Napisija

Aktiivijäsen
 • Content count

  1251
 • Joined

 • Last visited

About Napisija

 • Rank
  Addikti
 1. Esikoisesta tuli itku helpotuksesta, kun tyyppi saatiin ulos. Muistan jännityksellä odottaneeni ekaa parkaisua, sydänäänten kanssa kun oli ollut ongelmia synnytyksen loppuvaiheessa. Vauvasta en aluksi ollut edes kovin kiinnostunut. Olin vain niin väsynyt ja helpottunut kun kaikki oli ohi ja tyyppi hengissä. Kyllä se äidinrakkauskin pikku hiljaa syttyi. Toisen synnytys oli vielä tuskaisempi taistelu kuin esikoisen. Kun näin tytön niin ajattelin vain, että hän on iso! Eikä näytä vastasyntyneeltä ollenkaan. Rinnalle päästyä imu lähti heti käyntiin ja olin onnellinen.
 2. Kolme raskautta, kaksi lasta. Keskimmäinen raskaus todettiin keskeytyneeksi keskenmenoksi raskausviikolla 12+.
 3. Kerttuselle tsempit huomiseen! Mä pääsen huomenna äitiyspolille korkeiden verenpaineiden takia. Toivokaamme kädet kyynärpäitä myöten ristissä nopeaa käynnistämistä. Itsestäänhän ei tämäkään synny, kuten ei esikoinenkaan aikanaan. 40+6
 4. ^sympatiani! Muistan tuon luvun esikoisesta. Joko olet yliaikaiskontrolliin päässyt?
 5. 40+5, ei mulla muuta.
 6. Komppaan bohemiania. Tää aika vaan tuntuu venyvän ja venyvän. Tämäkin päivä on kestänyt jo ikuisuuden. Eikä tätä aikaa lyhennä mitenkään lukuisat jokojokottelut. Aargh! 40+2
 7. 40+1, puolitoista viikkoa ya-kontrolliin.
 8. 39+5 ja odotus jatkuu...
 9. Esikoinen yk1, toinen + yk4, raskaus kesken rv12, kolmas + yk1, nyt rv39+2 menossa tätä raskautta.
 10. Tänään 39+2, tää raskaus ei lopu ikinä! Esikoinen syntyi käynnistettynä 41+6, joten ihan potenttiaalisesti haudon ainakin pari viikkoa vielä.
 11. Paljon onnea Solero! Selvä plussa!
 12. ^^ Mulla oli lääkkeellinen tyhjennys perjantaina, sain saikkua maanantaihin asti ja se oli kyllä tarpeen, sillä vuoto oli rajua. Henkinen jaksaminenkin oli vähän niin ja näin. Mulla oli tosin jo rv12+, joten tyhjennettävääkin oli enemmän.
 13. Me alettiin yrittää toista kun esikoinen oli täyttämässä vuoden. Yöimetykset sotki kiertoa ja raskauduin "vasta" 4. yrityskierrosta. Raskaus päättyi kuitenkin keskenmenoon rv12. Uusi raskaus sai alkunsa yhden välikierron jälkeen ensimmäisestä yrityskierrosta. Ikäeroa on tulossa 2v2kk-2v3kk jos kaikki menee loppuun asti hyvin. Ikäero vaikuttaa hyvältä. Esikoinen on jo aika omatoiminen pieni miehenalku. Uhmaa on ollut jo monta kuukautta ilmassa, joten vauvan syntymä tuo siihen tuskin muutosta.
 14. Kiitos vinkeistä, näistä mun suosikkeja on Alina, Elina, Siiri, Vilja, Hilma ja Matilda. Elina ja Siiri on sellaisia joista mieskin tykkää.
 15. Ehdottakaas pikkusiskolle etunimiä. Isoveljen nimi on *Nnnnn* ja nimen olisi hyvä olla saman tyyppinen, eli vähän perinteisempi. 4-6 kirjainta, 2-3 tavua. Sukunimi hyvin, hyvin suomalainen. Venla, Aino, Sofia, Eerika ja Elsa löytyy lähipiiristä, eli ei mielellään anneta.