Virkkula

Aktiivijäsen
 • Content count

  525
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Virkkula

 1. Kp 19 voimakasta alaselkäsärkyä välillä vasemmalla puolella.vasemmalta kans särki oviksen aikaan Kp 20 voimakasta juilimista illalla nukkumaan mennessä Kp 21 nega 2h pidätetyllä pitsalla. Alavatsalla tuntemuksia kipuja
 2. 26.7 Aiemmin voimakas kipu oviksen aikaan ja silloinki vastaavaa polttelua alavatsalla. Kumin kanssa oltiin. Kp 18 alavatsaa polttelee (ei sukkapuikkokipua kuten vissiin aiemmissa raskauksissa)
 3. Kp 19 voimakasta alaselkäsärkyä välillä vasemmalla puolella.vasemmalta kans särki oviksen aikaan
 4. Jep vauvakuumetta kolmannesta on hankala kokonaan unohtaa. Mut mies ei vieläkään ole suostunut kolmanteen. Onneksi meil on kaksi isompaa ihanaa lasta
 5. Nostelen tätä ketjua. Meillä tytöt syntyivät noin 51-51cm ja ekat kolmee kuukautta mentiin koossa 50. Toki osa vaatteista oli myös 56, koska osa vaatteista vaan on kapeaa mallia. Tykkäsin pitää just sopivan kokoista, jotta vauvaa oli helpompi käsitellä.
 6. Herätelläänpä tätä ketjua hiukan. Samat kuviot näyttävät jatkuvan näin 2022 vuonna, eli meillä esikoisen kulkee kavereitten kanssa kävellen kouluun ja takas. Välillä oon mennyt vastaa kävellen kun oon halunnut saada liikuntaa keskelle etätyöpäivää. Luokkien koot on täällä sellaista 24 lasta suunnilleen ja ekaluokkalaisia on 3 ryhmän verran. Se tuntui näin pienen kyläkoulun käyneeltä hurjalta määrältä. Se melun määrää välitunnilla on korvia huumaava jos sattuu välkällä koulun vierestä menemään. Eipä ihme ku esikoisen tykkää sit rauhassa kotona olla. Onkos tänne puolelle eksynyt joku muukin lueskelemaan?
 7. En muista vastailinko jo tänne. Mutta esikoisen ja kuopuksen ikäero on 2,5vuotta aika tarkalleen Oikein hyvä ikäero sillä ovat leikkineet aina paljon yhdessä.
 8. Molemmissa raskauksissa pahaan oloon auttoi se mitä moni muukin täällä sanoi. Eli säännöllinen syöminen ja pahan olon iskiessä jonkun pienen syöminen. Mulla oli mukana kaikkialla tyyliin suolakeksejä, vettäz raakapatukoita (Barebarin tyylisiä) ja purkkaa. Purkalla sai välillä pahan maun suusta ja se jo helpotti.
 9. Tämäpäs ketju on hiljentynyt valtavasti. Olisiko aika saada tähänki vähän eloa?
 10. Heipä hei kaikki! Koska kuukausiketjussamme on niin hyviä keskusteluita ollut nub:n perusteella sukupuolen määrittelystä, päätin avata keskustelua aiheesta tällekin puolelle. Aihetta ei kannata turhan vakavasti ottaa sillä tokihan vauvan sukupuoli tiedetään varmaksi vasta synnytyksen jälkeen, mutta tälläinen tutkiminen on hauskaa ajanvietettä raskausaikana. Eli tähän pinoon kuvia ja arvuutteluita sukupuolesta Tässä taustaa asialle: http://www.ingender.com/gender-ultrasound/nub-theory.aspx
 11. Vedet meni 38min ennen vauvan syntymää
 12. Othilia tästä kuvasta en takuuvarmasti nubia löydä. Mutta jos tuo yksi on se niin sit ois tyttömäinen nub
 13. Täällä on esikoinen palannut takaisin rinnalle. Noin 7viikkoa mentiin tässä hyvin vähillä imuttelukerroilla ja nyt oon taas alkanut herumaan. Ei näköjään loppunutkaan tämä imetys
