Leleth

Aktiivijäsen
  • Content count

    303
  • Joined

  • Last visited

About Leleth

  • Rank
    Aktiivi
  1. Meillä käytetään kypärää pyöräillessä molemmat, aina. Ei ole niin lyhyttä matkaa, ettei sitä kypärää päähänsä tulisi pistettyä. Mies jäi viime kesänä lähtiessään liikennevaloista liikkeelle keskusta-alueella päin punaisia valoja ajaneen auton alle. Kiitos pyöräilykypärän selvittiin lievällä aivotärähdyksellä, naarmuilla ja parilla hiusmurtumalla muualla kropassa.
  2. Me ei tulla kertomaan kenellekään. Tuskin halutaan edes itse tietää, jos se jossain ultrassa (mun perussairauden vuoksi varmaan tulee julkiselta puolelta ylimääräistä ultraa rakenneultran jälkeen) tulee ilmi niin tulee, mutta ei kysytä. Osittain syynä on se, että anoppi ja hänen äitinsä eivät yksinkertaisesti pysy housuissaan vaan ostavat rekkalastillisen tavaraa vauvalle sopivassa värissä jos saavat tietää sukupuolen eikä me haluta sukupuolikoodattua tavaraa rekkalastillista, tai rekkalastillista tavaraa noin ylipäätänsä. Ehtivät kyllä ostoksille vauvan syntymänkin jälkeen (vaikka mun mies totesi juuri mummulleen, ettei kyllä kerrota sukupuolta vielä silloinkaan vaan saavat arvailla). Toisaalta mä en halua kaikkien ottavan ennakkoasennetta vauvaan jo ennen syntymää tämän sukupuolen mukaan lupauksen perusteella, joka ei ole mikään kiveenhakattu fakta.
  3. Tanssija - täällä pidetään peukkuja, että tähystämällä onnistuisi. Se on niin paljon helpompi toimenpide toipua kaikin puolin.
  4. Se on se äidinvaisto ja huolissaan saa olla. Mutta kuten lääkärikin jo totesi tuo on _pieni_ reikä, suurin osa (musta tuon kokoisista reippaasti yli puolet tilastollisesti) umpeutuu itsestään ja vaikka ei umpeutuisi niin ei aiheuta välttämättä mitään muutta lapselle kuin sen sivuäänen ja mahdollisen seurannan. Sydän kestää vuotoja todella hyvin yleisesti, ahtaumat on pahempia. Mä tiedän kokemuksesta mistä puhun.
  5. Vilja. Mun äiti ärsyttää tahallaan ja kutsuu sitä Kökkö nimellä. Se kun sointuu hyvin meidän sukunimen kanssa yhteen. Tuleva eno kutsuu pientä Bigfoot nimellä yhden vitsin seurauksena.
  6. Onko sulla todettu, että hormoonitoiminta ei toimi kunnolla? Mulla BMI on 18.5-18.8 riippuen päivästä (tuo heitto tulee jo ihan kilon painonmuutoksesta 58-59kg kohdalla) ja mä tein eilen positiivisen raskaustestin ja yk3 kyseessä.
  7. Mä en tiedä mitä mä ajattelin tehdä sille testille sen jälkeen kun sitä oli ensin hihkuttu, sitten kuvattu ja jätetty miestä varten pöydälle. (Josko se tajuaisi sen merkityksen apremmin heränneenä?) Nyt ei trvi enää miettiä, koska meidän kollipoika päätti hakea sen pöydältä (jonne sillä ei ole edes lupa mennä) ja pureskella sen palasiksi.
  8. Kiitos mesi ja emmiko! Maisamou - pahoittelut.
  9. Kp28/25-27 dpo12 Kuva
  10. Mä tein taas sen varmaan pian perinteeksi muodostuvan dpo9 negan tänä aamulla. Ihan vain koska minun piti saada tästäkin kierrosta tehdä se testi. Nyt on kp 25/25-27, jos tämä menkkaolo ei nyt päätä lykätä tälle päivälle sitä kp1:stä, aamulämpö oli hieman notkahtanut joten erittäin todennäköistesti se täti viimeistään huomen aamulla kurvaa kylään.
  11. Viikko pitäisi vielä jaksaa odottaa ennen kuin testaa. En mä jaksa. Toisaalta mä en jaksaisi testata, koska nega se luultavimmin on.
  12. Ovisplussa! Nyt vaan hyödynnetään se.
  13. Mesi - Mulla ei piirtynyt useampaan päivään niihin yhtään mitään. Jos ei tietäisi mihin kohtaan se viiva tulee niin ei olisi pystynyt edes arvaamaan. Viime kierrossa sama juttu. Tänään sain aikaiseksi jo haamun, joten eiköhän se tästä lähde vahvistumaan.
  14. mesi - vähän samat fiilikset täällä. Ovistikkuun ei piirry mitään ja nyt kp13. Viime kuussa mä sain ovisplussan kp14 aamulla ja kp12 oli väriä enemmän kuin viivanpaikassa ja kp13 oli testissä jo selkeästi haamu eli pitoisuudet nousussa.
  15. Älä ota tätä minään hyökkäyksenä tai pahalla. On erittäin todennäköistä, että hän tietää ne kikkakolmoset ja se, että sä kerrot niistä vaan suututtaa. Kun yleensä ne hyvää tekevät neuvot siitä, että ootko kokeillut asiaa x on persiistä, varsinkin jos sitä asiaa x on kokeiltu.