Mistie

Aktiivijäsen
  • Content count

    299
  • Joined

  • Last visited

About Mistie

  • Rank
    Aktiivi
  1. Rv 33+2 syntyivät pienokaiset 1745g ja 1405g painoisina. Tehohoidon puolella yön tai kaksi, sen jälkeen jatkohoidon puolelle keräämään painoa ja viikkoja, sekä opettelemaan syömistä Kotiutuivat noin 3,5 viikon iässä, tänään täynnä huimat 2 kuukautta!
  2. Otettiin kaksi pakkausta ja yksi rahana. Kaksosista saa äitiysavustuksen siis triplana. Tänään juuri haettiin pakkaukset postista Mä tykkään tän vuoden paketin väreistä ja kuoseista, vaikka jotkut niitä haukkuukin
  3. Onnea tuikulle! Täällä yksi tuplien odottaja. Maha on mielestäni jo yllättävän iso näille viikoille. Tykkään siitä kovasti, mutta vähän mietityttää, että mimmonen se on esim. parin kuukauden päästä! Nyt kun ollaan vasta rv 15+3 Odottelen rakenneultraa, joka on vasta noin viiden viikon päästä! Meillä di-di eli riskit vähän lievemmät. Nt-ultran teki lääkäri ja puheli muistaakseni, että rv 24 jälkeen seurattais vähän tiiviimmin asioita. Tähän saakka kaikki mennyt hyvin: alkuraskaus meni yllättävän iisisti, mutta nyt on alkanut huikea väsymys ja päätä särkenyt monena päivänä. Voi johtua kyllä selän jumistakin. Neuvolaan 15+6 ja siellä aattelin kysellä kannattaisko mun jotain rautaa syödä tms. Ainiin ja kävellessä hengästyttää aika helposti. Mitä muille monikko-odottajille kuuluu? Tää vaikuttaa aika hiljaiselta paikalta joten itsekin taidan nyt kirjoittaa vasta ekaa kertaa.
  4. Tähtitomu: Windows-puhelimen (Lumia 820) sovelluskaupasta. Ilmainen ohjelma kuitenkin, ainakin oli silloin.
  5. ^Minäkin oon tehny sen virheen, että oon lukenu noita km-ketjuja Oon saanu liikaa tietoa, vaikka itepä oon nenäni niihin asioihin tunkenu. Oon siis hiukan hermostunut ollu koko ajan, että eteneekö tää raskaus niin kuin pitää ja onko tuolla ihmisalulla kaikki hyvin: syke jne. Huomenna selviää ar-ultrassa. Jos kaikki on kuten pitää, aion yrittää lopettaa stressaamisen. Onneks mulla on tulossa kohta vähän lomailua yms. niin saan ehkä ajatuksia vähän muualle. Sitten kun palailen Suomeen, onkin jo melkein ultran aika jälleen. No, okei pari viikkoa joudun kärvistelemään lomailun jälkeen...huuh!
  6. Merika vaikuttaa uudelta nimeltä, joka on vähän väkisin väännetty Erikasta. Ei oikein sykäytä mua, joten 6. Samu?
  7. Mun mies on nyt töissä toisella paikkakunnalla ja mä sitten päätin huvikseni tehdä testin yön pimeinä tunteina. Noh, mies tietysti jo siihen aikaan nukkumassa... Minä teen ensin liuskatestin, johon ilmestyy nopeasti kaksi viivaa. Sydän alkaa jyskyttää, kun katson sitä tikkua. Nopeasti aivot raksuttamaan! "Mulla on digitestejä kaapissa, äkkiä tekemään semmonen". Mitä ihmettääääää, digitesti näyttää myös "pregnant 2-3", ei tää oo mahdollista! Sydän alkaa jyskyttää yhä enemmän, kädet tärisee ja hiostuttaa. Mietin soitanko miehelle yöllä, laitanko viestin, jonka se aamulla lukee, ilmoitanko seuraavana päivänä - mitä ihmettä teen!?? Noo, laitoin sitten viestin, että "jos heräät tähän niin ilmoita heti" tai jtn sinnepäin. Ei vastausta eli mies ei herännyt. No, ihan sama, soitan silti! Ja niinpä mä tein. Mies unenpöpperöisenä tais olla vähän hämmentynyt, mutta kuulosti kuitenkin ilahtuneelta vaikkei juuri mitään osannut sanoakaan Kotiin tultua parin päivän päästä mies halusi, että teen jäljelläolevan digitestin ja tuijotti sitä siihen asti, kun siihen tuli kaikki samat tiedot kuin mullekin
