Mill@

Aktiivijäsen
  • Content count

    263
  • Joined

  • Last visited

About Mill@

  • Rank
    Aktiivi
  1. ^ se on kyllä jännä, miten se LA on kuitenkin jokin henkinen rajapyykki. Vaikka kuinka joka suunnasta toitotetaan, että on ihan normaalia ja yleistä että menee synnytys la:n yli, niin silti jokainen päivä sen jälkeen vaan alkaa tuntua entistä enemmän ylivoimaiselta. Eniten ärsyttää tällä hetkellä ihmiset, jotka kommentoi tyyliin "ai, vastahan sulla on viikon yli" Joo, tiedän kyllä, että voi mennä kaksikin viikkoa, mutta hajottanut on vaan siitä ensimmäisestä ylimenneestä päivästä lähtien.
  2. ^ Joo, näinhän se on..ei ole kovin kivaa olla viimeisimpinä odottajina ketjussa, jos menee yli la:n. 40+4 taas yksi päivä murmelina eikä mitään uutta..huoh. Aamulla taas tirautin ahdistusitkut miehelle, onneksi sekin jaksaa tsempata ihanasti. ♡
  3. Ai täältä löytyy tälläinenkin ketju? Olisin voinut tulla jo aikaisemmin tänne valittamaan, jos olisin tiennyt Tulenpa nyt teidän elokuisten kanssa tänne kärvistelemään kun ei jaksais tuolla omassa heinäkuisten ketjussakaan viimeisimpinä vain valittaa.. Olenkin lähes joka päivä teidänkin keskusteluja seuraillut ja teilläkin alkaa olla jännät paikat käsillä, ainakin Lethe taisi jo päästä tositoimiin! Tsemppiä kovasti Sanghi ja Tossavainen loppumetreille! Niin tiedän tällä hetkellä, miltä teistä tuntuu. Täällä siis tänään rv 40+3 ja alkaa kyllä hajottaa aika pahasti tää odottelu.. Mitään oireita ei ole, muutamia kivuttomia harkkasuppareita päivittäin, siinä kaikki. On ihan epäuskoinen olo, että tästä voisi ikinä synnytys alkaa ja alan päivä päivältä enemmän valmistautumaan ajatukseen että käynnistykseen mennään. Olin jotenkin aivan varma että tämä syntyy ennen laskettua aikaa, kun itse olen syntynyt muutaman päivän ennen, sisareni pari viikkoa ennen ja sisareni lapset kaksi ja kolme viikkoa ennen. Näköjään ei ainakaan omalla kohdalla mene yhtään samalla tavalla kuin äidillä tai siskolla.. Pahinta tässä odottelussa on just se, ettei voi oikein lähteä mihinkään kauemmas ja muutenkin vähän vaikea keksiä enää mitään tekemistä kun tän mahan kanssa liikkuminenkin on aika tuskaista varsinkin näin helteillä..Ollaankin naurettu miehen kanssa, että meillä on mennyt tässä jo pari viikkoa aika lailla päiväni murmelina - tyyliin. Joka päivä toistuu sama kaava: Ensin herätään, vähän syödään, mies lähtee pyörälenkille, minäkin lähden kävelylenkille jos jaksan, sitten lähdetään useimmiten rannalle, tullaan kotiin ja syödään, katsotaan telkkaria, nukkumaan...ja aamulla taas herätään ja huomataan että kas vain, siinähän se maha vielä on.. Ja edellisen päivän kaava toistuu. Tälläistä avautumista siis, tiedän kyllä että viimeistään kahden viikon päästä sitten käynnistellään, joten eihän tässä todellakaan pitkä aika ole verrattuna siihen että yhdeksän kuukautta on jo odoteltu. Mutta tietysti sitä vain toivoo, että oma keho hoitaisi asian luonnollisesti ja tietenkin mahdollisimman pian Niin ja todellakin vessapaperia on alettu ostaa jo perhepakkauksissa lähes joka kauppareissun yhteydessä..
  4. * Vatsasi on levinnyt sivulle. * Vatsasi on pystyssä, eikä se näy takaapäin. * Mielesi tekee makeita ja herkkuja ja hedelmiä. * Himoitset suolaista ruokaa, lihaa ja juustoa. *Olit yhdynnässä muutamaa päivää * Olit yhdynnässä ovulaatioaikaan. ennen ovulaatiota. * Viiva vatsassasi päättyy napaan. * Viiva vatsassasi jatkkuu aina rintojen korkeudelle. (ei viivaa) * Vauva potkii hillitysti. * Vauvan potkut ovat voimakkaita. *Edellinenkin lapsesi on tyttö. * Odotat esikoistasi tai edellinenkin lapsesi on poika. * Voit pahoin raskauden alussa ja näytät nuutuneelta. * Et kärsi pahoinvoinnista ja hehkut kauniina. ( no en nyt tosta hehkumisesta menis sanomaan.. * Olitte stressaantuneita lasta tehdessänne. * Elitte leppoisaa elämänvaihetta lasta siittäessä. * Säärikarvasi kasvavat samaa vauhtia kuin ennenkin. * Säärikarvasi kasvu on kiihtynyt. * Kätesi on aiempaa pehmeämmät. * Kätesi kuivuvat helposti. * Vauvasi sydämen syke on yli 140. * Vauvasi sydämen syke on alle 140. * Olet normaalia kiukkuisempi. * Olet rauhallinen ja hyväntuulinen. * Vauvasi hikottelee usein. * Vauvan isä lihoo odotusaikanasi. ( en kyllä vielä ainakaan ole tunnistanut hikottelua ) * Ikenet verestävät odotusaikanasi. * Jalkasi ovat aiempaa kylmemmät. Kyllä vain! Alan jopa uskomaan näihin juttuihin Rakenneultrassa siis poikalupaus saatu.
  5. From the album masukuvia

