Titiri

Aktiivijäsen
  • Content count

    766
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Titiri

  1. Mukava kätilö, helpohko ja mallikkaasti sujunut synnytys, lyhyt ponnistusvaihe. Oikeastaan mitään ei jäänyt hampaankoloon. (Ehkä välillä tuli orpo olo, kun kätilö meni muualle eikä tiennyt kehtaako ihan pienen mieltä askarruttavan asian takia hälyttää paikalle.) Vauvallakin oli kaikki hyvin alusta asti.
  2. Kolme-neljä pvää synnytyksen jälkeen kestivät pahimmat jälkipoltot. Välillä tuli kyyneleet silmiin.. Sen jälkeen satunnaisesti. Hirvittää, että millasiahan ne on sitten mahdollisen toisen lapsen kohdalla ..
  3. Mulla ilmaantui linea negra muistaakseni joskus ennen rv 20. Tällä hetkellä rintojen väliin on matkaa vajaa 10cm. Eli mielestäni aika ylhäällä. Ja tyttöveikkaus täällä. Eli hevonkukkua nuo uskomukset (ellei nyt sitten käykin ylläri ja tämä olekin poika). (OT: mulla on myös "poikamaha", eli hevonkukkua ne mahan muodotkin ;D.)
  4. Olen kirjannut muistiin, että rv 16-17 rekisteröin ensimmäiset hennot "kuplimiset" vatsassa. Ensimmäinen kyseessä ja istukka takaseinämässä. 20+0 mies tunsi kädelle liikkeen ensimmäisen kerran. Ja oiskohan rv 25+0, kun havaittiin ekan kerran liikkeet mahan päältä silmällä.
  5. Multa taisi tulla kaikenlaisia vuotoja alussa. Ruskeaa, tummanpunaista runsasta vuotoa, kirkkaanpunaista, hyytymiä jne jne.. Vuotelu taisi loppua rv 9 tienoilla. En muista tuliko alussa tuota vpunaista, mutta nyt vastikään tuli rv 30 tienoilla (ja vko tai pari ennen sitä) tuota vaaleanpunaista vuotoa ja veristäkin vuotoa hieman pariin otteeseen. Mulla taitaa vaan olla vuoteluherkkyys ja kenties verisuonia "poksahtelee" tuolla emättimessä, jotka sitten vuotavat. Mitään erityistä syytä ei nimittäin ole löydetty mun kohdalla. Osittain voi kyse olla kuivista limakalvoistakin. Ja oli mulla vähän hiivankin oireita yhteen väliin, joten osa vuodoista voi johtua siitä. Vuotelu voi siis olla normaaliakin (toki tässä vielä on odotus kesken, mutta tähän mennessä kaikki on ollut hyvin), mutta kyllä se aina säikäyttää kovasti.. Kovasti tsemppiä, Nadda! Toivottavasti vuotosi on harmitonta, mutta ymmärrän kyllä paremmin kuin hyvin jos hermostuttaa.
  6. Voi onpa jännää, peukut pystyssä, Winku !
  7. Onnea Kielolle :>
  8. Ekassa neuvolassa 9+4. Tovi etsiskeltiin, mutta löytyi kuin löytyikin . Usein tuossa vaiheessa ei kai välttämättä kuunnella ollenkaan, mutta terveydenhoitaja nyt kuitenkin päätyi näin tekemään,jotta saisin mielenrauhaa, jos sieltä jotain kuuluisi.
  9. Voi apua, pahan pistit Sanghi! Kröhöm, niin, mitä tässä nyt pitäisi jännäillä ?
  10. Minäkin nään tossa väriä! Arvasin tämän, kun puhuit niistä ovisplussista,mahtavaa, Lotta !!
  11. Myöhäiset kiitokset onnittelijoille , vaikkakin täällä on vielä kriisi päällä vuotojen takia. Ikävä sanoa, mutta minä olen lähes aina saanut viivanpaikan noihin pc:n testeihin. Toivottavasti pikku12n kierto säännöllistyy pian!
