Metsäprinsessa

Aktiivijäsen
  • Content count

    435
  • Joined

  • Last visited

About Metsäprinsessa

  • Rank
    Aktiivi
  1. Mä sain ihan hullut naurut tolle Martan päärynäepidsodille Mä itkin ihan kamalasti kun Emmerdalen John kuoli kun oli ne lapset ja kaikki. Sit rupesin selittää miehelle (joka ei sarjaa seuraa), että mitä siinä tapahtui niin rupesin uudelleen itkemään Sit alko jo kyl vähän naurattaa samalla.
  2. ^^Täällä on tilanne sellainen, että digi kertoi aamulla raskaana 2-3 Ei oikein mene asia tajuntaan, mutta jospa se tästä!
  3. Joo-o.. Aika nassakkaa etomista tänäänkin. Nythän tää jännäks menee.
  4. Päivitellääs tännekin vähän omaa napaa kun yleensä tulee vaan tuonne kuumeiluklubiin päiviteltyä... Kp29/28-29 meneillään ja dbo ehkä 14 (en oo tikuttanut). Ensi yönä viimeistään siis pitäisi tädin tulla jos on kiertoon uskominen. Mitään erityisiä THE oireita ei ole ollut. Parina päivänä iltaa kohden lisääntyvää kuvotusta, mutta toisaalta - mahatautiakin on liikenteessä. Maha tuntuu vähän siltä, että täti voisi hyvinkin olla tuloillaan. Yhden tyylipuhtaan hoppunegan testailin sunnuntaina ja digin teen perjantaina jos nyt käy niin, ettei ole punaista näkyvissä... Tsemppiä muille jännäilijöille!
  5. ^ Tästä ketjusta löytyy pitkästi keskustelua aiheesta
  6. Piinapäiviä mennään ja odottavan aika on pitkä... Dpo oletettavasti 3 tänään, joten vielä on piinailtavaa jäljellä.
  7. Onnea Nirputin Yosalle voimia, ihan kamalan kurjaa
  8. Voi ei Markke Pahoittelut sinne. Toivottavasti gynellä käynti toisi jotain selvyyttä <3
  9. ^Onnea
  10. Kuukiurulle paljon onnea!
  11. Markkelle tsemppiä kovasti ja Maisamoulle hyviä seksitreffejä
  12. Markkelle pikkuisesti onnea - toivottavasti kohta isosti
  13. Lainauksen merkit hävis jonnekin, mutta tapelta tää oli: "Mies nauraa mulle kun sanon "purista mua tissistä. Ei kun pikkasen lujempaa" - sen jälkeen totean "höh, ei satu yhtään." Ja miehen ilmeet menee kutakuinkin: :lol:" Tää oli vaan niin hyvä Kauheesti uusia tullut (minä mukaanlukien). Sehän tietää sitten paljon jännitystä
  14. Menkat myöhässä kaks päivää, mutta miinuksen tyrkkäs CB:n digitaalinen...