 14. Mie luulin et rv 18+0 ois ollut vika imetyskerta. Väärinpä luulin.. nyt on menossa 21+0 ja tyttö käy lähes päivittäin kokeilemassa. En usko et sieltä mitään tulee mut annanpa käydä. Kun selkeästi se on lohdun hakemista
 15. Bertta nubia en kuvasta kunnolla hoksaa mut ei siel näytä ainakaan mikään ylöspäin sojottavan. Siksi mie heitänki tyttöä Mutta tosiaan hiukan epäselviä kuvia joten ei yhtään voi varmasti sanoa. Minäkin veikkaisin tällä hetkellä Ronjalle tyttöä keskimmäisen kuvan perusteella.
 16. Diamante jos mie oikein katsoin niin poikamainen nub olisi saatan kyllä jalan luuta katsoa, mut tosiaan ois hiukan ylöspäin kallellaan.
 17. Maidon tulo selkeästi vähentynyt..en saa itse irti pisaraakaan mutta tyttö käy 3krt ainakin päivässä rinnalla. Mut aika vähän aikaa viihtyy. Katsotaan päästäänkö edes 2v asti (2vkoa synttäreihin)
 18. Anis kuva on aika rakeinen joten itse en hoksaa tuosta nubia. Kallo kuitenkin on aika pyöreä joten sen perusteella ois tyttö mut maha sitten taitaa täyttää pojan kriteerit Eli en osaa tuon kuvan perusteella sanoa kumpaa ois. Eikö ollut paljon apua
 19. Muistaakseni se menee niin, että pojan maha alkaa pyöreänä hetimmilleen ja tytön maha on pisaramaisempi eli pyöristyy alempaa ☺
 20. Graah. Eilinen 4h pyöräreissu ei tehnyt hyvää kuin päälle. Häntäluu kipeä ja molemmat jalat kipuilee kuin oisivat irti. Onneksi yöllä sai nukuttua. Tänään aamu kivutta mut nyt oon sit vähän sohvan vankina..
 21. Lauloin esikoiselle laulukirjasta hänen valitsimiaan lauluja. Kun vuorossa oli äidin syli, niin itkuhan siinä pääsi. Oli aika hankala laulaa kun kurkussa oli iso möhkäle
 22. Nostelenpa tätä vanhaa postausta koska aihe on mielenkiintoinen Eka synnytys yllätti kivuliaisuudellaan ja sillä kuinka ajantajun kadotti supistusten alkaessa. Olin myös kuvitellut synnyttäväni luonnollisesti mutta eipä synnytys todellakaan mennyt niin. Katsotaan miten seuraavassa menee Ponnistaminen ei ollut kivuliasta kuin vasta pään kohdalla, mutta se "repeän kokonaan" -tunne oli aikamoinen. En uskaltanut ponnistella tarpeeksi kovasti sen vuoksi.
 23. Esikoisesta oli kans puolen välin jälkeen liitoskipuja, mut karseeta kun jo nyt on tästä tokasta. Ihan parin päivän aikana on kivut tulleet kun ollaan käyty bussilla keskustassa kaupoissa. Vissiin liian rankkaa Raskausviikkoja nyt 14+6 ja esikoinen täyttää kohta 2v. Uutena kipuna on tullut voimakasta kipuilua reiteen..tuohon etuosaan. Mistähän se johtuisi? Jumpannut en ole kuin pari päivää sitten joten niistä ei pitäisi johtua.
 24. Maallinen olento mieki kallistun poikaan. Jos tuo katsomani kohta on nub niin se on ylöspäin kallellaan
 25. Maallinen olento muistaakseni vasta +12 viikon ultrakuvat on luotettavimpia sukupuolen arvailuun Parhaiten sukupuolta pääsee arvailemaan kun kuva on sivuprofiilista ja vauva näkyy niissä kokonaan, eikä peity "paikat" . Niissä kyl harjaantuu ja alkaa etsimään eri vihjeitä, kun tarpeeksi monta ultrakuvaa tutkii. Niin ainakin itse oon hoksannut. Aiemmin oli ihan hepreaa koko homma, mut yhtäkkiä hoksasikin et mitä pitää tutkia. Onnea maam tytöstä! Lurutin näkyy tyttömäinen nub minunki silmään ja Minnin kuvista nubia en hoksaa, mut se pään muoto on mielestäni enemmän kuin pojalla (kulmikas)