  8. Möhö ja Papu on mulla ollut käytössä tällä hetkellä. Miehellä ei vielä mitään (eikä yhteisiä) ja noi minunkin voi muuttua, kunhan aika tästä etenee eli noi on nyt ihan tän alkuajan nimikkeitä.
  9. Hyvä jos joku pystyy olemaan noin huoleton. Kunhan ei ole liian huoleton (tai päinvastoin liian hysteerinen) eli ääripäät ei ole mun mielestä hyväksi Ehkä olisi kuitenkin hyvä edes hiukan miettiä, mitä suuhunsa kannattaa laittaa. Esim. kunnolla kypsennetty ruoka ulkomailla, kasvikset ja vesijohtovedellä huuhtelu - liekö turvallista, riippuu kohdemaasta. Samoin jääpalat yms. perinteiset vaaranpaikat ulkomailla vaikkei raskaana olisikaan. Itsekin oon matkalle lähdössä, noin rv 9. Matka on vain noin 10 päivää, mutta lennot pitkät vaihtoineen. Vähän jännittää tuleeko pahaa oloa - tällä hetkellä ei ole vielä, mutta kun viikot tästä vielä etenee...saas nähä! Mulla tulossa reissulla paljon merellä/veneessä olemista ja seilaamista ympäriinsä. Matkapahoinvointi (en tosin yleensä kärsi tästä) yhdistettynä raskauspahoinvointiin olis varmasti aika kivaa Kirjoittelinkin jo toiseen ketjuun tästä ja mulle ehdotettiin sea band-ranneketta. Taidan harkita, ties vaikka toimisi. Reissulla ei ole ketään minulle entuudestaan tuttua henkilöä joten sellaista tukea ei ole paikalla. Uskon kuitenkin, että muut matkustajat (pienryhmä) tukevat minua jos apua tarvitsen ja tietysti ajattelin kertoa raskaudesta heti reissun alussa, jotta tietävät jos olen väsynyt, poden pahaa oloa tms.
  10. Just latasin itelleni sovelluksen "Prego". Siinä kerrotaan mm. laskettu aika monesko kolmannes menossa viikot ja kuukaudet raskaana countdown Sitten löytyy tietoa tämän hetkisen viikon jutuista: minkä kokoinen sikiö on, miten se kehittyy ja millaisia tyypillisiä oireita äidillä voi olla. Lisäksi voi lisätä kuvia kuvateksteineen sekä päiväkirjamerkintöjä. Vaikuttaa näppärältä sovellukselta ja ihan kivan näköinenkin.
  11. Kiitos! Minäkin haluaisin kertoa kaikille! Etenkin vanhemmilleni (äiti varmasti odotellut tätä uutista jo vuosia) ja sisaruksille. Toistaiseksi täytyy kuitenkin vielä olla huutelematta. Lähinnä pessimistinä mietin, että mitä jos kaikki ei menekään hyvin...
  12. Mulla oli rinnat aika arat ja vähän kipeähköt. Ajattelin sen liittyvän alkaviin menkkoihin, mutta toisin kävi! Vähän ollut myös menkkamaisia alavatsaoireita. Eilen siis plussasin eli katsotaan, mitä tuleva tuo tullessaan!Tähän asti selvitty näillä oireilla.
  13. Odottelin kuukautisten alkavan tässä lähipäivinä, mutta koska kierto on yhtä sekametelisoppaa, aattelin ihan huvikseni tehdä testin. Ja plussa tuli, äsken. Tein ensin liuskatestin, johon tuli selkeät kaksi viivaa. Pikainen panikointi ja nopsasti digitestiä tekemään ja se näyttikin sitten 2-3 viikkoa.
  14. Mä tein tunti sitten testin ja positiivinenhan se oli! Olen yllättynyt ja täpinöissäni. Pulssi on jo vähän laskenut tässä viimeisen puolen tunnin aikana. Sitä ennen sydän hakkasi, hiki valu ja kädet täris Mä oon tätä toivonut jo useamman vuoden, mutta tuossa syys-lokakuussa tais mies suostua ehkäisyn poisjättämiseen. Tjot-meiningillä menty enkä uskonut näin käyvän vielä, vaikka toivoinkin. Onnea muillekin!
  15. Hulluillahan on halvat huvit