Katinkainen

Aktiivijäsen
  • Content count

    238
  • Joined

  • Last visited

About Katinkainen

  • Rank
    Aktiivi
  1. Oi vau! Onnea GE! Kyllä se näkyy selvästi!
  2. Muistan ite odottaessa pettyneeni vaunuvalikoimiin. Siellä oli vaan muutama malli ja niistä tarjoukset ja lisähoukutustarjouksia, jos menee myymälöihin (mikä ittelleni ei ihan niin vaan onnistukaan matkojen takia). Seuraavaksi vuodeksi olivat väsänneet jonkun vaunujen koeajoradan, mutta ainakin viereisessä kahvipöydässä oli odottajilla aika pettynyt meininki. Keskustelu jäi mieleen, kun samalla muistin oman pettymyksen vuotta aiemmin. Vaatteita siellä on paljon, mutta ei miusta mitenkään hillittömin alennuksin. Tietysti voi olla, etten vaan tiedä niiden merkkien normaalihintoja ja ovatkin tosi halpoja suhteessa siihen. Itse en raaskinut juurikaan ostella. Enemmän siellä on tietoa ainakin meikäläiselle. Ja jotain uutuustuotteita. Olis luksusta päästä messuille ilman taaperoa, kun mielestäni tollaselle pienelle alle 2-vuotiaalle siellä ei oikein mitään ole. Meillä vaan käytännön syistä ei se oikein onnistu. Vinkkinä sellanen, että kun samalla järjestävät niitä muita messuja, niin niihin liittyvistä lehdistä voi bongata alennuslippuja. Itse löysin alennuksen käsityölehdestä ekalle käynnille.
  3. Mie oon kiinnostunut tuosta bemer-laitteesta, maisamou. Muista kertoo joka tapauksessa kokemuksista. Miulle suositeltiin sitä ihan muuhun vaivaan, mutta kyselin niin vaikeita siltä esittelijältä, että luopui nopsaan toivosta, et sais sen kaupattua. Onnea kvarkille plussasta! Ihanaa! Peukut pystyyn nerpan, mariahs ja iikin piinaan! Samoin toki maisamoulle js vesililjalle, vaikka vähän pidemmin pitää piinailla!
  4. Miekin oon yrityksen aloitettuamme oppinut olemaan enemmälti kyselemättä. Silti mielestäni on ok kysyä esim. hiljattain naimisiin menneilta, että haluaisitteko lapsia tai yhden lapsen vanhemmalta, että oletteko ajatellut isompaa perhettä/useampia lapsia? Ne kysymykset, että millos/jokos/eikös niitä lapsia on tulossa, olen lopettanut.
  5. Pitääks Toukon olla syntynyt toukokuussa? Tuo siis tuli ensin mieleen ja sitten mietin, että miten nimi taipuu. Mutta silti tykkään, koska lasken sen luontonimiin, jotka on miun suosikkeja. Annan 9+. Mites Jouko, joka tuli mieleen tuosta Toukosta?
  6. Sankku on raskaustestien tietotoimisto. Ihan hirveen kasan oot testannut!! Sori taas ot.
  7. Mie jotenkin näin samankaltaisuutta noissa siun lämpökäppyröissä ja ajattelin, että sopis kuvioon, että nyt lähtisivät sitten nousuun. Ihan mielenkiinnosta varmaan kannattaa vielä niitä liuskatestejä jatkaa, kunnes noita lämpöjä on riittävästi. Todellakin on paljon monimutkaisempaa tää lisääntyminen kuin koulussa opetetaan!
  8. Lupaavaa bee! Peukut pystyyn, että muuttuu haamulaiseksi ja plussaksi. Täälläkin pitää ihmetellä tätä kiertojen kummallisuutta, sillä miulla oli kans ovislimoja jo jossain kp 10, en tikuttanut sillon, mutta kun oireet tuli uudestaan, niin tikutin ja ovisplussa oli kp 17. Ja tää oli ihan ot! Sori...
  9. No noissa ei ole mitään epäilystä enää! Onnittelut Mollamaija! Mites muuten bee?
  10. Tuossa tyhmät kysymykset yrityksestä -ketjussa ja oire-ketjussa näitä lh-piikin kestoja on juuri pohdittu. Omalta kohdalta uskaltaisin väittää, että lh-huippu vois mennä ohi kerran päivässä testatessa. Ilmeisesti tuo digi on suunniteltu niin tarkaksi, että kerran päivässä testaamisen pitäis riittää, mutta siinä on silti joku 1% tapauksista, jolloin se ei tästä nopeesta piikistä tai muusta syystä toimi. Kun näytät noita lämpöjä mittailevan, niin parin päivän päästähän sen sieltä näkee, onko se ovis kuitenkin tullut. Mie silti varmistelisin vielä lähipäivät, kun tuo testaus on jäänyt vähän epäselväksi. Ja voihan se olla niinkin, että on jo nostanut niitä lh-arvoja, mutta syystä tai toisesta ne laski vielä ja nousee myöhemmin uudelleen. Veikkaisin silti sitä ohi ehtimistä.
  11. Mie en oikein lämpene tälle Maritalle. Ei oo ehkä vielä tarpeeks vanha tai jotain... Annan 7. Sit tällänen ot, että mehän ajatellaan samoin Ruotsin Madeleinen kanssa, tosin miulla oli tuolla tuo ELeonorA. Hauska, että olin ehtinyt just ennen sitä nimen julkistamista tuota kysellä. Mutta menee silti pois listalta, koska sattuu tai sattuis ajallisesti liian lähelle, jos nyt tuliskin raskaaksi. Mites ihan perinteinen Heikki?
  12. Niin ja se oli yli kolme päivää eli neljä tai enemmän. Näppärästi onnistuin kadottamaan sen pätkän, kun oisin sitä lähdettä kattonut vähän tarkemmin. Google antaa ne osumat eri järjestyksessä, jos laittaa hakusanat eri järjestykseen ja en sitten jaksanut enää väsätä. Jos ois aikaa, niin vois yrittää vielä ettiä...
  13. ^ Kiitos tuosta! Manasin just täällä, että piti tarkastaa cb digi -ovistestipaketista ne ohjeet, mutta se onkin huoneessa, missä lapsukainen nukkuu. Mut oli se sit varmasti oikein se plussa tässä kierrossa.
  14. Öh, anteeksi vaillinainen vastaus. Olin tietysti omanapainen. Mutta se, jos pysyy plussana yli kolme päivää, oli sen jutun mukaan se huolestumisen raja. Tuo kaks päivää meni johonkin vaihteluväliin. Eli ei huolta! Sitä paitsi kyllähän ne aamulämmöt, joita ilmeisesti mittaat mesi, vahvistaa sen ovulaation. Mutta anteeksi silti tän suhteellisen olennaisen osan unohtaminen!
  15. Tulin tästä uteliaaksi ja googlella löysin tietoa, joka oli kopsattu jostain fiksummasta? lähteestä keskusteluun. Sen pätkän mukaan se pidempi aika voi olla merkki siitä, ettei keho onnistu irrottamaan sitä munasolua. Tää oli kyllä uutta tietoa miulle, mutta sen olin jo tiennyt, ettei ovulaatiotestin plussa välttämättä tarkoita ovulaation tapahtumista. Mutta nää siis liittyy toisiinsa. Mielenkiintoista. Ja nyt taas voi nolostua siitä, että on ollut ärsyyntynyt, kun lh-huippu menee niin nopeesti, että voi mennä ohi. Voin myös alkaa murehtia sitä, että oon tehny ne testit aamupissasta, jota ei suositella. Tieto lisää tuskaa...