Naa

Aktiivijäsen
  • Content count

    2954
  • Joined

  • Last visited

About Naa

  • Rank
    Addikti

Recent Profile Visitors

1462 profile views
  1. Meillä oli synnytys ja esikoisen vauva-aika tosi rankkaa, eikä haluttu toista heti perään. Alettiin yrittää toista, kun aika tuntui sopivalta ja tärppäsikin heti. Se päätyi kuitenkin keskenmenoon. Myöhemmin tuli toinenkin km ja lopulta kakkosta yritettiin yli vuosi. Nyt ollaan vähän turvallisemmilla vesillä (rv 22+0) ja ikäeroa on tulossa 3v7kk. Se on aika paljon enemmän kuin olin toivonut. Toivon että näistä ois kuitenkin toisilleen seuraa jossain vaiheessa.
  2. Esikoisesta olen täyttänyt ihan hyvin. Tosin mua harmittaa etten ostanut jotain kivaa vauvakirja vaan aloin vaan täyttää sitä mikä tuli kirjakerhon mukana toiselle on ihana kirja varattuna ja väkisin mietin että onko se epäreilua.
  3. Kun esikoinen syntyi, olin 27 vuotias, tosin täytin 28 sinä päivänä kun päästiin sairaalasta nyt kun toinen syntyy talvella, olen 31-vuotias.
  4. Heippa Mulle Thaimaa on kohteena hyvinkin tuttu (ja siksi valikoitui mietittävien matkakohteiden joukkoon), mutta matkustelu pienen vauvan kanssa ei. Meillä oli tarkoitus lähteä syksyllä/ alkutalvesta reissuun ja lapsemme on sillon 3-5kk. Miten Thaimaassa suhtaudutaan imetykseen? Voinko imettää julkisilla paikoilla, esim. ravintolat? Miten olette huolehtineet lapsen viilennyksestä noin kuumalla? Varjossa tietenkin ja vaippasilleen? Aurinkorasvaa ei noin pienen kanssa voi kai käyttää? Kostea harso tms.? Turvaistuin mietityttää myös. Matkat ainakin lentokentältä hotellille on pakolilisia, niin turvaistuin olisi hyvä olla, mutta kallista turvaistuinta ei kyllä lentokoneen ruumaan viitsi laittaa, joten miten te olette tämän ratkaisseet? Onko jotain muita vinkkejä tuohon matkusteluun noin pienen kanssa?
  5. From the album raskaus

  6. From the album raskaus

  7. From the album raskaus

  8. From the album raskaus

  9. From the album raskaus

  10. From the album raskaus

  11. From the album raskaus

  12. Hei kyselisin täältä että onko jollain kokemusta Gesslein F6 tai Gesslein M6 vaunuista? Pähkäilen noiden ja Emmaljunga Duo edgejen välillä, mut Gessleneussä houkuttais ne puhkeamattomat ja vaihdettavat renkaat. Osaako joku myös sanoa mitä eroa noilla kahdella Gessleinin vaunun mallilla on? Pääosin tuntuu netin mukaan olevan samat toiminnot yms. vähän eri kokosia ovat (siis jossain pituudessa parin sentin ero) ja ilmeisesti F6een saa enempi värivaihtoehtoja, mut onkohan muita eroja? Kiitos vastauksista!
  13. Been kysymykseen minäkin kaipailisin vastausta Ei tajuttu sillon kun asunto ostettiin, ettei tässä ole lämmintä varastotilaa missään. Tulevat vaunut siis varmaan säilytetään olohuoneessa tai lapsen huoneessa mutta jos edes tuon ratasosan voisi säilyttää ulkovarastossa niin sehän jo auttaisi asiaa
  14. Katju: haalea viiva näkyy! Toivottavasti lähtee vahvistumaan!
  15. Oo! Satunen! Hyvin näkyy <3