Sugar

Aktiivijäsen
 • Content count

  84
 • Joined

 • Last visited

About Sugar

 • Rank
  Tavis
 • Birthday 04/12/77

Contact Methods

 • Website URL
  http://blogitus.net/sugar/
 • ICQ
  0
 1. Pärinätissiä täälläkin sillon tällön! ja sillon maitopärskeet lentää!!
 2. Haha, parhaita! <3
 3. Meil ei tullut syömiskuvaa, mutta videota tuli.. <3 Lapsonen 4 kk ja risat Esikoisesta on kyllä kuvaa... ikä n. 6 kk
 4. Heh, meille tulis kuopuksen lemppariks Sehei, lol! Kuopukselle ei oikein oo keksitty lempparia. Vauvva on aika usein käytetty.. Esikoisen lemppareita Mr Paddington, Olli tätä käytetään melki koko ajan, Ollikolli
 5. Meillä syntyi sukuun kaksi poikaa aika lähekkäin. Onneks sanoimme nimen, miksi poikamme aiomme kastaa. Pariskunta oli myös miettinyt vakavissaan samaa nimeä, olis se sitten ollut kiva kun serkut olisivat olleet kumpikin Oliver-nimisiä..
 6. Nada. Kahden lapsen kanssa äippälomalla, miehen tehdessä sekaisin vuoroja (aamu/päivä/ilta ja vapaat ihan sekasin) ja harrastaessa salilla käyntiä melki joka päivä, tuntuu ettei mulle jää omaa aikaa. Yleensä sitten joustankin omasta vapaastani, jos sellainen on, yleensä ottamalla jomman kumman lapsen mukaan. Tiedän, että tää on ihan per**estä (p'ää ei meinaa välillä kestää), mutta en vielä ulospääsyä ole keksinyt.. Joskus bongailen kirppiksellä tunnin verran ja samal käyn kaupas.. Siispä revin päivän mittaan lepotaukoja ja uppoudun kirjojen/netin (iltaisin ysin jälkeen jos lapset nukkuu) maailmaan. Nyt on tosin suunnitteilla oma täyshoitoviikonloppu ilman miestä ja lapsia. Mies saa mennä salille, mut se vie tolkuttomasti aikaa.. 1,5-2,5h parhaimmillaan ja hermo menee. Onneks on alkanut tekemään tiukempia treenejä. Tälle vuodelle (kun kuopus tuli) tein selväksi, että bodauskisoihin ei osallistuta, sillä sit olisin taas yh-äiti ainakin puol vuotta. Salikäynnitkin ovat vähentyneet.. --edit kerhossa käyn muksujen kanssa ja lenkillä, mut se ei kyll ole omia vapaa-ajan menoja.. Ja tulipas avauduttua.. Perheen kanssa käydään lenkillä, puistossa tai muksumaailmassa, kunhan se alkaa.. mies meinaa aloittaa uimisen pojan kanssa.
 7. HalpaHallissa on kans noita harsoja edullisesti myynnissä.
 8. Mä pidin tuoreelle vauvalle harsoa kylvyssä. Vaikka harso tulikin märäksi, se lämmitti vähän enemmän ku paljaaltaan olis ollut ja sillä oli mukava pestä. ---edit siis harso oli vauvan rinnan, masun ja jalkojenkin päällä makuuasennossa
 9. Toissapäivänä esikoiseni teki vanukasta; rikkoi kananmunan keittiön sivupöydälle (enkä ees huomannu sitä enne ku esikoinen tokas "Tein vanukasta"!). Eilen oli tiputtanut mehukannuun muistitikun ja vatkas sitä spagettikauhalla.
 10. Niin kuplajuttu lähti, ei ole ollut vaivoja, mutten ole kyllä juur liikkunutkaan, eli ei voi sanoa et treenaus autto..! puutuminen on vielä jäljellä. Mulla kans aluks sattu kesken kaiken, mut kyl nyt jo taas, kuten ekastakin, homma pelittää. (kuopus 5kk) Olihan tuo outoa silti touhata, vähän vieläkin.
 11. Meillä löytyy pinnasängynreunasuojus, tyyny x 3 (vauvan pään alle litteä, masua vasten pullea, selkää tukemassa mun oma.) irti otettu mobile, josta varsiosa on kiinni pinniksessä ja mobilen osat jalkopäätyssä. Mobile meinaan on AINA tiellä, kun vauvan laittaa tai ottaa. Ja sitten se AINA plimpahtaa sillon kun sen ei pitäis, yleensä näissä tilanteissa! Imetysliinat (harsot) jalkopäädyssä, tuttinauha löytyi samasta paikasta, pehmo mollamaija, pehmo lammas, pinnasängyn pinnassa on kiinni pari lelua. Lisäksi yöasu säilytetään jalkopäädyssä. Ja tutteja unohtamatta, kaksi kappaletta niitä. Kyllä sitä kamaa löytyy! (yht. jos harsoja ei lasketa erikseen, 12 kpl) Toisinaan löytyy lisäpeite, käytettyjä harsoja...
 12. Petivaatteet ja vauva on vakioita, todennäköisesti, mutta mitä muuta pinniksestänne löytyy? (vaikka juuri tällä hetkellä)
 13. Kerhoa varten olen 2,5v ja 5kk lapsille pakannut seuraavat kamat mukaan, kuljemme vaunuilla: 2,5v - vaihtohousut (jos tulee vahinko pissa) - vaippa (kotimatkaa varten) - trippi ja hedelmä/voileipä vaatteet: - lämpöhaalari, vaihtosukat (jos tulee vahinko pissa), haalari, lippis/hattu vaunut: - yleensä pari ulkolelua varmuuden vuoksi 5kk - imetysliina - vaippoja 2-3 kpl - märkäliinoja - sosepurkki vaatteet: - pipo, paksut sukat, haalari vaunut: - hyttyssuoja, sadesuoja, makuupussi
 14. Suurin haaste, minkä olen kohdannut äitinä nyt kahdelle lapselle on pakkaaminen!! On mietityttänyt, voisiko tehdä esim. listan tavaroista ja vaatteista, mitä tarvitaan lapsille mukaan viikonloppureissua varten, kyläilyyn, lyhyttä retkeä, käyntiä kerhossa, parin tuniin ulkoilua puistossa, viikon matkaa jne., ettei tarvitse aina juosta lähtiessä pää kolmantena jalkana uudelleen ja uudelleen sisätilan ja lähtömobiilin väliä. Mitkä ovat välttämättömiä, mitkä mukavia lisiä tai yllätyksiä tiukkoihin paikkoihin jne.
 15. Nuorimmaisen ihana uusi päristely-taito ihastuttaa Sennan pikkuisen hellyyttävän oman äänen kera. <3