Johka

Aktiivijäsen
  • Content count

    535
  • Joined

  • Last visited

About Johka

  • Rank
    Aktiivi

Recent Profile Visitors

471 profile views
  1. Viidessä ultrassa on tullut käytyä. Eli np-ultra ja rakenneultra ja niiden lisäksi kaksi kasvukontrolliultraa (32+0 & 38+1) sekä neuvolassa tarjonnan tarkistus 36+4.
  2. Lisätään tähän, että kontrolliultra rv38+1 3109g.
  3. Kontrolliultra rv32+0 1980g.
  4. Minulle määrättiin Terolutit lyhyeeseen luteaalivaiheeseen, joka siis oli vain 5pv. Teroluteja määrättiin otettavaksi kp15-24 eli kymmenen päivän kuuri. Toisesta Terolut-kierrosta tuli plussa (ovis olin kp16). Sivuvaikutuksia en huomannut Terojen aiheuttavan.
  5. Minä join 6 kiertoa greippimehua joka aamu ovikseen asti lasillisen. Ei tullut plussaa ja kyllästyin mehun lipittelyyn, joten jätin seuraavasta kierrosta greippimehun pois ja tänään tuli plussa.
  6. Mua vitutttaa kun yksi ystävä (ei edes läheinen) kysyy joka kerta kun nähdään, että olenko raskaana (en ole edes kertonut yrityksestä hänelle). Ja hänelle joudun aina jopa monta kertaa jankkaamaan etten ole raskaana, kun mun ilme on kuulemma sellainen, ettei usko etten ole, vaikka sanon etten ole. Äsken kun nähtiin niin sanoin hänelle, että jos vielä kerran kysyt oonko raskaana, niin kaadan kahvit sun päälle..
  7. Yritän ajatella ettei se ole itseltä pois, mutta kyllä tunnen. Jos joku pitkän yrityksen jälkeen saa plussan niin olen paaljon aidommin iloinen kuin näiden tjot1/vahinkojen suhteen... Ja komppaan täysin miumiumi:a. Hyvin kirjoitettu. Sanoinkin miehelle, että varmasti osataan arvostaa lasta (jos sellainen saadaan) paljon enemmän kun ei ole itsestään selvänä häntä saatu.
  8. Aluksi en juonut alkoholia ollenkaan, mutta nyt yrityksen pitkittyessä olen alkanut ottaaman viiiniä ruuan kanssa ja muutamia lasillisia illanvietoissa. Parit festarit ja baarireissut ovat kesällä tiedossa, joten aion kyllä niissä juoda plussaan asti.
  9. Meillä vasta yk5 menossa mutta koko ajan pelkään lapsettomuutta. Aikaisemmin en osannut edes ajatella, että voisi olla jotain ongelmia, mutta sitten menin lukemaan juuri ennen yrityksen aloittamista kirjan nimeltä "Ei kenenkään äiti". Se käsittele kertomuksia lapsettomuudesta ja sai kyllä omat pelot heräämään.
  10. Meillä toiveissa se perinteinen kaksi lasta. Paitsi jos tulisi kaksoset, niin sitten saattaisin haluta vielä kolmannen jossain vaiheessa.
  11. Kiitos vastauksista Ensi kierrossa sitten kaksi kertaa päivässä testailu käyttöön.
  12. Minulla on nyt näkynyt tässä kierrossa (testattu kp 9-17 liuskatesteillä) joka testikerralla vahvahko viiva. Vain kerran on ollut testiviiva haaleampi, mutta muuten aina samanvahvuinen verrattuna edeltäviin päiviin. Kontrolliviivan kanssa tasavahvaa tai vahvempaa viivaa ei kuitenkaan ole tullut. Käyttäytyykö muilla testit näin? En usko etä ovis on enää tulossa, sillä kierto on yleensä 25-27pv.
  13. mesi, kerran päivässä (aamuisin) olen testannut. Mutta tosin näissä kolmessa kierrossa ei ole ollut mitään ovisoireitakaan kun taas ovisplussakierrossa ne oli tosi selkeinä.
  14. Kyselisin sellaista, että kun olen nyt 4 kiertoa tikuttanut ovista (puikoilla tai liuskatesteillä) ja ensimmäisellä kierrolla sain plussan (pysyi 2 päivää ja tuli kp 14&15). Mutta sen jälkeen olevissa kolmessa kierrossa en missään ole ovista bongannut. Eli onko minulla nyt ollut putkeen kolme ovuloimatonta kiertoa (myöskään oireita ei ole ollut) vai voiko ovis tapahtua vaikka ei näkyisi testeissä eikä ole oireita? Olen tikuttanut pitkään eli reilusti yli viikon ajan. Kiertojen pituudet ovat olleet seuraavat: 20 (ovisplussa bongattu kp 14&15), 26 ja 25 ja nyt mennään kp 16 enkä siis ovista ole vielä bongannut vaikka kp 9 saakka olen testaillut. Kiitoksia paljon jos joku osaa vastata!
  15. Tapahtuuko ovulaatio aina sen 24-48 sisällä ovisplussasta? Vai voiko olla aiemminkin? Tänään aamulla tullut plussa ja parin tunnin kuluttua siitä vihlonut sen verran että mietin olikohan jo ovis.