Virkkula

Aktiivijäsen
 • Content count

  525
 • Joined

 • Last visited

About Virkkula

 • Rank
  Aktiivi

Recent Profile Visitors

1725 profile views
 1. Kp 19 voimakasta alaselkäsärkyä välillä vasemmalla puolella.vasemmalta kans särki oviksen aikaan Kp 20 voimakasta juilimista illalla nukkumaan mennessä Kp 21 nega 2h pidätetyllä pitsalla. Alavatsalla tuntemuksia kipuja
 2. Kp 19 voimakasta alaselkäsärkyä välillä vasemmalla puolella.vasemmalta kans särki oviksen aikaan
 3. 26.7 Aiemmin voimakas kipu oviksen aikaan ja silloinki vastaavaa polttelua alavatsalla. Kumin kanssa oltiin. Kp 18 alavatsaa polttelee (ei sukkapuikkokipua kuten vissiin aiemmissa raskauksissa)
 4. Jep vauvakuumetta kolmannesta on hankala kokonaan unohtaa. Mut mies ei vieläkään ole suostunut kolmanteen. Onneksi meil on kaksi isompaa ihanaa lasta
 5. Nostelen tätä ketjua. Meillä tytöt syntyivät noin 51-51cm ja ekat kolmee kuukautta mentiin koossa 50. Toki osa vaatteista oli myös 56, koska osa vaatteista vaan on kapeaa mallia. Tykkäsin pitää just sopivan kokoista, jotta vauvaa oli helpompi käsitellä.
 6. Herätelläänpä tätä ketjua hiukan. Samat kuviot näyttävät jatkuvan näin 2022 vuonna, eli meillä esikoisen kulkee kavereitten kanssa kävellen kouluun ja takas. Välillä oon mennyt vastaa kävellen kun oon halunnut saada liikuntaa keskelle etätyöpäivää. Luokkien koot on täällä sellaista 24 lasta suunnilleen ja ekaluokkalaisia on 3 ryhmän verran. Se tuntui näin pienen kyläkoulun käyneeltä hurjalta määrältä. Se melun määrää välitunnilla on korvia huumaava jos sattuu välkällä koulun vierestä menemään. Eipä ihme ku esikoisen tykkää sit rauhassa kotona olla. Onkos tänne puolelle eksynyt joku muukin lueskelemaan?
 7. En muista vastailinko jo tänne. Mutta esikoisen ja kuopuksen ikäero on 2,5vuotta aika tarkalleen Oikein hyvä ikäero sillä ovat leikkineet aina paljon yhdessä.
 8. Molemmissa raskauksissa pahaan oloon auttoi se mitä moni muukin täällä sanoi. Eli säännöllinen syöminen ja pahan olon iskiessä jonkun pienen syöminen. Mulla oli mukana kaikkialla tyyliin suolakeksejä, vettäz raakapatukoita (Barebarin tyylisiä) ja purkkaa. Purkalla sai välillä pahan maun suusta ja se jo helpotti.
 9. Tämäpäs ketju on hiljentynyt valtavasti. Olisiko aika saada tähänki vähän eloa?
 10. Vedet meni 38min ennen vauvan syntymää
 11. Othilia tästä kuvasta en takuuvarmasti nubia löydä. Mutta jos tuo yksi on se niin sit ois tyttömäinen nub
 12. Täällä on esikoinen palannut takaisin rinnalle. Noin 7viikkoa mentiin tässä hyvin vähillä imuttelukerroilla ja nyt oon taas alkanut herumaan. Ei näköjään loppunutkaan tämä imetys
 13. Mie luulin et rv 18+0 ois ollut vika imetyskerta. Väärinpä luulin.. nyt on menossa 21+0 ja tyttö käy lähes päivittäin kokeilemassa. En usko et sieltä mitään tulee mut annanpa käydä. Kun selkeästi se on lohdun hakemista
 14. Bertta nubia en kuvasta kunnolla hoksaa mut ei siel näytä ainakaan mikään ylöspäin sojottavan. Siksi mie heitänki tyttöä Mutta tosiaan hiukan epäselviä kuvia joten ei yhtään voi varmasti sanoa. Minäkin veikkaisin tällä hetkellä Ronjalle tyttöä keskimmäisen kuvan perusteella.
 15. Diamante jos mie oikein katsoin niin poikamainen nub olisi saatan kyllä jalan luuta katsoa, mut tosiaan ois hiukan ylöspäin kallellaan.