Napisija

Aktiivijäsen
  • Content count

    1251
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Napisija

  1. Esikoisesta tuli itku helpotuksesta, kun tyyppi saatiin ulos. Muistan jännityksellä odottaneeni ekaa parkaisua, sydänäänten kanssa kun oli ollut ongelmia synnytyksen loppuvaiheessa. Vauvasta en aluksi ollut edes kovin kiinnostunut. Olin vain niin väsynyt ja helpottunut kun kaikki oli ohi ja tyyppi hengissä. Kyllä se äidinrakkauskin pikku hiljaa syttyi. Toisen synnytys oli vielä tuskaisempi taistelu kuin esikoisen. Kun näin tytön niin ajattelin vain, että hän on iso! Eikä näytä vastasyntyneeltä ollenkaan. Rinnalle päästyä imu lähti heti käyntiin ja olin onnellinen.
  2. Kolme raskautta, kaksi lasta. Keskimmäinen raskaus todettiin keskeytyneeksi keskenmenoksi raskausviikolla 12+.
  3. Kerttuselle tsempit huomiseen! Mä pääsen huomenna äitiyspolille korkeiden verenpaineiden takia. Toivokaamme kädet kyynärpäitä myöten ristissä nopeaa käynnistämistä. Itsestäänhän ei tämäkään synny, kuten ei esikoinenkaan aikanaan. 40+6
  4. ^sympatiani! Muistan tuon luvun esikoisesta. Joko olet yliaikaiskontrolliin päässyt?
  5. 40+5, ei mulla muuta.
  6. Komppaan bohemiania. Tää aika vaan tuntuu venyvän ja venyvän. Tämäkin päivä on kestänyt jo ikuisuuden. Eikä tätä aikaa lyhennä mitenkään lukuisat jokojokottelut. Aargh! 40+2
  7. 40+1, puolitoista viikkoa ya-kontrolliin.
  8. 39+5 ja odotus jatkuu...
  9. Esikoinen yk1, toinen + yk4, raskaus kesken rv12, kolmas + yk1, nyt rv39+2 menossa tätä raskautta.
  10. Tänään 39+2, tää raskaus ei lopu ikinä! Esikoinen syntyi käynnistettynä 41+6, joten ihan potenttiaalisesti haudon ainakin pari viikkoa vielä.
  11. Paljon onnea Solero! Selvä plussa!
  12. ^^ Mulla oli lääkkeellinen tyhjennys perjantaina, sain saikkua maanantaihin asti ja se oli kyllä tarpeen, sillä vuoto oli rajua. Henkinen jaksaminenkin oli vähän niin ja näin. Mulla oli tosin jo rv12+, joten tyhjennettävääkin oli enemmän.
  13. Me alettiin yrittää toista kun esikoinen oli täyttämässä vuoden. Yöimetykset sotki kiertoa ja raskauduin "vasta" 4. yrityskierrosta. Raskaus päättyi kuitenkin keskenmenoon rv12. Uusi raskaus sai alkunsa yhden välikierron jälkeen ensimmäisestä yrityskierrosta. Ikäeroa on tulossa 2v2kk-2v3kk jos kaikki menee loppuun asti hyvin. Ikäero vaikuttaa hyvältä. Esikoinen on jo aika omatoiminen pieni miehenalku. Uhmaa on ollut jo monta kuukautta ilmassa, joten vauvan syntymä tuo siihen tuskin muutosta.
  14. Kiitos vinkeistä, näistä mun suosikkeja on Alina, Elina, Siiri, Vilja, Hilma ja Matilda. Elina ja Siiri on sellaisia joista mieskin tykkää.
  15. Ehdottakaas pikkusiskolle etunimiä. Isoveljen nimi on *Nnnnn* ja nimen olisi hyvä olla saman tyyppinen, eli vähän perinteisempi. 4-6 kirjainta, 2-3 tavua. Sukunimi hyvin, hyvin suomalainen. Venla, Aino, Sofia, Eerika ja Elsa löytyy lähipiiristä, eli ei mielellään anneta.
