Maisamou

Ylläpitäjä
  • Content count

    1537
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Maisamou

  1. @Snapper mullahan oli tasan vuosi sitten samat pohdinnat! Ovitrelle puoliintuu 30 tunnissa, ja koko satsi oli muistaakseni 1500 yksikköä. Siitä voi sitten laskea, kuinka paljon on 6 napsautusta... toisaalta ovitrellehän nimenomaan poistuu kehosta, jolloin raskaustesti lähtisi ennemmin vaalenemaan kun vahvistumaan, jos ei olisi oikea raskaus kyseessä. Lisäksi en usko että se antaisi noin vahvoja viivoja! Eli superpaljon onnea, ihana joululahja! Meidän joululahja on jo melkein 4kk
  2. Tällä kombolla onnistuttiin, eli toinen PAS, tukena ovitrelle ja luget. Tällä kertaa saatiin vauva syliin saakka
  3. @Snapper tosi surullista voimia tulevaan! Olen kuitenkin samaa mieltä kuin @Helmi2015, se että raskaus alkoi on tosi hyvä merkki. Sitten kun te aikanaan, toivottavasti pian, onnistutte, kaikki nämä koettelemukset ja siihen käytetty aika ja vaiva tuntuvat pieniltä.
  4. @Snapper Mä oon syönyt 200 mg rautaa päivittäin ihan koko raskauden alusta (+50 mg mitä on raskausvitamiineissa). Mulla on raudanpuuteanemiaa taustalla, ja ferritiiniä (rautavarastoja) on testattu nyt raskauden aikana pari kertaa.
  5. From the album Maisamoun päikkykuvat

  6. From the album Maisamoun päikkykuvat

  7. From the album Maisamoun päikkykuvat

  8. @Snapper onnea tuhannesti ja paaaaljon tarrasukkia pienelle!
  9. @Snapperin tilannetta kurkkimassa
  10. Tämän illan tai viimeistään huomisaamun testi kertonee, mihin suuntaan on menossa. Piinaavaa odottaa, tiedän! Mulla tuli ivf:n tuoresiirron jälkeen hailakka plussa, mutta se kyllä hiipui tosi nopeasti (ja sitten alkoikin jo vuoto). Vielä en heittäisi kirvestä kaivoon, hcg voi nousta hitaastikin!
  11. Selvästi kyllä väriä, toivotaan että vaan hitaasti nouseva hcg!
  12. @Snapper aika haalea on, mutta toivon todella paljon että ois silti raskaus kyseessä
  13. @Hatchling Mielestäni hyvin vahvistunut! Toivotaan parasta!
  14. @sipulinen Näyttää viivanpaikalta
  15. Mä laitan viestiin, että olen vanhempainvapailla ja esimiehen + yksikön yhteissähköpostin yhteystiedot. Sijainen ei vielä ole tiedossa, ja jos parikin vuotta on poissa tiedot saattaa muuttua. En pääse itse muuttamaan ilmoitusta enää sitten kun äitiysloma alkaa, tunnus + sähköposti jäädytetään.
  16. @ashley Voimia sinne
  17. From the album Maisamoun päikkykuvat

  18. From the album Maisamoun päikkykuvat

  19. @Lotta_ On siellä selvästi jotain, toivotaan! @Doremifa Selkeä haamu, toivotaan vahvistumista!
  20. @Lotta_ Linkki on jotenkin rikki Mä pidän teille todella paljon peukkuja
  21. Mulla on taustalla 2 keskenemoa, molemmat viime vuodelta. Muutenkin raskaaksitulo oli vaikeaa, oltiin siis lapsettomuushoidoissa. Ekan ivf:n tuoresiirrosta alkoi raskaus, joka meni kesken heti rv 5. Kyllähän se suretti, koska oli ehtinyt heräämään toivo että hoidot vihdoin onnistuivat. Kivut ja vuoto oli aivan älytöntä, vuoto kesti ehkä viikon. No, silloin auttoi se että päästiin nopeasti yrittämään uudestaan ja tehtiin pakastetun alkion siirto, josta alkoi raskaus. Kaikki alkoi tosi hyvin ja tunsin liikkeetkin jo tosi aikasin (rv 12), ja oli tunne että "tunsin" vauvan jo, olin ihan varma sukupuolesta ym. Viikolla 15 alkoi selkä- ja mahakivut, ja todettiin kohonneet tulehdusarvot. Jouduin lopulta sairaalaan antibioottitippaan. 4 päivän tiputuksen jälkeen kävi kuitenkin niin, että lapsivedet menivät ja meidän minikokoinen poika syntyi kuolleena. Kivut oli tämän jälkeen enemmän henkisiä, fyysisesti olin ok kunnossa heti, vaikka vuotoa tulikin parin viikon ajan. Nyt olen raskaana taas, viikolla 22. Henkisesti oli tärkeää ohittaa tuo rv 16. Alussa oli tosi epävarma olo, mutta kun viikot on edenneet ja kaikissa ultrissa (käytiin yksityisellä mielenrauhaultrissa) ym. näyttää kaikki olevan kunnossa, on hiljalleen uskaltanut alkaa luottamaan, että tällä kertaa saamme vauvan syliin asti. Vauvan liikkeiden tunteminen helpotti epävarmuutta myös. Dopplerinkin ostin, mutta se oli virhe koska en saanut sydänääniä kuulumaan, nyt en ole moneen viikkoon edes yrittänyt. Menetetyllä vauvalla on paikka meidän muistoissa ja myös hautausmaalla, jossa haluan välillä käydä. Enkä haluakaan unohtaa, koska mulle juuri hän oli todellinen, ja rakas. Alkuun tähän nyt masussa viipeltävään vauvaan oli vaikeaa luoda tunnesidettä, mikä sitten taas aiheutti huonoa omaatuntoa. Nyt voin jo onneksi sanoa että hänkin on hyvin odotettu ja rakas Voimia kaikille keskenmenon kokeneille, toivon että kaikki me saadaan vielä vauvat syliin saakka
  22. From the album Maisamoun päikkykuvat

  23. @sipulinen jotain siinä kyllä näkyy, toivotaan että vuoto ei ala ja viiva vahvistuu!