Crown

Jäsen
  • Content count

    41
  • Joined

  • Last visited

About Crown

  • Rank
    Tavis
  1. Ultrat pitäneet paikkaansa
  2. 40+2, spontaanisti käynnistyi.
  3. Ennen saliin menoa lääkäri vielä ultrasi ja painoarvio oli 3500g. Muutamaa tuntia myöhemmin meille syntyi liki 4,5kg typykkä.
  4. Me oltiin oltu 6,5 vuotta yhdessä, kun yritys alkoi.
  5. Me lennettiin kesällä Nykiin ja saatiin sekä meno, että paluulennoille silloin 9kk ikäiselle oma paikka. Otettiin ihan sitä varten Maxi-Cosin istuin mukaan, se kun sopii kiinnitettäväksi lentokoneen penkkeihin. Paluulennolla ei meinattu ensin saada neidille paikkaa, koska turistiluokka oli täysi. Ihana matkustamohenkilökunta kuitenkin järjestin meidän vieressä istuvan miehen bisnesluokkaan istumaan ja saatiin näin ollen vauvalle oma paikka. Mannerten väliset lennot lennettiin Deltalla. Omasta paikasta huolimatta pitkä lento ei tietenkään sujunut ihan vain kaukalossa köllöttäessä Minulla oli Manduca mukana ja siinä sitten kannettiin miehen kanssa vuorotellen neitiä. Sai itsekin sitten samalla jaloitella
  6. Onko kukaan käynyt Saksan Legolandissa? En ole koskaan kuullut sieltä kenenkään kokemuksia ja se kiinnostaisi
  7. Se riippuu niin tilanteesta ja henkilöstä. Lähimmiltä ystäviltä voin kysyä, mutta esimerkiksi en tutuilta.
  8. Meidän 3v4kk osaa pukea kaiken muun, paitsi takin. Tai no Miniaturen Vito hupparitakin vetäisee kyllä päälleen, mutta normaalia takkia ei onnistu pukemaan. 2,5 vuotiaana alkoi pukemaan sisävaatteita päälleen melko säännöllisesti
  9. Meillä 3-v jätti päiväunet, kun häneltä vietiin tutti 2-vuottissynttäreiden aikaan. Nukkuu kyllä, jos satutaan olemaan otolliseen aikaan autolla liikenteessä, mutta muutoin ei. Öisin nukkuu noin 11-12 tuntia.
  10. Kerrotaan vasta ultran jälkeen. Odotan parhaillani pääsyä ar-ultraan äitipolille.
  11. Ihan hirveä väsymys ja jatkuva palelu. Varsinkin iltaisin tuntuu, että saa kääriytyä eskimoksi, jotta tarkenee Nämä alkoi siis jo ennen kuin tajusin edes, mistä voisi olla kyse.
  12. Vauvakuume on jotenkin hyvin kokonaisvaltaista kaipuuta minusta. Tieto siitä, ettei vauvan saaminen ole itsestäänselvyys, lisää sen herkkyyttä. Omalla kohdalla ehkä myös ikä lisää kuumeen määrää.
  13. Ostin 2 kpl testipakkauksen. Eka testi näytti jo plussaa, mutta viiva tuli vain puoliksi. Tein samana päivänä vielä toisenkin testin ja siihen piirtyi ihan normaali viiva. Seuraavana päivänä oli vielä pakko tehdä CB:n viikkonäyttötesti, ja siihenkin tuli lukemaan Raskaana sekä viikot. Kolme testiä siis tehty.
  14. Kouralliselle ihmisiä olen kertonut plussasta. Haluan odottaa ensimmäiseen ultraan asti, ennen kuin kerron muille. Toivottavasti sen jälkeen on hyviä uutisia!