Tilda83

Aktiivijäsen
 • Content count

  674
 • Joined

 • Last visited

About Tilda83

 • Rank
  Aktiivi
 • Birthday 06/19/83

Recent Profile Visitors

672 profile views
 1. From the album Tilda

 2. Kyllä siinä toinen viiva selvästi on, mutta mun mielestä se on väärässä kohdassa... testiviiva on yleensä kauempana kontrolliviivasta.
 3. Alempi eilinen, siitä mä edelleen löydän sen paikan mihin viivan pitäisi tulla. Tän päiväisessä ei näy mitään.
 4. Testiajalla ihan vitivalkoinen nega. Ei mitenkään saa edes kuviteltua viivanpaikkaa.
 5. No nyt mä vasta hulluksi tulenkin. Voisko joku tarkkanäköinen tulla kattomaan livenä tota testiä? :D Aamulla uusiksi. Laitan kuvan, jos siinä on mitään häivähdystä.
 6. Dpo10 (punktiosta), pp8 alkionsiirrosta, päiväpissasta tehty testi.
 7. Tässähän ei näy yhtään mitään, eihän?
 8. Kp1 lasketaan siitä päivästä kun alkaa kunnon (verinen) vuoto.
 9. 1.Uusi lapsettomuusklinikka voi pyytää tiedot edellisestä paikasta, teidän täytyy allekirjoittaa tietojen luovutuspaperi. Muistaakseni näin, joki viisaampi korjaa jos olen väärässä. 2.Kierronkartoituksessa tehdään ultra ja verikokeita, eli tikuttaminen ei riitä. Mutta jos ne on tehty edellisessä paikassa, niin tarvittavat tiedothan saa sitten sieltä.
 10. Onko synarelaa yleensä hyvin saatavilla pienemmistäkin apteekeista? Mietin tässä, että meenkö suosiolla isompaan apteekkiin vaiko siihen mikä on lähimpänä...
 11. Hirveen hyvä kysymys. Mä en usko, että on niin minuutin päälle. Ehkä joku viisaampi osaa vastata?
 12. Jos alkaa klo 18 jälkeen, niin kp1 on seuraava päivä.
 13. Me ollaan Helsingin nkl:lla ivf-jonossa (joulukuun alusta asti) ja meille sanottiin, että kesäkuussa on meidän vuoro. Nyt mietin, että jos tehdään pitkän kaavan mukaan, niin tarkoittaako se, että synarela aloitetaan kesäkuussa alkavassa kierrossa vai punktio tehdään sillon?
 14. Munasolu elää noin vuorokauden irtoamisen jälkeen (jos ei siis hedelmöity..)
 15. Mulla ois kysymys liittyen pistoksiin. Tässä kierrossa, kun olen pistänyt Puregonin, niin joka kerta kun vedän neulan ulos ihosta sieltä tulee tippa lääkettä ulos. Mun mielestä edellisissä hoitokierroissa näin ei käynyt... Teenköhän mä nyt jotain väärin? Vatsamakkarasta kiinni, neula sisään, painetaan nappi pohjaan, päästetään makkarasta irti, odotetaan hetki ja vedetään neula ulos. Onko kellään muulla tullut lääkettä ulos?