Maisamou

Aktiivijäsen
 • Content count

  1496
 • Joined

 • Last visited

About Maisamou

 • Rank
  Addikti

Recent Profile Visitors

5596 profile views
 1. @Snapper tosi surullista voimia tulevaan! Olen kuitenkin samaa mieltä kuin @Helmi2015, se että raskaus alkoi on tosi hyvä merkki. Sitten kun te aikanaan, toivottavasti pian, onnistutte, kaikki nämä koettelemukset ja siihen käytetty aika ja vaiva tuntuvat pieniltä.
 2. @Snapper Mä oon syönyt 200 mg rautaa päivittäin ihan koko raskauden alusta (+50 mg mitä on raskausvitamiineissa). Mulla on raudanpuuteanemiaa taustalla, ja ferritiiniä (rautavarastoja) on testattu nyt raskauden aikana pari kertaa.
 3. From the album Maisamoun päikkykuvat

 4. From the album Maisamoun päikkykuvat

 5. From the album Maisamoun päikkykuvat

 6. @Snapper onnea tuhannesti ja paaaaljon tarrasukkia pienelle!
 7. @Snapperin tilannetta kurkkimassa
 8. Tämän illan tai viimeistään huomisaamun testi kertonee, mihin suuntaan on menossa. Piinaavaa odottaa, tiedän! Mulla tuli ivf:n tuoresiirron jälkeen hailakka plussa, mutta se kyllä hiipui tosi nopeasti (ja sitten alkoikin jo vuoto). Vielä en heittäisi kirvestä kaivoon, hcg voi nousta hitaastikin!
 9. Selvästi kyllä väriä, toivotaan että vaan hitaasti nouseva hcg!
 10. @Snapper aika haalea on, mutta toivon todella paljon että ois silti raskaus kyseessä
 11. @Hatchling Mielestäni hyvin vahvistunut! Toivotaan parasta!
 12. @sipulinen Näyttää viivanpaikalta
 13. Mä laitan viestiin, että olen vanhempainvapailla ja esimiehen + yksikön yhteissähköpostin yhteystiedot. Sijainen ei vielä ole tiedossa, ja jos parikin vuotta on poissa tiedot saattaa muuttua. En pääse itse muuttamaan ilmoitusta enää sitten kun äitiysloma alkaa, tunnus + sähköposti jäädytetään.
 14. @ashley Voimia sinne
 15. From the album Maisamoun päikkykuvat