Pikkuinen13

Aktiivijäsen
 • Content count

  358
 • Joined

 • Last visited

About Pikkuinen13

 • Rank
  Aktiivi

Recent Profile Visitors

451 profile views
 1. @vadelmiina paljon onnea! täällä ollaan samassa tilanteessa, perjantaina tein ekan tosi haalean positiivisen. Tänään aamulla oli jo vahvistunut sen verran että mieskin sen näki kunnolla. Ja jos oikein laskeskelin laskettua aikaa niin sattuu olemaan sama päivä kun ollaan menty kihloihin. Aika ihana sattuma. Nyt vaan toivotaan että pieni pysyy matkassa mukana. niin ja jos joku tuttu mut täältä vielä tunnistaa niin ihan hyshys vielä.
 2. Oo. Täytyy nyt vielä miettiä ja tutkia asiaa. Onneks kesäkuuhun on vielä aikaa.
 3. Mitä toi 2 in 1 tarkottaa? Eli siitä ratasosasta saa vähän niin kun vaunukopan vai?
 4. Voi vitsi noi cybex priam. Vaikuttaa kyllä kivoilta kun saa pyörät vaihdettua isommiksi tai pienemmiksi. Me haluttais just et on kääntyvät etupyörät ja menee tarvittaessa lumimaastossa. Vaikka enemmän liikutaan kaupungissa ja julkisilla. Noihin sais seisomalaudan ja mukitelineen. Mukitelineen olis kiva lisä niin siihen sais kahvin mukaan niinä huonoina päivinä. Ja sillon kun imettää niin olis vesipullo käden ulottuvilla. Hinta noissa vähän kyllä hirvittää. 1290 e vaunukopan ja istuinosan kanssa. Aiemmin ajattelin bugaboon buffaloita mut mä en tiedä saako niihin cybexin kaukaloa kiinni ja ne on kauheen painavat. Noihin cybexin vaunuihin luulis saavan cybexin kaukalon kiinni. käyttökokemusta noista olis kiva kuulla mut sitä nyt tuskin vielä kenelläkään on.
 5. SAS

  Voi että touvottavasti sais jatkaa toimintaansa. Mä niin haluaisin Saloon kun tyksisä saan niin pahat hengitysoireet etten sinne kovin mielelläni mene..
 6. SAS

  Onkohan jollain tietoa saako synnytysosasto vielä jatkaa toimintaa?
 7. Dpo 11 (kp 25) tuli selvä plussa.
 8. Joo vähän alkaa olemaan sellanen fiilis.. Plussasin jo 3+3 selvät viivat, ja nyt jo ihan järkyttävä väsymys (pitää keskittyä kunnolla et pysyn hereillä) ei mulla esikoisesta vielä tässä vaiheessa ollu ja plussan sain sillon paria viikkoa myöhemmin..
 9. Kysyisin sellasta että onko teidän alkuraskaus poikennut yhden lapsen raskauteen miten? Ja koska plussasitte? Oliko viivat erityisen tummat?
 10. Mun allekirjoituksessa näkyvän päikyn sais siirtää odotuspuolelle.
 11. Meillä on nyt yksi tyttö. Ja toisesta haaveillaan ja yritetään.ollaan puhuttu että kaksi olisi se meidän luku. Kolmas ehkä joskus sitten joskus kymmenen vuoden päästä jos siltä tuntuu. nyt ollaan miehen kanssa 24 ja 25. Ei meistä ole mikskään suurperheeksi. Kyllä niille nostan hattua joilla on enemmän kun kolme lasta.
 12. Mä ainakin koen että ne jotka valittaa ihan joka asiasta lapsiin liittyen valittaa muutenkin ihan kaikesta ja mikään ei kelpaa. Mulla on FB:ssa yks kaveri joka jakaa siellä suurin piirtein ihan kaiken. Raha-asioista siihen miten lapset vaan tappelee eikä siivoa huonettaan. Mutta suurin syy taitaa olla väsymys tai stressi. Mä ainakin yritän välttää valittamista ja yritän ajatella että kyllä tämä vaihe menee ohi. Ja jos valitan niin miehelle tai kavereille jotka ymmärtää lapsi-perhe arkea.
 13. Mies on valmis jäämään kotiin. Ja esikoisesta olikin sillä isäkuukaudellajolloin mä olin vuorostani töissä. Ja uskon että kunhan toinen joskus ilmottaa tulostaan olisi mies valmis jäämään hoitovapaalle lapsen kanssa, meillä ei ole niin suurta tuloeroa niin ei rahallisesti ole kauheasti merkitystä.
 14. Meidän tyttö oli syntyessään 47 cm pitkä. Ja 56 cm vaatteet oli ihan jättisuuria, joten oli pakko käydä hakemassa lindexin 44 cm vaatetta. Tosin ne kyllä vastaa vähän isompaa mitä ovat.
 15. Ekasta luvattiin tyttöä. Ihan tyttöolo mulla olikin, ja tyttö sieltä tulikin.