eltsu81

Aktiivijäsen
 • Content count

  618
 • Joined

 • Last visited

About eltsu81

 • Rank
  Aktiivi
 1. Onko kellään kokemusta sopiiko kierukka käytettäväksi jos on laskeumaa? Epäilen itselläni lievää kohdunlaskeumaa ja mietin vaikuttaako se kierukan sopivuuteen?
 2. Pakko nostaa tätä, kun totesin, että taitaa olla aika yleinen tilanne tässä puolen vuoden hujakoilla
 3. 10kk iässä tuli peräkkäin alahampaat, sitten tulikin kahden kuukauden sisällä 8 hammasta yhteensä Kuopus on nyt vajaa 7kk eikä vielä hampaita. Molemmat ovat kyllä niitä oireilleet ajoittain jo aiemmin (ainakin vahvasti uskon niin).
 4. Meillä 6kk poika, jolla alkoi korvakierre 3kk iässä.. kolmas korvatulehdus todettiin kolmen kuukauden sisällä ja siihen olis alkanut neljäs antibioottikuuri, mutta korvalääkäri päätti putkittaa ja saatiinkin putkitusaika heti seuraavalla päivälle No, nyt on ollut putket kolme viikkoa ja eilen alkoi toinen korva vuotaa flunssan jälkeen..näyttäis kuitenkin että meni tipoilla ohi, kun tänään ei enää ole vuotanut? Missä vaiheessa olette käyneet ns. jälkitarkastuksessa jos putkikorvissa tulehdus? Nyt ei käyty siis näytillä vaan puhuin vaan korvalääkärin kanssa puhelimessa ja saatiin lupa seurata pari päivää tilannetta. Mutta on tää aika rankkaa...en tiedä oppiiko tuo pieni enää ikinä esim. nukkumaan kunnolla? :/ Jos täällä on fb:n puolellakin porukkaa, niin loin sinne just Korvakierrelasten vanhemmat- keskusteluryhmän, vinkvink
 5. Kumpikohan ticketin untuvapussi kannattais ostaa nyt 3kk vauvalle, pienempi 94cm vai suoraan se isompi? Kokemuksia
 6. Meillä siirryttiin Recarosta 10kk iässä istuimeen. Niin ja ainakin kaikissa meiän kaukaloissa ja istuimissa ohjeistetaan laittamaan ne vyöt tulemaan nimenomaan hieman olkapäiden alapuolelta.
 7. Mulla piti paikkansa. Esikoinen kasvoi mahassa keskikäyrällä ja painoi 3,8kg ja toinen meni yläkäyrällä ja painoi 4,3kg syntyessään.
 8. Tästä toisesta tulikin sitten ihan kunnon arpia alavatsalle, vaikka öljysin samalla tavalla..
 9. Vauvan potkut. Ja se ettei tarvitse miettiä/käyttää ehkäisyjuttuja
 10. Aijoo ja töissä olen törmännyt ainakin Ilo-Essiin ja Oma-Elliin (sisarukset)
 11. Tuttavapiiristä seuraavia nimiä/toisia nimiä Pepita, Rosina, Vilina, Sina, Selina, Ciryamo, Reneya
 12. Meiän poitsu 20+1 ja vehjekuva
 13. * Vatsasi on levinnyt sivulle. * Vatsasi on pystyssä, eikä se näy takaapäin. (ei se nyt niin pystykään ole mutta mulla on tilaa sivuille ennen ku takaapäin näkyy ) * Mielesi tekee makeita ja herkkuja ja hedelmiä. * Himoitset suolaista ruokaa, lihaa ja juustoa. *Olit yhdynnässä muutamaa päivää * Olit yhdynnässä ovulaatioaikaan. ennen ovulaatiota. * Viiva vatsassasi päättyy napaan. * Viiva vatsassasi jatkkuu aina rintojen korkeudelle. (ei ole viivaa taaskaan näkynyt) * Vauva potkii hillitysti. * Vauvan potkut ovat voimakkaita. *Edellinenkin lapsesi on tyttö. * Odotat esikoistasi tai edellinenkin lapsesi on poika. * Voit pahoin raskauden alussa ja näytät nuutuneelta. * Et kärsi pahoinvoinnista ja hehkut kauniina. * Olitte stressaantuneita lasta tehdessänne. * Elitte leppoisaa elämänvaihetta lasta siittäessä. * Säärikarvasi kasvavat samaa vauhtia kuin ennenkin. * Säärikarvasi kasvu on kiihtynyt. * Kätesi on aiempaa pehmeämmät. * Kätesi kuivuvat helposti. * Vauvasi sydämen syke on yli 140. * Vauvasi sydämen syke on alle 140. * Olet normaalia kiukkuisempi. * Olet rauhallinen ja hyväntuulinen. * Vauvasi hikottelee usein. * Vauvan isä lihoo odotusaikanasi. * Ikenet verestävät odotusaikanasi. * Jalkasi ovat aiempaa kylmemmät. 6/5 Iltapäivällä ehkä selviää totuus -> toinen poika tulee
 14. Sitä luokkaa taitaa olla. Itse menisin ar-ultraan ehkä jollekin halvemmalle ja halutessa sitten mahd. 4D-ultraan Brunolle
 15. Vihdoin pääsin itsekin äänestämään Eli 12+0 kuului ekan kerran. Taaksepäin kallistunut kohtu ja kokeilin kyllä useamman viikon niitä löytää (11+5 ei vielä kuulunut) ja nyt kuuluikin sitten ihan selkeästi ja enempää etsimättä.