Virkkula

Aktiivijäsen
 • Content count

  525
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Virkkula


 1. Herätelläänpä tätä ketjua hiukan. Samat kuviot näyttävät jatkuvan näin 2022 vuonna, eli meillä esikoisen  kulkee kavereitten kanssa kävellen kouluun ja takas. Välillä oon mennyt vastaa  kävellen kun oon halunnut saada liikuntaa keskelle etätyöpäivää. :)

  Luokkien koot on täällä sellaista 24 lasta suunnilleen ja ekaluokkalaisia on 3 ryhmän verran. Se tuntui näin pienen kyläkoulun käyneeltä hurjalta määrältä. Se melun määrää välitunnilla on korvia huumaava jos sattuu välkällä koulun vierestä menemään. Eipä ihme ku esikoisen  tykkää sit rauhassa kotona olla. 

  Onkos tänne puolelle eksynyt joku muukin lueskelemaan?


 2. Molemmissa raskauksissa pahaan oloon auttoi se mitä moni muukin täällä sanoi. Eli säännöllinen syöminen ja pahan olon iskiessä jonkun pienen syöminen. Mulla oli mukana kaikkialla tyyliin suolakeksejä, vettäz raakapatukoita (Barebarin tyylisiä) ja purkkaa. Purkalla sai välillä pahan maun suusta ja se jo helpotti.:D


 3. Graah. Eilinen 4h pyöräreissu ei tehnyt hyvää kuin päälle. Häntäluu kipeä ja molemmat jalat kipuilee kuin oisivat irti. Onneksi yöllä sai nukuttua. Tänään aamu kivutta mut nyt oon sit vähän sohvan vankina..


 4. Nostelenpa tätä vanhaa postausta koska aihe on mielenkiintoinen :)

   

  Eka synnytys yllätti kivuliaisuudellaan ja sillä kuinka ajantajun kadotti supistusten alkaessa. Olin myös kuvitellut synnyttäväni luonnollisesti mutta eipä synnytys todellakaan mennyt niin. Katsotaan miten seuraavassa menee ;)

   

  Ponnistaminen ei ollut kivuliasta kuin vasta pään kohdalla, mutta se "repeän kokonaan" -tunne oli aikamoinen. En uskaltanut ponnistella tarpeeksi kovasti sen vuoksi.


 5. Esikoisesta oli kans puolen välin jälkeen liitoskipuja, mut karseeta kun jo nyt on tästä tokasta. Ihan parin päivän aikana on kivut tulleet kun ollaan käyty bussilla keskustassa kaupoissa. Vissiin liian rankkaa  :rolleyes:  Raskausviikkoja nyt 14+6 ja esikoinen täyttää kohta 2v. Uutena kipuna on tullut voimakasta kipuilua reiteen..tuohon etuosaan. Mistähän se johtuisi? Jumpannut en ole kuin pari päivää sitten joten niistä ei pitäisi johtua.


 6. Maallinen olento muistaakseni vasta +12 viikon ultrakuvat on luotettavimpia sukupuolen arvailuun :)

  Parhaiten sukupuolta pääsee arvailemaan kun kuva on sivuprofiilista ja vauva näkyy niissä kokonaan, eikä peity "paikat" . Niissä kyl harjaantuu ja alkaa etsimään eri vihjeitä, kun tarpeeksi monta ultrakuvaa tutkii. Niin ainakin itse oon hoksannut. Aiemmin oli ihan hepreaa koko homma, mut yhtäkkiä hoksasikin et mitä pitää tutkia.

   

  Onnea maam tytöstä!

   

  Lurutin näkyy tyttömäinen nub minunki silmään ja Minnin kuvista nubia en hoksaa, mut se pään muoto on mielestäni enemmän kuin pojalla (kulmikas)


 7. Heipä hei kaikki!

   

  Koska kuukausiketjussamme on niin hyviä keskusteluita ollut nub:n perusteella sukupuolen määrittelystä, päätin avata keskustelua aiheesta tällekin puolelle. 

  Aihetta ei kannata turhan vakavasti ottaa sillä tokihan vauvan sukupuoli tiedetään varmaksi vasta synnytyksen jälkeen, mutta tälläinen tutkiminen on hauskaa ajanvietettä raskausaikana. :girl_wink:

   

  Eli tähän pinoon kuvia ja arvuutteluita sukupuolesta :) 

   

  Tässä taustaa asialle: http://www.ingender.com/gender-ultrasound/nub-theory.aspx