  16. Esikoisen laskettuaika oli 12.5. Np-ultran mukaan 14.5. Laskettua aikaa ei muutettu, kun heitto oli noin pieni. Esikoinen käynnistettiin lapsiveden vähyyden vuoksi 41+5 ja hän syntyi 41+6. Nyt toisen laskettuaika on 4.8. Np-ultran mukaan 6.8. Laskettua aikaa ei taaskaan muutettu. Luulen, että LA:n yli mennään tälläkin kertaa Mulla on aika säännöllinen 28 päivän kierto.
  17. Ensimmäisessa raskaudessa mies oli mukana lähes kaikissa neuvoloissa ja kaikissa ultrissa. Muutenkin oli kärryillä raskauden kulusta ja kestosta. Nyt toisessa raskaudessa on ollut np-ultrassa mukana, toiseenkin tulee, jos vaan työt järjestyy järkevästi. Neuvoloihin ei ole voinut tulla mukaan, kun esikoinen on ollut kotona ja tarvinnut hoitajaa. Mies ei ole ihan niin tarkasti seurannut raskauden etenemistä kuin ensimmäisellä kerralla. Nyt toki esikoinen pitää aika kiireisenä. Mahaa silittelee aina välillä. Kotitöitä tehdään tasaisesti. Siihen ei raskaus ole vaikuttanut kummallakaan kerralla. Tosin nyt mies putsaa aina kun voi pojan kakkavaipat, koska se haju tekee mulla niin pahaa, että laatta meinaa lentää.
  18. Mäkin nään pinkin viivan, vaikka en yleensä bongaa näistä kuin ne todella selvät! Toivotaan vahvistumista!
  19. Kkm todettiin rv12 np-ultrassa, siitä sitten lääkkeelliseen tyhjennykseen. Hoitaja suositteli odottamaan yksiä menkkoja ja sitten jatkamaan yritystä. Näin tehtiin ja heti yk1 tärppäsi. Tällä kertaa nähtiin syke ja sikiö vastasi kokoaan np-ultrassa. Eli eiköhän sitä uskalla jo ajatella olevansa raskaana.
  20. Poika luvattiin ja poika saatiin.
  21. Työkaveri tiesi yrityksestä ja kerroin heti kun plussasin. Kyylätiin jopa niitä kusitikkuja kaksistaan. Yhdelle työkaverille kerroin ennen np-ultraa ja tiiminvetäjälle heti ultran jälkeen. Esimiehelle kerron vasta kun on ihan pakko.
  22. Mä sain ekan "kunnon" plussan vasta 32/28. Eli dpo 18. Eli plussan voi saada vasta myöhemminkin. Sama oli esikoisesta, eli ei kaikilla nouse arvot yhtä nopeasti kuin toisilla.
  23. Sladdille onnittelut plussasta! Katimsh, mä en valitettavasti näe muuta kuin viivanpaikan. Toivottavasti muuttuu selkeästi plussaksi!
  24. Ekasta raskaudesta kerrottiin vasta np-ultran jälkeen kaikille. Se oli silloin niin uutta ja ihmeellistä, ettei haluttu jakaa vielä tietoa ulkopuolisille. Tokasta raskaudesta kerrottiin läheisille aika pian plussan jälkeen. Oli niin luottavainen ja onnellinen olo. Np-ultrassa tuli lunta tupaan, kun todettiin keskeytynyt keskenmeno. Nyt kolmannesta raskaudesta kerrottiin tuleville isovanhemmille ar-ultran jälkeen. Muutamalle lähimmälle kaverille kerroin heti plussasta. Ja työkaverille lähetin plussatestistä kuvia. Huomenna on np-ultra. Jos kaikki on hyvin, niin sitten voidaan kertoa jo "kaikille". Hankala tätä mahaa on enää piilottaakaan.
  25. Selvä plussa lavella! Toivottavasti kaikki menee nyt hyvin!