääkärin ultra oli aika epämääräinen ja mitta otettiin vain kerran. Mutta siis ainakin vielä toistaiseksi olen raskaana. Kahden vkon päästä ultrataan taas ja jos edelleen kaikki on ok, saan lähetteen ekan raskauden komplikaatioiden takia äitiyspolille. Neuvolaan pitäisi soitella kuulema jo tässä välissä.
  12. Se varmaan riippuu kemiallisen määrittelystä. varmaan myös varhainen keskenmeno voi olla termi, jota voi käyttää. Minulla vuoto alkoi vasta rv5+6, mutta testiviivat alkoivat haaleta noin 4+5. Koska myöskään vuodon mukana ei tullut mitään menkkavuotoa kummempaa, niin ainakaan kovin kehittynyt raskaus ei ollut.
  13. Bohemia, olen pahoillani ystäväsi puolesta. Olen nyt varmasti yhtä tunteeton kuin neuvola, mutta itselläni testit on menneet juuri noin spontaanissa keskenmenossa. Sain ensin digiin raskaana 1-2 ja pregcheckit vahvistui, sitten tuli vielä digiin raskaana 2-3, mutta kutakuinkin siitä hetkestä testiviivat pregcheckeissä alkoi vaaleta ja seuraava digi näytti noin noin 5 päivän päästä enää 1-2 ja muutama päivä tästä vuoto alkoi ja pregcheckissä oli enää haamu. vuodon loputtua kävin tarkastuksessa ja lääkäri totesi, että kohdussa ei ole mitään merkkejä siitä, että olisin ollut raskaana. Oli varmasti jonkin sortin kemiallinen siis. Tissit olivat kipeät vielä pari päivää vuodon alettua. Juurikaan muita raskausoireita ei ollut. Keskenmenot on kamalia, mutta tilanne ei muutu paremmaksi vaikka kuka sanoisi mitä, se ei muuta lopputulosta. Mutta niin kauan läheisten tulisi olla varovaisen kannustavia, kun toivoa on. Sitten kun sitä ei ole, olisi hyvä tukea vain siinä tilanteessa. Kaikki on toki erilaisia ja käsittelee asioita eritavalla, itse pidän siitä, että esim. lääkärit suhtautuu realistisesti ennemmin kuin antavat turhaa toivoa. Toisaalta puhelimitse ei voi antaa pätevää diagnoosia. Ja aina voi olla, että digi oli viallinen.
  14. Mä olenkin pro-testailija
  15. Maallinen olento: en varmaan ole paras neuvomaan (tai sitten juuri olen , kun olen aivan hysteerinen itse noiden testien kanssa) mutta noi on kaikki eri merkkisiä testejä, joten ei niitä kannata verrata. Esimerkiksi Pregcheckin viiva on selvästi tummempi aina kuin Sofin One Stepin ja apteekin oma antaa aika haaleaa viivaa myöskin pitkään... Eli käy ostamassa samaa merkkiä olevia testejä ja vertaile niitä. Joillain myös ip pissasta tulee parempia viivoja kuin aamun, tai aamun tokasta. Mulla onnistuneessa raskaudessa viivat vahvistui joka toinen päivä havaittavasti (saman merkkisen testin vertailuissa). HCG toki nousee joka päivä, mutta se on normaaliraskaudessa tuplat toissapäivään nähden ja ainakin alussa se tuplatkin on aika vähän. Siis tyyliin testiviiva tulee näkyviin kun hcg 25 ja kahden päivän päästä se on vasta 50 (oikeasti kyllä haamu tulee näkyviin jo paljon alhaisemmalla hcg:lla kuin 25). Ja vasta yli 200 arvoilla alkaa tulla tummempia viivoja ja ei ne vielä silloinkaan piirry heti voimakkaina. Yli 1000 - 2000 hcg arvoilla alkaa viiva olla sellainen, että tulee näkyviin heti, kun pissa osuu testikohtaan (ainakin pregcheckeillä) ja testiajan lopulla testiviiva on samaa luokkaa kontrollin kanssa. Ja sen viivan vahvuuden lisäksi siis sekin on edistystä, että jos eilen testiviiva tuli näkyviin vasta ihan testiajan lopulla ja tänään se tulee vähän nopeammin, vaikkei itse viiva sen tummemmaksi tulisikaan