  6. Ainoa oire on tähän mennessä ollut mielialojen vaihtelu ja olinkin varma että uusi kierto alkaa, kuitenkin plussasin neljä päivää sitten. Jossain vaiheessa tuntui myös muutaman tunnin ajan outoa kipua jossain syvällä alavatsassa. Muuta ei tähän mennessä, mielenkiinnolla odotan mitä tuleman pitää..
  7. yhden liuskan ja yhden digin
  8. Kiitokset onnittelijoille! Tsemppiä kaikille teille kuumeilijoille ja toivotaan nyt oikein kunnon plussa-aaltoa marraskuulle! Minunkin mieheni on pikku hiljaa alkanut tajuta, mitä on tapahtunut
  9. Varovaiset onnittelut Markelle ja Kuukiurulle! Kuukiuru, kyllä siitä viiva on havaittavissa Näyttää kovasti samalta kuin minun viiva perjantai aamuna. Itse testailin tänä aamuna uudelleen apteekin testillä ja nyt tuli jo selkeästi vahvempi viiva Nyt uskalsin jo näyttää miehellekin. Oli se kyllä jännää, kun kädet täristen kiikutin testin miehelle. Kerrankin meni sekin sanattomaksi. Nyt vain toivotaan että tämä ihme pysyy mukana menossa. Apua, en edes tiedä mitä pitää tehdä seuraavaksi?! Koska sinne neuvolaan voi varata aikaa testin varmistukseen? Summa summarum oireita ei tähän mennessä ole ollut juuri mitään. Se outo vatsakipu pari viikkoa sitten ja melkoiset mielialan vaihtelut viikko sitten.. That´s all. Katsotaan mitä jatkossa sitten
  10. sain tänä aamuna hyvin hailakan viivan testiin..testailin koska tänään oli firman pikkujoulut ja join kyllä lasin viiniä muodon vuoksi ja lähdin kotiin siinä vaiheessa kun muu porukka alkoi humaltumaan. Kyllähän tässä vain kierto venähti taas pitkäksi ja näin ollen mennäänkin nyt vasta dpo:ssa 12 -13. Tänään tuli myös pikkuisen rusehtavaa tuhrua alkkareihin. Huh..kyllähän tässä vähän jännittää miten käy.
  11. Voi eiiii tape! tsemppiä uuden kierron odotteluun!
  12. Onnea tape!!! Ihana isänpäivä plussa! tsemppiä myös muille joilla alkaa olemaan testaaminen ajankohtaista. Itse testasin aamulla vielä negan. Tää kierto on kyllä taas hermoja koettelevan pitkä...nyt olis kp 39, eikä tätiä näy eikä kuulu. Nyt aion odotella rauhassa ensi perjantaihin asti ja testailla vasta sitten jos täti ei oo vieläkään tullu. Mitään oireitakaan ei ole kuukiurun tapaan, olen ollut tosi ärtyisällä päällä. Välillä huomaa tiuskivansa miehellekin ihan ilman syytä, kamalaa.
