Hanski77

Aktiivijäsen
 • Content count

  78
 • Joined

 • Last visited

About Hanski77

 • Rank
  Tavis

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Mulla kuulu ekalla neuvolakäynnillä, rv 9+6 jo hienosti sydänäänet. Terveydenhoitaja sanoi, että monellakaan ei vielä tässä vaiheessa sydänääniä kuulu!
 2. Näin mulle neuvottiin, mutta sillähän ei mun tapauksessa oo enää väliä!
 3. Mua neuvottiin oottamaan yhdet menkat ennen kuin jatketaan yritystä!
 4. Mää tein raskaustestin ja tulos oli positiivinen
 5. Keskenmeno 03/08 ja uusi plussa 05/08. Eli yhet menkat ooteltiin ja sitten heti tärppäs uudestaan!
 6. Meilläkin taas yritys käynnissä, tosin nyt meni kunnon tärppipäivät muuttotohinoissa, no ens kuussa pitää keskittyä kunnolla yritykseen!
 7. En määkään oo ostanu vielä mitään vauvatavaroita, oottelen ekana mahollisen plussan ja ostan vasta sitten!
 8. Mulla on kolme kummilasta. Tää on jo tosi hyvä määrä, toki lupautuisin vielä kummiksi jos joku mut siihen tehtävään haluaisi! Ehkä 4-5 kummilasta on mulle se maksimimäärä!
 9. Kyllä pitää olla ainakin kaksi kirkkoon kuuluvaa kummia. Jos ei oo niin sitten ei lasta kasteta. On tosi surullista kuulla, ettei lapselle aina saada kummeja, tosta en oo ennen kuullutkaan!
 10. Kiitos tiedosta Pamina, täytyy katsastaa keskiviikkona tuo 45 minuuttia-ohjelma! Meillä onkin tiedossa muutoksia, muutetaan ihan kohta miehen töiden takia toiselle paikkakunnalle. Ihan kivaa saada vaihtelua! Johan me täällä kerettiinkin asua melkeen kolme vuotta!
 11. Mää tässä oottelen kovasti, että saadaan alkaa uudestaan yrittämään! Toivottavasti pian tärppäis!
 12. Määkin hyppään joukkoon mukaan! Oon 31v ja nyt oltais lapsen tuloon valmiita! Ollaan yritetty lasta syksystä asti ja vasta koin keskenmenon. Ja nyt on taas yritys päällä! Ensin piti saada elää kahestaan ja mennä naimisiin, ennen kuin oltiin valmiita yrittämään lasta. Lapset on aina olleet lähellä mun sydäntä. Oon ollut lasten parissa töissä ja kavereiden ja sukulaisten lasten kanssa on ollut ihanaa touhuta!
 13. En oo vielä raskaana. Mutta ollaan jo päätetty pojan nimi ja tytön etunimikin on jo tiedossa!
 14. Martha: Kiitos kirjavinkistä, pitääpä lukaista tuo.