  12. Kovin on epävarma olo raskauden suhteen vielä, mutta pakko kirjoitella tänne (kopsattu osittain toisesta ketjusta), kun on vielä tuoreessa muistissa. Itsellä olen lukenut muiden tavoin paljon tätä ketjua . Plussan sain dpo 13. Minulla alkoivat kuukautismaiset alavatsakivut kp 6 ja voimistuivat ovulaation lähestyessä, joka oli lämpöjen perusteella kp14. Menkkakivut heikkenivät pikkuhiljaa oviksen jälkeen. Noin viikko ovulaatiosta, ne alkoivat taas hentoisesti ja ovat siitä asti jatkuneet enemmän tai vähemmän voimakkaina. Oviksen jälkeisellä viikolla oli myös muutaman päivän peräjälkeen päänsärkyä. Oviksen aikaan/sen jälkeen hikoilin myös normaalia enemmän. Sitä kesti ehkä noin viikon, mutta nyt se on lakannut. Päänsärky ja hikoilu olivat siis ovisoireita, mutta yhtä kaikki mielenkiintoista, koska tunnistanpa jatkossa, että tällaisistakin oireista voi päätellä ovulaation. Päänsärkyä oli myös pari päivää plussan jälkeen, mutta se taisi johtua jännityksestä . Plussaa edeltävällä viikolla tunsin välillä hentoista huimausta satunnaisesti, tuskin huomattavaa, ja mietin joka kerta, että kuvittelenko vain. Minulla oli myös yleiseltä oireelta vaikuttavaa hengästymistä ja uupumista, mutta tykkään pistää ne toisaalta huonontuneen kunnon piikkiin. Nännikipu/-aristus alkoi oviksen tiennoilla ja kesti jonkin aikaa sen jälkeen, ja vaimeni sitten hieman - alkaakseen pian taas voimistua. Hieman ennen plussaa kipu taisi olla voimakkaimmillaan. En tiedä oliko se toiveajattelua, mutta päivää paria ennen plussaa huomasin, että rinnat olivat muuttuneet aavistuksen turpeammiksi. Plussaa edeltävänä yönä tunsin sängyssä maatessani kiristävää kipua vatsassa ja ikään kuin vatsa"lihakset" olisivat kipeät. Tämä tuntui asentoa vaihtaessa tai venytellessä/kurkotellessa. Ennen plussaa -oireista selkeimmät olivat: nännikipu, menkkapolttelu, ja tuo alavatsan kipu, joista keskimmäinen voisi nyt johtua luonnollisesti tulevista kuukautisista. Nännikipua en itse ole koskaan kokenut kuukautisoireena, joten minun kohdallani se oli lupaavaa. Tuo alavatsan kipukin oli niin erilaista kuin kuukautiskipu, joten siitä oikeastaan toiveet heräsivät. Ja sekin tunne tuli vasta plussapäivän aattona. Ainoastaan nännikivusta olisi voinut aavistella raskautta jo aikaisemmin.
  13. Voi Mesi, oot niin ihana . Kiitos, Tiku ja Rain! Ja pahoittelut Rain, surkea juttu, nuo testit kyllä näyttivät ihan selkeiltä haamulaisilta. Onnea kovasti matkaan, kunpa tärppäisi pian! Sama vieras, kiitos tiedosta . Kiitos, Ferdindano <3.
  14. Hahaa, ihana Silta . Tänään pitäisi olla omien laskujen mukaan 4+3, joten eikö tuo näytä mitä pitääkin? Vierellä tämän päiväinen liuskatesti, kuvattuna noin viiden minuutin kulumisen kohdalla. Toisessa kuvassa oikealla ensimmäinen testi dpo13, keskellä dpo14, sitten tämänpäiväinen dpo17. Tällöin testin teosta oli kulunut ehkä 7-8 minuuttia ja se tummui huomattavasti viiteen minuuttiin nähden. "Lasketaankohan" tuota tummumista, vai onko se viiden minuutin raja asetettu viivanpaikkojen takia? Apteekin oma on dpo15. Aika hymyilyttäviä tuloksia,mutta vuoto huolestuttaa edelleen, ja se, että missä vaiheessa testin pitäisi olla jo kirkuvanpunainen. (Tuli mieleen, että onko täällä ketjua, jossa verrataan näitä testiviivojen kehittymisiä, vai kokeeko foorumilaiset sen luontevana ja ok:na, että niitä lisätään tänne?)
  15. Kiitos Rain <3. Ja voi apua mitä testejä sinulle . Kyllä todellakin heräisi toiveet, minä näen noissa väriä! Kipaiseppa tosiaan apteekin kautta hakemaan uusia testejä varmistukseksi . Mesi, en tehnyt. Kirjoittelin tästä tuonne kartoittajiinkin. Heräsin siis neljän aikaan aamuyöllä ja oli käytävä wc:ssä . En unenpöpperössä älynnyt testata enkä sitten tahtonut pahoittaa omaa mieltä testaamalla liian laimealla virtsalla. Onnistuisikohan huomenna .
