Madre

Jäsen
 • Content count

  26
 • Joined

 • Last visited

About Madre

 • Rank
  Tavis
 1. Tuulimuna todettiin vko 12 ultrassa. Puoli vuotta meni kun tulin uudelleen raskaaksi.
 2. Ollaan kerrottu, jos on sitä kysytty. Isommille lapsille on kerrottu.
 3. Meillä ei ole kokemusta vauvan kanssa matkustamisesta,kun nuorin oli ensimmäisellä reissullaan 4-vuotias. Tällöin käytiin Lanzarotella Puerto del Carmenissa. Itse en tästä kohteena tykännyt,oli todella tuulinen paikka. vuotta myöhemmin käytiin Gran Canarian Puerto Ricossa. Tästä tykkäsin,lämmin oli ja maisemat oli hienot. Käytiin tutustumassa Anfille sekä sioux Cityn länkkäri kylään. Nyt keväällä käytiin playa del inglesissä. Lapset tykkäsi kovasti dyyneistä. Käytiin myös palmitos parkissa. seuraavana suuntaamme tammikuussa Teneriffan Puerto de la cruziin. Kovin lämmin siellä ei välttämättä ole, mutta nautitaan täysin lomasta. Loro parque on suunniteltu käydä katsomassa.
 4. Meillä kaikilla neljällä lapsella on 2 nimeä. Samoin meillä vanhemmilla.
 5. Roskiin tuloksen jälkeen.
 6. Joskus olen tilannut kaks plussaa, mut tykkään kyllä enemmän vauvasta. Tällä hetkellä lainaan niitä kirjastosta kotiin luettavaksi. Jonkun numeron oon myös ostanut 9 kk lehteä.
 7. Kumpikaan ei polta. Minä poltin ennen esikoista, mies vielä myöhemmin mut nyt useamman vuoden polttamatta.
 8. Olin juuri 4 kk aiemmin täyttänyt 18 v ja opinnot hieman kesken. Tein ne loppuun pojan synnyttyä. Mies oli töissä.
 9. Omakotitalossa asutaan. 4 mh+oh+k+saunatilat
 10. Minä 33 v, mies 37 v. Esikoisen sain 18 v.
 11. Ensimmäinen 40+4 spontaanisti. Toinen 41+4 myöskin spontaanisti. Kolmas suunniteltu sektio perätilan vuoksi 39+3. Neljättä yriteltiin käynnistellä 40+2, syntyi seuraavana päivänä lapsivesien menolla.