Maisamou

Ylläpitäjä
 • Content count

  1537
 • Joined

 • Last visited

About Maisamou

 • Rank
  Addikti

Recent Profile Visitors

7164 profile views
 1. @Snapper mullahan oli tasan vuosi sitten samat pohdinnat! Ovitrelle puoliintuu 30 tunnissa, ja koko satsi oli muistaakseni 1500 yksikköä. Siitä voi sitten laskea, kuinka paljon on 6 napsautusta... toisaalta ovitrellehän nimenomaan poistuu kehosta, jolloin raskaustesti lähtisi ennemmin vaalenemaan kun vahvistumaan, jos ei olisi oikea raskaus kyseessä. Lisäksi en usko että se antaisi noin vahvoja viivoja! Eli superpaljon onnea, ihana joululahja! Meidän joululahja on jo melkein 4kk
 2. Tällä kombolla onnistuttiin, eli toinen PAS, tukena ovitrelle ja luget. Tällä kertaa saatiin vauva syliin saakka
 3. @Snapper tosi surullista voimia tulevaan! Olen kuitenkin samaa mieltä kuin @Helmi2015, se että raskaus alkoi on tosi hyvä merkki. Sitten kun te aikanaan, toivottavasti pian, onnistutte, kaikki nämä koettelemukset ja siihen käytetty aika ja vaiva tuntuvat pieniltä.
 4. @Snapper Mä oon syönyt 200 mg rautaa päivittäin ihan koko raskauden alusta (+50 mg mitä on raskausvitamiineissa). Mulla on raudanpuuteanemiaa taustalla, ja ferritiiniä (rautavarastoja) on testattu nyt raskauden aikana pari kertaa.
 5. From the album Maisamoun päikkykuvat

 6. From the album Maisamoun päikkykuvat

 7. From the album Maisamoun päikkykuvat

 8. @Snapper onnea tuhannesti ja paaaaljon tarrasukkia pienelle!
 9. @Snapperin tilannetta kurkkimassa
 10. Tämän illan tai viimeistään huomisaamun testi kertonee, mihin suuntaan on menossa. Piinaavaa odottaa, tiedän! Mulla tuli ivf:n tuoresiirron jälkeen hailakka plussa, mutta se kyllä hiipui tosi nopeasti (ja sitten alkoikin jo vuoto). Vielä en heittäisi kirvestä kaivoon, hcg voi nousta hitaastikin!
 11. Selvästi kyllä väriä, toivotaan että vaan hitaasti nouseva hcg!
 12. @Snapper aika haalea on, mutta toivon todella paljon että ois silti raskaus kyseessä
 13. @Hatchling Mielestäni hyvin vahvistunut! Toivotaan parasta!
 14. @sipulinen Näyttää viivanpaikalta
 15. Mä laitan viestiin, että olen vanhempainvapailla ja esimiehen + yksikön yhteissähköpostin yhteystiedot. Sijainen ei vielä ole tiedossa, ja jos parikin vuotta on poissa tiedot saattaa muuttua. En pääse itse muuttamaan ilmoitusta enää sitten kun äitiysloma alkaa, tunnus + sähköposti jäädytetään.