  16. Kiitos Silta <3. Voi kun pysyisikin matkassa, hieman on taas fiilikset matalalla. Niin ja tuosta ed. testistä, Mesi,se eilinen testi on tämänpäivänen, kun en viitsinyt uutta viestiä spämmätä tänne, kun olin itse viimeisin kirjoittaja!
  17. Kiitos Kaarinna ja Mesi kommenteista <3. On tää jännitysnäytelmää. Ps. Mesi, huomenaamulla teen sen digin , ellei kunnon vuoto ala.
  18. Kiitos Ferdindano ja Mesi <3. Tänä aamuna tuli taas selkeä plussa, mutta hitaammin jase vahvistui eilisen vahvuiseksi vasta testiajan jälkeen, joten saas nähdä. Jatkan testailua .. Muoks. eri testi kyseessä kuin aikaisemmat, mutta kuvittelenko vain, että suunta näyttää paremmalta. Pliis sanokaa että eihän tässä vaiheesaa vielä tarvi olla kirkuva tuon testiviivan?!
  19. Kiitos kaikille kommenteista -en vain tiedä osaanko vielä "ottaa onnitteluita omakseni":). Eipä se auta, Iiki, kuin seurata tilannetta. Vuotoa ja sitä, että vahvistuvatko testit. GE, olen totta kai jo tarkastanut mahdollisen lasketun ajan . Juuri menee vielä toukokuun puolelle omien laskujeni mukaan,joten tulen sinne sitten jos minulle ei iske aivan kauhea epätoivo tuon vuodon kanssa . Voisin pehmeänä laskuna mennä sinne alkuraskauden hermoilijat ryhmään, hahhah!
  20. Mesi :'). Kyllä taidan tänään käydä apteekin kautta, kun pääsen kotia. Mutta voi olla, että olen terästä ja testailen seuraavan kerran vasta lauantaina jos tuntuu, että on aihetta . Kummasti ei meinaa oikein keskittyminen nyt riittää opiskelujuttuihin, ja tänään olisi tosi tärkeitä juttuja tiedossa, huhhei.. Muoks. nimenomaan jos on aihetta, rupesivat nuo menkkapolttelut nimittäin olevaan sitä luokkaa, että huhhuh..
  21. Kiitos kommentistasi, Tiitiainen. Olen minäkin siinä käsityksessä, että alkuraskauden vuodot ovat yleisiä. Mutta minulla on vuotohäiriötaustaa ja olen vuotanut ovulaatiosta asti enemmän tai vähemmän. Ja eilen ja tänään vuoto on ollut hyvinkin kuukautismaista. Mutta yhtä kaikki mielenkiintoista kuulla kommentteja asiaan liittyen .
  22. Hei kaikki! Minulla on tänään dpo 13. Kuukautiskierto on epäsännöllinen ja kuukautiset on usein käynnistetty teroluteilla, joten normaalia kierron pituutta on vaikea määrittää. Mutta ovulaatio taisi olla kp14. Tein tänään plussatestin, mutta epäilen mm. vuotojen takia biokemiallista raskautta. Sattuukohan kenellään olemaan edes intuitiota, että tuleekohan kemiallisessa raskaudessa useinkin ihan selkeitä testiviivoja? Olen melko lailla sitä mieltä, että tuo muuten on plussa,mutta eriäviä mielipiteitä saa toki esittää .. Olen kyllä hyvin epäilevällä kannalla raskauden suhteen, mutta ne toiveen rippeet .. Huikeita nämä älypuhelimet, kun niilläkin saa pienennettyä kuvia.. Mutta siitä johtuen kuvan laatu meni nyt suttuiseksi. Muoks, toinen kuva. Suttuisempi, mutta siitä huomannee paremmin, että onhan tuossa kai väriä? Niin vielä mainittakoon, että viiva piirtyi testiin noin 2-3 minuutissa, minkä luulisi olevan puolestaan hyvä asia, jos sillä on jotain merkitystä.
  23. Silta, vahvistumistoivotus tännekin, jotainhan siinä jo näkyy !
  24. Elliana, totta kai makuja on erilaisia ja niinhän pitääkin . Lähinnä vaan huvitti .
  25. Hauska ketju! Mutta olipas pysäyttävää bongata oma nimi ja saada sille tyly arvostelu . On täällä sen verran monta nimeä mainittu, että jospa oma ei tämmöisestä paljastuisi . Alina on kaunis nimi (vaikuttanee asiaan, että nimeä on esiintynyt suvussa). Itselleni tulee mielleyhtymä "perinteinen". 9. Sampo?