_Ninnu_

Jäsen
 • Content count

  84
 • Joined

 • Last visited

About _Ninnu_

 • Rank
  Tavis
 • Birthday 09/29/87

Profile Information

 • Location
  Tampere

Recent Profile Visitors

279 profile views
 1. Esikoinen syntyi, kun olin muutamaa kuukautta vaille 27v ja jos kaikki menee hyvin, niin toinen syntyy juuri, kun olen täyttänyt 34v.
 2. Kaksin ei olla oltu missään vaiheessa, koska mun 6/14 syntynyt tyttö asuu 50/50 mulla ja isällään. Tämän pikkusisaruksen syntyessä ollaan oltu nykyisen mieheni kanssa yhdessä vasta noin 11kk.
 3. Jos kaikki menee hyvin, niin esikoinen on n. 7v 3kk (synt.6/14), kun tämä toinen syntyy (LA10/21).
 4. Mä tuun tänne kuumeilemaan, vaikka en ikinä ajatellut, että näin kävisi. Minulta löytyy jo entuudestaan 6/14 syntynyt tyttö, jonka olin ajatellut jäävän ainoaksi lapsekseni, mutta nyt liki 33 vuotiaana uuden miehen myötä olen havainnut orastavan vauvakuumeen nousevan esiin. Miehellä ikää 45 vuotta ja hänellä on yksi 18 vuotias lapsi. Ei olla siis ensimmäistä kertaa asialla, toisin kuin keskenämme. Olimme tämän miehen kanssa kyllä puhuneet, että meille ei koskaan lisää lapsia tule, mutta näköjään hänenkin mielensä voi muuttua. Tjottaillaan nyt sitten, eikä oteta sen enempää paineita. Itselläni on kuitenkin aina ollut vaikeuksia raskautumisen suhteen pcos:n vuoksi, mutta olen kuitenkin luottavaisin mielin tämän parhaillaan käynnissä olevan painonpudotusprojektini kanssa, että se tähän tilanteeseen auttaa, kuten aiemminkin.
 5. Meillä on suunnitteilla matka Tampere - Alicante ja Ryanair olisi tällä hetkellä mieluisinpana lentoyhtiönä halvan hintansa ja Tampereelta lähtevän lentonsa vuoksi. Onko kenelläkään tuoreita kokemuksia kyseisestä yhtiöstä? Neiti olisi reissun aikana himpun päälle 1 vuoden, eli matkustaa koneessa turvakaukalossa/-istuimessa? Kaukalon ja matkarattaat saa ilmeisesti viedä ilmaiseksi? Meneekö ruumaan menevistä laukuista lisämaksua, jos siis jokaisella on oma matkalaukku ja tämän lisäksi luultavasti vain minulla olisi käsimatkatavaroita? Ensimmäistä kertaa olen itse varailemassa matkaa ja vielä vauvan kanssa, niin on vähän hakusessa nämä asiat.
 6. Omalla autolla ja matka taitaa olla n. 2-3km.
 7. Perheille tekstareilla ja muille kuvalla facebookissa.
 8. Käynnistyi spontaanisti supistuksilla 39+2 aamuna.
 9. Kuuma suihku, särkylääke, lämpötyynyt ja epiduraali. Toimivat kohtalaisesti, tosin epiduraalista huolimatta ponnistusvaihe oli kivulias.
 10. Pco:ni vuoksi ei ehkäisyä ollut käytössä ollenkaan, koska olin täysin varma, että luomusti en raskaaksi tule. Tärppi tuli täytenä yllätyksenä parin kuukauden karppauksen jälkeen, jolloin suhdettamme oli takana vuosi, eli voisi melkein sanoa, että tjot-meiningillä "yk12", vaikkei edes yritetty. Tapasimme miehen kanssa ensimmäisen kerran 29.9.12 ja 29.9.13 olen laskelmien mukaan raskautunut.
 11. Mä ostin kaupasta vapun aikoihin pari pulloa sitä Marlin simaa (pullo kesti n. pari päivää) ja vasta toisen pullon avatessani tajusin, että alkoholia niistä hieman löytyi. Aluksi hieman panikoin asiaa, mutta miehen järkipuheista tajusin, ettei mistään maailmanlopusta ollut kyse alkoholin vähyyden vuoksi ja pystyin juomaan simani ilman sen suurempia tunnontuskia.
 12. 26 (syyskuussa 27) ja mieheni 25 (lokakuussa 26).
 13. Muksu, bebe tai vauva. Eli "tylsällä" ja tavallisella nimityksellä mennään.
 14. Äidilleni kerroin heti plussatestin jälkeen ja isälleni n. 2-3 viikkoa myöhemmin. Miehen vanhemmille kerrottiin lähempänä nt-ultraa, olisikohan ollut rv 9 tai 10. Kaikki ottivat uutisen suht. rauhallisesti. Äitini ehkä innostui kaikista eniten, kun on jo pidemmän aikaa lapsenlasta "tilaillut".
 15. Pakkaus tuloillaan meillekkin.