  13. Testasin tänä aamuna negan..oletetun oviksen jälkeen olisi siis dpo 12, mutta saattoi hyvinkin olla viikkoa myöhemminkin ovis, ainakin limat oli sen suuntaisia. Jos näin, niin olisi vasta dpo 6..toivoa siis on vielä niin kauan kun menkat ei ala Muuta oireilua ei edelleenkään ole, paitsi eilen illalla olin kyllä tosi itkuherkkä, mikä enteilee myös lähestyvistä menkoista...Jos joku sattui katsomaan eilen Sarasvuota niin arvaatte varmaan että pikkuisen kyynelkanavat aukesi Huh huh..kyllä taas voi todeta että aika pieniä itsellä nää arkipäivän ongelmat. Oli kyllä sellainen tsemppi ohjelmassa vieraileella nuorella miehellä, että todella pisti miettimään, kannattaako niistä vastoinkäymisistä masentua! Suosittelen todella katsomaan eilisen jakson, jos ette nähneet. Erittäin positiivisin fiiliksin siis kohti viikonloppua ja ensi kiertoa, jos ei nyt tärpännyt Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua kaikille!
  14. Kiitos iiki! tape, souls ja raitahousu tosiaan kaikilla jännät paikat lähiaikoina. Pidän teidän puolesta peukut pystyssä ja toivon +++ Mulla ei tosiaan mitään muita oireita ole ilmaantunut sekä vatsakivun jälkeen. Toisaalta ei mitään menkkaoireitakaan.. yleensä tähän aikaan ilmaantuu muutama finni poskea koristamaan ja pinna on jokseenkin kireellä. Nyt en ole huomannut kumpaakaan. Joten toivotaan pöppis että oireettomuus tosiaan olisi oire!
  15. Hei kaikille Taidanpa minäkin nyt ilmoittautua mukaan, kun huomaan aina uudelleen palaavani tänne taustalle ja olen hengessä mukana ja jännitän kaikkien puolesta. Täällä on tosiaan ihana tsemppi ja tukiverkko. Meillä siis mieheni kanssa yk 2 menossa, ovista yritin eka kierrossa tikuttaa, mutta aika huonolla menestyksellä. Minulla hommaa vaikeuttaa melko epäsäännöllinen ja pitkä kierto, heittelee 35 -42 päivän välillä. Tässä kierrossa ollaan otettu ehkä vähän rennommin eikä mietitä niin tarkkaan oikeaa ajoitusta. Oletetun oviksen mukaan nyt mennään dpo 8 -10 tienoilla..pari päivää sitten oli alavatsassa todella erikoista kipua parin tunnin ajan. Ehkä se oli tuleviin menkkoihin liittyviä kipuja, mutta sellaista en ole vielä koskaan tuntenut ja siis oli niin voimakas että kadulla kävellessäni jouduin hetkeksi pysähtymään ja haukkomaan henkeäni. Testailun olen ajatellut jättää viikonloppuun. Väistämättäkin sitä kyllä huomaa välillä haaveilevansa, miten ihanaa olisi ilmoittaa miehelle iloisia uutisia isäinpäivänä...