Odessa83

Aktiivijäsen
  • Content count

    135
  • Joined

  • Last visited

About Odessa83

  • Rank
    Aktiivi
  1. No nyt löyty mun mielentilaan sopiva ketju! Vi-tut-taa!!! Ah-dis-taa!!!! Ei vissiin riittänyt toissapäivänä tehty negatesti ja eilen alkaneet menkat. Ihan kun niissä ei olis ollut jo tarpeeks itkemistä ja kestämistä, niin tänään piti vielä kuulla, että yhden tutun tyttöystävä on raskaana. Ovat hädin tuskin täysi-ikäisiä, asunnottomia, päihdeongelmia molemmilla jne. Herää vaan kysymys, että miksi he saavat lapsen MUTTA ME EI????!!! MIKSI MIKSI MIKSI???!!! Heti kun mies kertoi tämän uutisen, niin sanoin vaan että "Voi vittu!" Ja tuntuu että olen ihan kamala ihminen kun tunnen näin! Olen kokenut elämässäni paljon kaikenlaista, mutta en tämän vertaista tuskaa ja epätoivoa Ei mun elämällä ole enää mitään merkitystä jos ei voida saada lapsia. Ei mulla ole mitään sen suurempia haaveita ja toiveita, voisin sitten yhtä hyvin alkaa vaikka ryyppäämään ja käyttämään huumeita ja vetää elämäni viemäristä alas Olen aina ollut henkinen ihminen, ja jaksanut uskoa hyvään ja siihen että kaikella on joku tarkoitus. Enää en! Tekis mieli haistattaa pitkät koko maailmankaikkeudelle! Kaikki tuntuu niin epäreilulta. Ja tällä elämänkokemuksella pitäisi tajuta se, että ei tällaisia tilanteita/asioita voi verrata keskenään. Tämä maailma tulee aina olemaan epäreilu paikka. Joku tulee raskaaksi vaikkei edes halua lasta, ja sellaiset taas kärsivät lapsettomuudesta, jotka sitä lasta oikeasti toivovat koko sydämestään ja jotka pystyisivät tarjoamaan lapselleen hyvän ja rakastavan kodin. Alan pikkuhiljaa uskoa, että se on pelkkää fysiikkaa. Ettei ole mitään vitun tarkoitusta ja merkitystä. On tää vaan niin järjetöntä ja mieletöntä, ja nallekarkit jaetaan ihan miten sattuu!!! En halua olla katkera vanha akka, mutta sellainen musta on tulossa. Nää jatkuvat pettymykset ja toivottomuus on vaan liikaa! Miksi se on liikaa vaadittu, että mekin voitais saada raskaus alulle??!!! Ja ihan ku tässä surussa ja pahassa olossa ei olis tarpeeksi kestämistä, niin tottakai piti sattua vielä vuosisadan pahimmat menkat. En saanut yöllä kivuilta edes nukuttua ja vatsa oli ihan sekaisin. Ja tuntuu ettei kannata edes olla toiveikas tai ajatella positiivisesti. Sitä pettyy muuten taas vaan kahta kauheammin, kun mennään kierrosta toiseen tässä oravanpyörässä. Nyt tekis vaan mieli sanoa fuck you koko maailmalle!!!!!! Olen niin täynnä vihaa ja kiukkua etten jaksa enää! Kiitos ja anteeksi.
  2. Chantala: Davidin testeissä lukee myös, että virtsan pitäisi olla huoneenlämpöistä. Mutta en ole huomannu minkäänlaisia eroja testaus-tuloksissa, oli pissaa sitten jäähdytelty se 10-15 minuuttia tai ei. Ihan samat tulokset olen saanut jäähdytetystä pissasta, kuin suoraan rakosta tulleesta
  3. bertta: Mä huomasin oviksen nuorempana limoista, mutta tuolloin asialla ei ollut ns väliä kun ei ollut yritys päällä. Nyt iän myötä (täytän parin viikon päästä 30v) kroppani on jotenkin herkentynyt ja tunnen itseni paremmin. Opin tuntemaan selvästi ovis-oireet tikuttamalla parissa kierrossa. Eli kun tiesin milloin testien mukaan ovis pitäisi olla, aloin huomata mitkä oireet tulee samaan aikaan. Mulla ne on kaksi päivää kestävä kipu alavatsalla, etenkin vasemmalla puolella. Sen huomaa selvimmin kun vetää vatsaa sisäänpäin. Se kipu ei ole mulla menkkakipumaista, vaan sellaista pistävämpää. Alavatsa myös tuntuu turvonneelta. Sen jälkeen rinnat paisuu ja kipeytyy, joskus kovastikin, ja sitä kestää aina sinne menkkojen alkuun asti. Suosittelen kyllä lämpimästi ovulaatiotestejä, ellet oviksen oireita muutoin tunnista. Itsehän käytän niitä edelleen voimakkaista ovis-oireistani huolimatta, koska haluan olla varma, enkä jaksaisi kytätä kroppani käyttäytymistä koko ajan - tulisin hermoraunioksi! Erilaisia ovulaatiotestejä löytyy monilta nettisivuilta ja apteekeista. Oviksen oireet kun ovat yksilöllisiä ja on paljon naisia, joilla ei tule oireita ollenkaan.
