Virkkula

Aktiivijäsen
 • Content count

  516
 • Joined

 • Last visited

About Virkkula

 • Rank
  Aktiivi

Recent Profile Visitors

942 profile views
 1. Nostelen tätä ketjua. Meillä tytöt syntyivät noin 51-51cm ja ekat kolmee kuukautta mentiin koossa 50. Toki osa vaatteista oli myös 56, koska osa vaatteista vaan on kapeaa mallia. Tykkäsin pitää just sopivan kokoista, jotta vauvaa oli helpompi käsitellä.
 2. Herätelläänpä tätä ketjua hiukan. Samat kuviot näyttävät jatkuvan näin 2022 vuonna, eli meillä esikoisen kulkee kavereitten kanssa kävellen kouluun ja takas. Välillä oon mennyt vastaa kävellen kun oon halunnut saada liikuntaa keskelle etätyöpäivää. Luokkien koot on täällä sellaista 24 lasta suunnilleen ja ekaluokkalaisia on 3 ryhmän verran. Se tuntui näin pienen kyläkoulun käyneeltä hurjalta määrältä. Se melun määrää välitunnilla on korvia huumaava jos sattuu välkällä koulun vierestä menemään. Eipä ihme ku esikoisen tykkää sit rauhassa kotona olla. Onkos tänne puolelle eksynyt joku muukin lueskelemaan?
 3. En muista vastailinko jo tänne. Mutta esikoisen ja kuopuksen ikäero on 2,5vuotta aika tarkalleen Oikein hyvä ikäero sillä ovat leikkineet aina paljon yhdessä.
 4. Molemmissa raskauksissa pahaan oloon auttoi se mitä moni muukin täällä sanoi. Eli säännöllinen syöminen ja pahan olon iskiessä jonkun pienen syöminen. Mulla oli mukana kaikkialla tyyliin suolakeksejä, vettäz raakapatukoita (Barebarin tyylisiä) ja purkkaa. Purkalla sai välillä pahan maun suusta ja se jo helpotti.
 5. Tämäpäs ketju on hiljentynyt valtavasti. Olisiko aika saada tähänki vähän eloa?
 6. Vedet meni 38min ennen vauvan syntymää
 7. Othilia tästä kuvasta en takuuvarmasti nubia löydä. Mutta jos tuo yksi on se niin sit ois tyttömäinen nub
 8. Täällä on esikoinen palannut takaisin rinnalle. Noin 7viikkoa mentiin tässä hyvin vähillä imuttelukerroilla ja nyt oon taas alkanut herumaan. Ei näköjään loppunutkaan tämä imetys
 9. Mie luulin et rv 18+0 ois ollut vika imetyskerta. Väärinpä luulin.. nyt on menossa 21+0 ja tyttö käy lähes päivittäin kokeilemassa. En usko et sieltä mitään tulee mut annanpa käydä. Kun selkeästi se on lohdun hakemista
 10. Bertta nubia en kuvasta kunnolla hoksaa mut ei siel näytä ainakaan mikään ylöspäin sojottavan. Siksi mie heitänki tyttöä Mutta tosiaan hiukan epäselviä kuvia joten ei yhtään voi varmasti sanoa. Minäkin veikkaisin tällä hetkellä Ronjalle tyttöä keskimmäisen kuvan perusteella.
 11. Diamante jos mie oikein katsoin niin poikamainen nub olisi saatan kyllä jalan luuta katsoa, mut tosiaan ois hiukan ylöspäin kallellaan.
 12. Maidon tulo selkeästi vähentynyt..en saa itse irti pisaraakaan mutta tyttö käy 3krt ainakin päivässä rinnalla. Mut aika vähän aikaa viihtyy. Katsotaan päästäänkö edes 2v asti (2vkoa synttäreihin)
 13. Anis kuva on aika rakeinen joten itse en hoksaa tuosta nubia. Kallo kuitenkin on aika pyöreä joten sen perusteella ois tyttö mut maha sitten taitaa täyttää pojan kriteerit Eli en osaa tuon kuvan perusteella sanoa kumpaa ois. Eikö ollut paljon apua
 14. Muistaakseni se menee niin, että pojan maha alkaa pyöreänä hetimmilleen ja tytön maha on pisaramaisempi eli pyöristyy alempaa ☺
 15. Graah. Eilinen 4h pyöräreissu ei tehnyt hyvää kuin päälle. Häntäluu kipeä ja molemmat jalat kipuilee kuin oisivat irti. Onneksi yöllä sai nukuttua. Tänään aamu kivutta mut nyt oon sit vähän sohvan vankina..