Tiuski

Jäsen
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

About Tiuski

 • Rank
  Aloittelija
 1. Meillä on sairaalaan matkaa reilu 100km, kahdessa synnytyksessä on menty omalla autolla.Esikoisen kohdalla mies ajoi, toisella kertaa minä - hyvä ettei ole tutkia tuossa matkalla, sen verran kovaa mentiin ! Tässä kolmannessa raskaudessa tarjoitus olisi mennä myös omalla autolla jos tilanne sallii, toisaalta synnytyksen kestot on lyhentyneet lapsi lapselta.
 2. Aika hauska! Taulukon mukaan ekan piti olla tyttö, poika tuo kyllä on. Toisen kohdalla oli oikeassa, tyttö . Tämän kolmannen kohdalla lupailee tyttöä, katsotaan miten käy.
 3. Muistaakseni meikkasin kyllä ja lapsien vauva-aikanakin joka päivä kun johonkin ihmisten ilmoille lähdettiin. Meikkaaminen on mulle vähän kuin harrastus, vartti omaa aikaa aamuisin.
 4. Kyllä mies varmaan jäisi kotiin, meillä on palkat ja koulutustaustat aika samanlaiset joten taloudellisestikin se olisi mahdollista. Kahden ensimmäisen lapsen aikaan minä olin kotona ja mies vain isyyslomilla.Katsotaan nyt miten tämän kolmannen kanssa käy.
 5. Paketin sisältä on mun mielestä ollut tosi vaihteleva, välillä tuntuu että tulee pelkkiä näytekokoja ja paketin todellinen arvo ei ole niin suuri mutta esim. nyt lokakuussa mukana oli kolme täysikokoista tuotetta ja muutama näyte.Pelkästää tämänä yhden kuukauden perusteella suosittelisin mutta pitkällä tähtäimellä olen vähän epävarma jatkaisinko tilausta enää.
 6. Päivähoitouran aikana ei kertaakaan katsottu tv:tä.Nyt vasta eskarin vanhempainillassa kysyttiin saako lapsen katsoa kerran kuussa elokuvan porukassa perjantaisin.
 7. Tunnukset löytyy varmaan kaikkiin mahdollisiin, kaksplussalle kirjoittelin esikoisen odotusaikana ja osallistuin odotusklubiin. Myöhemmin olen käynyt satunnaisesti silmäilemässä mikä meno siellä on nykyään mutta hyvin moderoidut palstat kiinnostaa nykyään enemmän.
 8. Pitää olla melko läheinen ystävä että alan kyselemään. Jokaisen oma asia ja kyllä odottavat kertovat jos haluavat.
 9. Kaksplus tuli ekan ja toisen aikaan ja tilaus loppui jossain vaiheessa. Kolmannen kohdalla en vielä ole tilannut mitään, tuntuu kyllä ajankohtaiselta.
 10. Esikoisen kohdalla täysin kyllä tunnollisesti mutta toisen ja kolmannen kohdalla en enää niinkään.