  4. Enna: Onko tuo davidin ovistesti? Minä en koskaan saa niistä yhtä vahvaa viivaa kuin kontrolliviiva, vaikka ovis olisikin. Testiviiva on vain toisesta reunasta yhtä tumma kuin kontrolliviiva, mutta muutoin hieman vaaleampi. Moni muu on sanonut tätä samaa noista davidin testeistä. Kirjoitin hetki sitten tästä aiheesta pidemmästi tuonne Kokemuksia ovulaatiotesteistä-ketjuun, jos haluat käydä lukemassa
  5. Mursukka: Mulla on ollut yksi 18 päivän kierto, mutta epäilen ettei silloin ole tapahtunut ovista ollenkaan. Jos satunnaisesti on jokunen noin lyhyt kierto, niin luulisin sen olevan ihan normaalia. Mutta jos kierto on jatkuvasti noin lyhyt, niin silloin yleensä kehotetaan menemään lääkäriin tarkistamaan mistä on kyse.
  6. Edellisellä sivulla oli jotain puhetta davidin ovulaatiotesteistä. Itse olen käyttänyt kyseisiä testejä nyt parissa kierrossa, ja mulla ei ikinä ole se testiviiva ihan yhtä vahva kuin kontrolliviiva. Silloin kun saan sillä melkein yhtä vahvan viivan kuin kontrolliviiva, niin ovulaatio on tulossa. Olen ottanut paljon tästä asiasta selvää, ja tämä on hämmästyttävän yleistä noitten davidin testien kohdalla! Siis tosi moni on sanonut, ettei koskaan saa yhtä vahvaa tai vahvempaa viivaa kuin kontrolliviiva. Monethan tekevät niin, että seuraavat oviksen tienoilla päivittäin noilla davidin testeillä viivan voimistumista (ne kun ovat edullisia), ja sitten kun tulee se lähes yhtä tumma viiva, niin tarkistavat vielä digitestillä samasta pissasta. Onpa joku tullut raskaaksikin sellaisella kierrolla, kun davidin testi on näyttänyt tuollaista "melkein yhtä vahvaa viivaa". Minä olen varma että mulla ovulaatio tapahtuu (oireet on tosi voimakkaat ja aina samanlaiset joka kierrossa), ja tuo ettei testiviiva vahvistu ns "riittävän tummaksi" johtuu vain tästä kyseisestä merkistä. Mulla se menee niin, että ekoina testauspäivinä ei näy viivaa ollenkaan. Sitten parin päivän päästä tulee ihan haalea viiva, joka voimistuu päivien mittaan pikkuhiljaa. Sitten kun saan sen kaikista tummimman viivan ja ovis on ovella, niin sitä seuraavana päivänä testiviiva onkin sitten jo aivan haalea. Mulla on ollut tämän vuoden puolella melko epäsäännöllinen kierto, ja sen takia aloitan tuon testailun hyvissä ajoin, kun ei voi kierron pituuden perusteella koskaan päätellä, milloin ovis olisi odotettavissa. Joinakin päivinä saatan tehdä kaksikin testiä (esim aamupäivällä ja illalla), koska joillakin naisilla LH-huippu näkyy testeissä vain pienen hetken ajan. Digitesteihin en ole uskaltanut laittaa rahaa, kun ne ovat kalliita eivätkä ole niin herkkiä kuin liuskatestit. Pelkään, että ne saattaisivat jättää oviksen näyttämättä. Davidin liuskatestit on toimineet mulla kiitettävästi
  7. Lobiti, Mei ja Scarpetta: Lämmin kiitos teille kaikille vastauksista! Nyt on mieli vähän rauhoittunut Eilen illalla laitoin viimeisen lääkkeen, ja toivottavasti tulehdus nyt pysyy poissa. On niin inhottava vaiva kyllä, etenkin pahaksi äityessään! Mulla on ainoastaan kerran aiemmin ollut niin paha hiivatulehdus, että olen joutunut kuurin siihen ottamaan. Ja pari kertaa sellainen lievempi mikä on mennyt itsestään ohi. Mistähän lie tämä nyt on tullut, kun mulle ei todellakaan tule näitä herkästi. Epäiltyjen listalla on mm. tosi äkäisen hajuinen uusi huuhteluaine, ja hirmuinen peittojen heiluttelu oviksen aikaan.. Vaikka mistä näistä tietää, voihan se olla ettei kumpikaan noista ollut laukaiseva tekijä.
  8. lobiti: Suuret kiitokset pikaisesta vastauksesta! Kaipa minä yritän olla stressaamatta asiasta, kun eihän se ole yhtään varmaa olenko edes raskautunut. Ja tuntuu että näin raju hiivatulehdus ilman hoitoa on paljon suurempi paha kuin kolmen päivän kuuri. Yritän siis olla levollisin mielin.
  9. Me siirryimme tjottailusta aktiiviseen yrittämiseen, kun taustalla uinunut vauvakuumeeni yhtäkkiä räjähti valtavaksi! Enää pääni ei kestäisi tjottailua. Koko ajan miettisin, että olikohan seksiä nyt oikeina päivinä jne. Ovulaatiotestit ovat helpottaneet elämääni kummasti, kun on vähän epäsäännöllinen kierto eikä tarvitse kytätä ovis-oireita jne. Teen ovulaatiotestit, heilutellaan peittoja niin paljon kuin mahdollista siinä oviksen tienoilla, ja sitten sen jälkeen ei tarvitse enää pähkäillä että olikohan ajoitus nyt varmasti oikea tms. Olen kuullut, että oviksen tikuttamisesta tulee joillekin vaan lisästressiä, mutta omalla kohdallani se on kyllä ihan toisin päin. Testit ovat olleet suuri helpotus! Toinen juttu miksi haluaisin raskautua mahdollisimman nopeasti, on minun ja mieheni iät. Itsehän olen kohta 30v ja mies 41v, joten haluaisin saada lapsen mahdollisimman pian. Ja vauvakuume on vallannut ajatukseni niin totaalisesti, etten millään malttaisi enää odottaa. Siksi haluan tehdä raskautumisen eteen kaiken minkä vaan voin, enkä jättää mitään sattuman varaan.
  10. Jostain luin, että jatkuva buranan syönti voisi vaikeuttaa raskautumista ja alkion kiinnittymistä. Mutta tämä käsittääkseni tarkoittaa jatkuvaa buranan syömistä ja isompia annoksia. En usko että siitä kovin paljoa haittaa voi olla, jos silloin tällöin joutuu buranan nappaamaan naamaan esim päänsärkyyn tai kuukautiskipuihin.
  11. Pyrin olemaan kokonaan ilman minkäänlaisia särkylääkkeitä ja aika hyvin siinä onnistunutkin. Tosin menkkojen aikana on joskus pakko ottaa burana tai pari, kun kivut on välillä todella kovat. Mutta muuten olen ilman särkylääkkeitä, ja jos pakko jotain ottaa niin sitten panadolia (vaikkei siitä kovempiin kipuihin juuri apua olekaan...)
  12. Ei olla kerrottu kenellekään. Enkä aio kertoakaan. Jotenkin tuntuu, että siitä tulisi vain lisää paineita, joten on helpompi olla kertomatta kellekään. Paras ystäväni tietää, että vauva-asiat on ajatuksissani. Mutta tarkemmin en ole kertonut, eikä hän ole kysellytkään.
  13. Tähän on helppo vastata: En käytä alkoholia ollenkaan, siis en käyttänyt ennen vauvakuumettakaan. Joten yritysaikakin menee täysin ilman alkoa, kun en sitä muutenkaan käytä. Mieheni on myös täysraitis.
  14. Minä täytän pian 30v ja mies on 41v. Ilman ehkäisyä ollaan oltu tammikuun lopulta, ja nyt tosissaan yritetty pari kuukautta (ovistikut sun muut käytössä). Vauvakuume on todella kova!!!! Lapsia meillä ei ole entuudestaan. Tärppäis nyt jo...
  15. PS. Ja anteeksi jos kysymykseni ei kuulu tähän ketjuun. Olen uusi täällä enkä ole tutustunut foorumiin vielä kunnolla. Viestin saa siirtää jos on väärässä paikassa...